Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
ACCU Catalunya
Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya
Actualment som 850 socis: pacients, familiar...
ACCU Catalunya es va crear el 1992 per un grup de pacients que buscaven
informació sobre les MII i el suport d'altres per...
ELS NOSTRES PROJECTES:
 Suport Educatiu
 No puc esperar!
Deportistas EII ACCU Catalunya
Dóna suport a la investigació
...
PRINCIPALS OBJETIUS:
Ajudar a normalitzar la vida amb MII.
Donar visibilitat a les Malalties Inflamatòries Intestinals.
...
La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII
• És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa.
•...
La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII
• És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa.
•...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

ACCU Catalunya

54 views

Published on

ACCU Catalunya és la Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya. Objetius. Projectes per millorar la qualitat de vida. Coneixes les malalties inlamatòries intestinals - MII (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa)?.

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

ACCU Catalunya

  1. 1. ACCU Catalunya Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya Actualment som 850 socis: pacients, familiars i amics, que treballem com a voluntaris en la millora de la qualitat de vida dels pacients.
  2. 2. ACCU Catalunya es va crear el 1992 per un grup de pacients que buscaven informació sobre les MII i el suport d'altres persones amb els mateixos problemes. En aquests 24 anys els nostres objectius no han canviat, però si la manera d'abordar-los. Preocupats per millorar la qualitat de vida dels pacients, hem desenvolupat projectes conjuntament amb metges especialistes.
  3. 3. ELS NOSTRES PROJECTES:  Suport Educatiu  No puc esperar! Deportistas EII ACCU Catalunya Dóna suport a la investigació Activitats Socials ACCU Catalunya Cocinando EII ACCU Catalunya Presència - Consell Consultiu de Pacients de Catalunya SERVEIS: Assessoria laboral
  4. 4. PRINCIPALS OBJETIUS: Ajudar a normalitzar la vida amb MII. Donar visibilitat a les Malalties Inflamatòries Intestinals. Conscienciar sobre les necessitats dels pacients. Millorar la qualitat de vida dels pacients
  5. 5. La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII • És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa. • Incideix sobretot en joves i sovint afecta, també als nens. • La MII afecta a més de 5 millions de persones a tot el mon. A Catalunya afecta a prop de 30.000 persones.
  6. 6. La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII • És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa. • Incideix sobretot en joves i sovint afecta, també als nens. • La MII afecta a més de 5 millions de persones a tot el mon. A Catalunya afecta a prop de 30.000 persones.

×