Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Miquel Serra Rigo
La primera vegada que vaig sentir xerrar de
l'aula de fotografia va ser a través del meu
germà que havia...
TALLER DE FOTOGRAFIA

El primer que feim a fotografia és
posar en tres palanganes tres líquids:
el revelador, el bany d'at...
Taller De Fotografia
A jo m'agrada fotografia,perquè
revelam fotografies amb tres
líquids,que són : revelador, bany
d'atur...
Taller de Fotografia
Ariadna Lloret Ruso.

 La fotografia m'agrada molt perquè
treballes fent unes fotos dels teus dibuixo...
TALLER DE    FOTOGRAFIA

Daniel García Llabrés


 A mi m'agrada la
classe de fotografia
perquè m'ho pas molt
bé i és mo...
Taller de fotografia
 Matías Fernández
 A mi m'ha agradat molt , perquè mai
 havia fet això. Ha estat una classe en
 la qu...
EL TALLER DEN JESÚS

 Pedro Jesús Pasero
     El taller de fotografia que feim a
 l'escola per a mi és fantàstic pe...
Taller de fotografia
ANDREA GINARD MOLL

A mi el taller de fotografia m'ha
agradat molt. Primer em pensava
que havíem de d...
Taller de fotografia
Saskia Espinosa

A mi m'ha agradat molt perquè és molt
divertit. El que més m'agrada és quan
has de f...
TALLER DE FOTOGRAFIA

 A nosaltres ens agrada molt el taller de fotografia ,
per diverses raons : ens agrada mesclar la f...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Redaccions Laboratori Fotografia

838 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Redaccions Laboratori Fotografia

