Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Nom: Otman El Miri
Curs: 4rt-ESO-c
Portada....................... Pàg 1.
Índex........................... Pàg 2.
Fitxa Tècnica.................Pag 3.
Autora....
•Autor/a : Álvarez, Blanca
•Títol: El Curso en el que me
enamore de ti.
•Editorial: Planeta & Oxfort
•Il·lustrador : David...
AUTORA
Blanca Álvarez González va néixer a Cartabó,Conya
(Astúries) el 1957.
En l'actualitat resideix a Oviedo, després d'...
Ha aconseguit diversos premis
literaris, com el XII Premi Ala Delta,
amb la seva novel·la "Cargols,
pendents i papallones"...
El llibre comença amb el Carlos, veu un pòster i recorda el que va
passar fa temps.
Carlos i Dani eren molt bons amics, un...
Jordi: Noi problemàtic, marginat, que intenta ser
integrat en la societat, sense aconseguir-ho.
La Marga: Noia responsable...
Totes les persones que envolten el món de
l'institut, i els familiars dels personatges
principals

-Personatges que estan ...
En aquesta obra es tracta el
tema de la tolerància, la
generositat, l'amistat, l'amor i
la gelosia.
En la pàgina 132 una mara comenta:

Es increible, te pasas años protegiendo a
tus hijos de las cosas que pueden hacerles
d...
M'ha encantat la novel·la. Ha estat molt fàcil
de llegir i molt entretinguda, ja que fins al
final ha estat interessant.
É...
Treball de catala llibre de lectura
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Treball de catala llibre de lectura

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Treball de catala llibre de lectura

 1. 1. Nom: Otman El Miri Curs: 4rt-ESO-c
 2. 2. Portada....................... Pàg 1. Índex........................... Pàg 2. Fitxa Tècnica.................Pag 3. Autora..........................Pàg 4. Premis de la autora......Pàg 5. Resum...........................Pàg 6. Personatges principals.....Pàg 7. Personatges secundaris.......Pàg 8. De quin tema es tracta?.....Pàg: 9. Fragment...................Pàg 10. Valoració Personal.....Pàg 11. Fin del treball.........Pàg 12.
 3. 3. •Autor/a : Álvarez, Blanca •Títol: El Curso en el que me enamore de ti. •Editorial: Planeta & Oxfort •Il·lustrador : David Aja. •Pagines : 160.
 4. 4. AUTORA Blanca Álvarez González va néixer a Cartabó,Conya (Astúries) el 1957. En l'actualitat resideix a Oviedo, després d'haver viscut diversos anys a Madrid. Va cursar estudis de Filologia Hispànica i de Treball Social. Actualment treballa per al Grup Prisa al suplement La mirada. A més, combina aquesta activitat impartint classes de post graduat a llicenciats i desenvolupant tallers de creació literària. La seva tasca literària es desenvolupa en diferents fronts: poesia, novel·la, assaig, reportatges, etc.
 5. 5. Ha aconseguit diversos premis literaris, com el XII Premi Ala Delta, amb la seva novel·la "Cargols, pendents i papallones". I ha estat finalista d'altres com el Premi Tigre Juan 1989, per "El botxí al mirall".
 6. 6. El llibre comença amb el Carlos, veu un pòster i recorda el que va passar fa temps. Carlos i Dani eren molt bons amics, un dia van tenir un problema i necessitaven diners, li hi van demanar a Marga, una noia disposada a ajudar a tothom, i ella va acceptar, si ells li feien un favor, que era que quan arribés el noi nou no es burlessin d‘ell ni que es fiquessin amb ell, si no ajudar-lo. Quan arriba el noi nou, anomenat Jordi i que ve del centre d‘acollida, Marga l'ajuda en tot el que pot.Aixó provoca gelosia de el Dani i el Carlos. A classe hi va haver una baralla i Jorge deixa d'anar a clase. Uns dies mes tarda arriba a l'institut un grup i li donen una pallissa a Marga i al Dani li destrossen el nas. La novel·la acaba amb Carlos recordant tot el que ha passat, el que va suposar aquest curs en les vides dels nois que estudiaven junts, i sobretot d'ell perquè aquest va ser el curs en què Carlos es va enamorar de la Marga.
 7. 7. Jordi: Noi problemàtic, marginat, que intenta ser integrat en la societat, sense aconseguir-ho. La Marga: Noia responsable, bona persona, que intenta ajudar els seus amics a tot el que pot. Carles: Enamorat de la Marga. Un més dins de la societat en què es troba. Dani: Amic de Carles i Marga, i també sent alguna cosa per la Marga. Noi guapo, pijo, que fuig dels problemes.
 8. 8. Totes les persones que envolten el món de l'institut, i els familiars dels personatges principals -Personatges que estan dins de la societat i que encaixen perfectament dins d'ella. -Personatges marginats de la societat.
 9. 9. En aquesta obra es tracta el tema de la tolerància, la generositat, l'amistat, l'amor i la gelosia.
 10. 10. En la pàgina 132 una mara comenta: Es increible, te pasas años protegiendo a tus hijos de las cosas que pueden hacerles daño, intentas alejarlos de las drogas, del alcohol, del fracaso... y un buen día descubres que la vida es un riesgo contra el cual no puedes hacer nada porque no estabas prevenida”.
 11. 11. M'ha encantat la novel·la. Ha estat molt fàcil de llegir i molt entretinguda, ja que fins al final ha estat interessant. És una novel·la molt real en què es veu el problema de les bandes dels amics i de la violència que pot arribar fins i tot fins a coses molt greus. El recomano a nois i noies de 12 a 18 anys. http://www.deanproject.eu/digital_library/ebooks/32002El_curso _que_me_enamore_de_ti.pdf

×