District conference program 2010

963 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
963
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
204
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

District conference program 2010

  1. 1. District Conference 2010 23/05/2010 [Sunday] Tang Dynasty Park, Kota Kinabalu, Sabah 13/06/2010 [Sunday] Tanahmas Hotel, Sibu, Sarawak Tentative Program Time Time Topic Speaker allocation 1:00 pm 30 minutes Registration 1:30 pm 05 minutes Welcome Address OC 1:35 pm 10 minutes Opening Address – DG DG Lions Clubs International 1:45 pm 20 minutes IP 1011 Sidney L. Scruggs III DG – Elect. Photo / BIO / Mission / Theme / Logo District 308-A2 DG 2010-2011 Vision / Mission / Theme / Logo 2:05 pm 30 minutes Awards Criteria 2009-2010 Cab. Sec. - Designate 2:35 pm 15 minutes Q&A 2:50 pm 20 minutes Tea Break Duties & Responsibilities of District 3:10 pm 50 minutes Cabinet Officers DG 1st VDG 2nd VDG [ppt with picture of Honorary Committee Chairperson each cabinet officers] CS / CT / RC / ZC / DC Duties & Responsibilities of 4:00 pm 20 minutes President 1st / 2nd VDG 4:20 pm 60 minutes Secretary 5:20 pm Break / Group photo 6:30 pm Dinner 7:30 pm 20 minutes Duties & Responsibilities of Cabinet Treasurer - Treasurer Designate 7:50 pm 30 minutes Protocol 1st / 2nd VDG 8:20 pm 10 minutes Closing remarks – DG DG 8:30 pm 5 minutes Vote of thanks - DGE DG – Elect. 8:35 pm Presentation of Certificate 9:00 pm Adjournment

×