 1. 1. Miquel Serra Rigo La primera vegada que vaig sentir xerrar de l'aula de fotografia va ser a través del meu germà que havia anat per primera vegada i deia que era molt divertit i al cap de tres anys ho vaig provar i ha estat molt divertit. La primera vegada que ho vaig fer va ser molt divertit. Andy Ariel López Sosa El primer dia de fotografia creia que els fotogrames es feien retallant papers i aferrant-los a altres papers però no, les fotografies es feien posant paper de plata i amb unes figuretes que tu pots fer les posaves com volies i després el ficaves en un líquid revelador i el ficaves en aigua durant molt de temps i ... ERA MOLT DIVERTIT !!
 2. 2. TALLER DE FOTOGRAFIA El primer que feim a fotografia és posar en tres palanganes tres líquids: el revelador, el bany d'atur i el fixador. El revelador serveix per donar-li color a la foto, que surt de color negre o gris. Mari Carmen Sánchez Hidalgo El bany d'atur serveix per que aturi de posar-se el color de la fotografia. Després el tercer líquid per fixar la foto. I el darrer de tot és rentar la foto amb aigua neta. Hi havia un problema, si a les fotos li donava la llum passava que ja la foto no servia perquè es posava tota negra. I quan hem de berenar ¡HEM DE RENTAR-NOS LES MANS AMB SABÓ!
 3. 3. Taller De Fotografia A jo m'agrada fotografia,perquè revelam fotografies amb tres líquids,que són : revelador, bany d'atur i fixador. També feim fotogrames amb unes màquines que es diuen ampliadores. NEREA SILVET. Per fer els fotogrames utilitzam aquestes màquines. Hi ha una cosa molt important, i és que hem d'apagar tots els llums i tancar les finestres,perquè si la llum pega a les fotos,se queden totes negres i hem de tirar el paper . Per fer les fotos i els fotogrames hem de posar un paper davall de les màquines, també utilitzam dibuixos retallats, espaguetis i més coses. Ens divertim molt, podem posar el nom que vulguem a les fotos; a més les fotos i fotogrames que feim, en Jesús (el professor de fotografia) les penja en el bloc,així tota la gent que vulgui les pot veure!
 4. 4. Taller de Fotografia Ariadna Lloret Ruso. La fotografia m'agrada molt perquè treballes fent unes fotos dels teus dibuixos que vulguis. També hi ha uns líquids que es diuen: el revelador, el bany d'atur i el fixador. Jo quan vaig arribar a fer les fotos ,vàrem apagar els llums, perquè si ho fas amb la llum , el paper es posara de color negre. Sempre que està la llum apagada es posa una llum vermella per a poder veure millor. Quan vols fer fotos utilitzes l'ampliadora que fa les fotos, el paper està blanc però, si el poses damunt l'ampliadora farà les fotos. Primer has de comptar segons per exemple:cinc segons, sis segons...després d'aixó la reveles i la poses al bany d'atur que s'atura per que no es posi negra la foto i finalment el fixador. En Jesús és el qui ens fa totes les fotos però surten en negre i blanc. També ens fa les fotos a nosaltres,quan les fa, nosaltres feim unes redaccions per poder dir com som, quines característiques tenim, que ens agrada...etc. A tothom li agrada fer fotos perquè sempre tinc la càmera. A la meva companya li agrada fer fotos a l'escola. Es diu Andrea i sempre li ha agradat la fotografia. M'agradaria que molts de nins en fessin.
 5. 5. TALLER DE FOTOGRAFIA Daniel García Llabrés A mi m'agrada la classe de fotografia perquè m'ho pas molt bé i és molt entretinguda.Té tres líquids que es diuen:revelador,bany d'atur i fixador. El professor d'aquella classe és en Jesús i és un professor XD super graciós i ens ensenya moltes coses. Allà revelam les fotos amb la màquina reveladora. GRÀCIES JESÚS!!!
 6. 6. Taller de fotografia Matías Fernández A mi m'ha agradat molt , perquè mai havia fet això. Ha estat una classe en la que he fet cas. L'any passat no ho feiem però aquest sí. En Jesús ens ha ensenyat moltíssim en la fotografia. Un dia ens va contar que hi havia un nin que li agradava també molt i a ca seva va montar un ''xiringuito'' de fotos. En Jesús fa servir uns líquids que son: el revelador,el bany d'atur i el fixador. MOLTES GRÀCIES JESÚS :)
 7. 7. EL TALLER DEN JESÚS Pedro Jesús Pasero El taller de fotografia que feim a l'escola per a mi és fantàstic perquè pots fer de tot tipus de fotografies com els fotogrames que es fan amb paper de plata i damunt del paper es poden fer figures de tot tipus; quan està acabat el ficam en un líquid que anomenam revelador i començarà a sortir una imatge igual a la que havies fet. Tot això es pot fer sempre i quan tinguis paper de plata, una ampliadora i els tres líquids especials que són el revelador, el bany d'atur i el fixador. Amb això ja pots fer de tot tipus de fotografies. !!! És fantàstic ¡¡¡
 8. 8. Taller de fotografia ANDREA GINARD MOLL A mi el taller de fotografia m'ha agradat molt. Primer em pensava que havíem de dibuixar amb un llapis a una persona o algo així. Però després vaig veure que hi havia màquines, líquids i moltes coses estranyes. Els líquids s'anomenen: revelador, bany d'atur i fixador. Si vos dic la veritat, jo mai me cansaria de repetir aquest taller tan divertit: Primer elegies un foto, després la passaves al líquid que nomia revelador, esperaves 5 minutets i la posaves amb unes pinces al líquid que nom bany d'atur i després al fixador.
 9. 9. Taller de fotografia Saskia Espinosa A mi m'ha agradat molt perquè és molt divertit. El que més m'agrada és quan has de fer un dibuix perquè després has de colocar-lo en el paper de plata i has de intentar fer un dibuix . El que no m'agrada és que el temps passa molt ràpid. Jo de petita , quan passava per la sala de fotografia i veia la llum vermella encesa pensava que feien ses fotos i que després les revelaven molt fàcilment però ara que ja vaig a sisè i faig fotografia he vist que no és tan fàcil revelar les fotos. Però ara que ja en sé és més fàcil. TALLER DE FOTOGRAFIA Doncs el taller de fotografia quan entres pareix una cova perquè tot està a les fosques ; és que sinó la llum faria malbé les fotos i no sortirien molt bé. Esper que si vaig una altra vegada estigui igual perquè està molt bé. ALEX CAMPILLO ROMERO
 10. 10. TALLER DE FOTOGRAFIA A nosaltres ens agrada molt el taller de fotografia , per diverses raons : ens agrada mesclar la fotografia en blanc amb el revelador , bany d´atur i l´ultim es el fixador ; també ens agrada entrar en aquella habitació a les fosques només il·luminada per una bombeta vermella. I el que més ens agrada és emprar les amplificadores . Però sobretot el que més ens agrada és aprendre a fer fotos que és una cosa que no s´apren a les altres escoles. CARLA MARTIN Redacció Jonathan Guillen. El dia del festival el meu pare va anar a comprar, juguetes, globus, caramels i una pinyata, i també un castell inflable de Homer Simpson. Jo havia collit una càmera per fer una foto a tothom. Dos mesos després hem anat a recollir la foto, pero havía sortit malament, per sort, teníem una ampliadora per cambiar-li el color, i hem fet una altra foto però, aquesta ja va sortir bé. Finalment ho varem passar bé i ens divertirem molt.

×