Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Mirjana Gomilanović na 3. Business cafe-u

221 views

Published on

Mirjana Gomilanović na 3. Business cafe-u

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Mirjana Gomilanović na 3. Business cafe-u

  1. 1. Veliko interesovanje za poslovni dogaĎaj Business Cafe NovostiOnline | 23. januar 2015. 11:00 | Komentara: 0 U prepunom restoranu Splav TAG na Ušću održan je treći Business Cafe poslovni događaj u Srbiji. SRODNE VESTI U prepunom restoranu Splav TAG na Ušću održan je treći Business Cafe poslovni dogaĎaj u Srbiji. Veliko interesovanje preduzetnika, privrednika, i onih koji tek razmišljaju o pokretaju svog biznisa izazvala je večita dilema – ostati u kompaniji ili raditi samostalno. Sagovornici Irene Lalić, organizatora ovog projekta u Srbiji bili su Robert Čoban, predsednik Color Press Group-a , Mirjana Gomilanovic, biznis kouč i advokat Nenad Cvijetićanin. Roberta Čobana slušali su i posetioci Business Cafea u Zagrebu, istovremeno održanom, a organizatorke Irena Lalić u Beogradu i Kristina Ercegović u Zagrebu, pozdravile su sve prisutne preko internet video veze i time za još jedan korak približile preduzetnike, mala i srednja preduzeća Srbije i Hrvatske. U opuštenoj atmosferi, dobrom raspoloženju i komunikaciji velikog broja prisutnih kojih je najviše bilo iz Beograda, ali i iz Novog Sada, Šida, Vrnjačke banje, proteklo je prvo u nizu Business Cafe druženje u 2015.-oj godini.
  2. 2. Uz kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Great Wall i Atria group, koje pružaju sponzorsku podršku ovom korisnom dogaĎaju, Business Cafe zakazuje novo druženje u martu.

×