Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vânzări de peste 1 Milion de Euro prin Afiliere

1,911 views

Published on

Vivre, principalul magazin online de Home & Deco din România, este promovat de mii de specialiști online prin platforma de marketing afiliat 2Performant.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Vânzări de peste 1 Milion de Euro prin Afiliere

 1. 1. Studiu de caz VIVRE Peste € 1,000,000 prin afiliere
 2. 2. DESPRE
 3. 3. 2018 2012 > 2015 2020 4.000 afiliați ISTORIC
 4. 4. Atragerea cât mai multor parteneri de promovare Dezvoltarea de relații de lungă durată cu partenerii Creșterea volumului de vânzări OBIECTIVE
 5. 5. 780.000 click-uri >1.000.000 EUR vânzări 4.000 afiliați REZULTATE
 6. 6. Beneficiile programului de afiliere 2Performant, cu: Irina Munteanu Affiliate Manager @Vivre
 7. 7. La mai mult de un an distanţă de la relansare, putem spune că aşteptările au fost îndeplinite cu succes. ” CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT
 8. 8. Au existat evenimente unde rata de conversie a ajuns şi până la 5%” Potenţialul afilierii este cel mai vizibil în momentul derulării campaniilor de reduceri, când mulţi dintre afiliaţii activi îşi adaptează strategia de comunicare în funcţie de specificul acestor evenimente. ” CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT ”
 9. 9. Cel mai mare beneficiu al platformei Baza extinsă de afiliaţi CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT ”
 10. 10. Alte beneficii ale platformei Blogul 2Performant Programele de educație și informare a afiliaților: Cursul Udemy prezentat de Dorin Boerescu CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT ”
 11. 11. Informațiile foarte utile pe care ne putem baza: Numărul de comisioane înregistrate într-o anumită perioadă Rata de conversie Top afiliați ai programului Vivre Numărul de click-uri CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT ”
 12. 12. Factori care contribuie la succesul programului Transparența în comunicarea cu afiliații Promptitudinea în a răspunde rapid la mesaje Disponibilitatea informațiilor de interes Analiza și selectarea afiliaților cu mare atenție, în acord cu valorile și misiunea Vivre CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT ”
 13. 13. De ce iubesc afiliații programul Vivre Oferă din timp informații despre campanii Pun la dispoziție bannere și alte materiale relevante Organizează anual competiții care răsplătesc performanța CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT ”
 14. 14. Într-un mediu de business competitiv este un noroc şi un beneficiu real să ai lângă tine oameni pasionaţi de activitatea lor profesională. Prin urmare, suntem bucuroşi că echipa 2Performant este alături de noi şi ne oferă sprijin real. Şi când ne referim la echipă, vorbim atât despre oamenii care fac ca 2Performant să funcţioneze, cât şi despre partenerii înscrişi în reţea, care s-au alăturat misiunii noastre. ” CE APRECIEZI LA PLATFORMA 2PERFORMANT – CUVÂNT DE FINAL
 15. 15. Vrei și tu mai multe vânzări pentru magazinul tău online? ___________ Înscrie-te în platforma 2PERFORMANT! SIGNUP

×