Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΩΤΙΚΑ

194 views

Published on

2015-16 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΩΤΙΚΑ : ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΩΤΙΚΑ

  1. 1. 1 Περιεχόμενα: Σελίδα 2 ,3 ,4 Ιστορίες από μεγάλους έρωτες Σελίδα 5,6Ζώδια
  2. 2. 2 Πριγκίπισσα και πρίγκιπας Ήταν ο Μιχαλης.Ηταν μονό αυτός.Ξεχωριστος.Αληθινός.Διαφορετικός από τους αλλου.Την γνώρισε..όχι ..όχι όπως το αναμενόμενο..δεν την ερωτεύτηκε..απλά του άρεσε ..Εκείνης όμως..ήταν κεραυνοβόλος..Σκεφτόταν όλη μέρα τι πρόσωπο του..άκουγε τη φωνή του στα αυτιά της..Την απέρριψε..εκείνη έμεινε.. Δεν ήθελε να τον χάσει..Μετά από καιρό εκείνος άρχισε να ανταποκρίνεται ζωή της κοπέλας είχε αποκτήσει νόημα.Κοιμόταν και ξυπνούσε με τη σκέψη του...Άρχισαν να βρίσκονται από κοντά.Μιλούσαν κάθε μέρα . Η ''καλημέρα'' και η ''καληνύχτα '' ήταν αυτονοητα.Εκείνη θα έφευγε για ένα μήνα.Είχαν περάσει περίπου τέσσερεις μήνες από την τυχαία συνάντηση τους και την πρώτη ανταλλαγή ματιών τους.Συναντήθηκαν.Έσκυψε και την φίλησε.Δεν ήταν μαζι,μοχανα ένα φιλί..Την επομένη αυτή έφυγε.Μιλούσαν κάθε μέρα όσο πιο πολύ μπορούσαν..Μέχρι που σταμάτησαν..δέκα μέρες μετά εκείνη γύρισε πίσω..Άλλο ένα φιλί..Την απέρριψε ξανά.Εκείνη λιποθύμησε. Έμεινε για ακόμη μια φορά.Δεν άντεχε να τον χάσει..Πέρασε καιρός..αποφάσισε δειλά ότι θέλει να είναι μαζί της.Εμειναν ένα χρόνο δυο μήνες και εννιά μέρες μαζί.Χώρισαν πριν λίγες μέρες κορίτσι αυτή τη φορά..Τον ήθελε αλλά είχαν αλλάξει και οι δύο..δεν ήταν όπως πρώτα.Θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να είναι χωριστά.Καλυτερο και για τους δυο.Το παραμύθι τελείωσε..ο πρίγκιπας έφυγε και η πριγκίπισσα έμεινε μόνη της στον πύργο να κλαίει.Ηταν ο Μιχάλης. ανώνυμη
  3. 3. 3 Περιπέτεια..γυμνασίου Ήταν κάποτε μια μικρή κοπέλα που μόλις είχε αποφοιτήσει απ΄το δημοτικό! Δεν ήθελε να φύγει από το σχολείο στο οποίο πέρασε έξι ολόκληρα χρόνια. Την πρώτη μέρα των μαθημάτων στο γυμνάσιο ένιωθε κάπως άβολα μα άρχιζε να της περνά τη θέληση να γυρίσει στο παλιό σχολειό. Όσο οι μέρες περνούσαν τόσο πιο χαρούμενη γινόταν αφού ήταν μέλος μιας μεγάλης παρέας και αυτό την ευχαριστούσε ιδιαίτερα! Ώσπου μια μέρα είδε το όμορφο παιδί από το Λύκειο. Δεν γνώριζε τίποτα γι΄αυτόν , ούτε όνομα ούτε τάξη. Μα δεν την ένοιαζε καθόλου . Αυτό το κενό το κάλυψε η Αναστασία φίλη της μικρής κοπέλα και λίγο μεγαλύτερη από αυτή που γνώριζε καλά τον Δημήτρη ,το αγόρι από το Λύκειο! Έτσι η μικρή κοπέλα έμαθε πολλά για τον Δημήτρη..όνομα , ηλικία , ενδιαφέροντα , πολλά! Τον ερωτεύτηκε!! Καταλάβαινε πως ένιωθε ότι ένιωθε και εκείνος , κάθε φορά που τον έβλεπε χτυπούσε η καρδιά της. Κάθε μέρα στο σχολείο τον έβλεπε και το ερωτευόταν περισσότερο! Και πέρασε ένας χρόνος. Η μικρή μας κοπέλα γνώρισε μια άλλη κοπέλα τη Γεωργία που της άρεσε πολύ ο Κώστας , φίλος του Δημήτρη. Αμέσως έγιναν οι καλύτερες φίλες. Κάθε μέρα στις κερκίδες πήγαιναν οι μικρές μας για να τους βλέπουν. Και έτσι πέρασε άλλος ένας χρόνος! Οι μικρές έπαψαν να είναι μικρές , πήγαιναν πια τρίτη γυμνασίου .Η Γεωργία είχε αρχίσει να μη νοιάζεται για τον Κώστα μα η μικρή μας φίλη όχι. Μέχρι που έφτασε Μάιος. Ο Δημήτρης Τρίτη Λυκείου πλέον ή θα έφευγε για σπουδές ή για δουλειά. Τότε η κοπέλα αποφάσισε με δύναμη και θάρρος πως το παραμύθι που ζούσε επί τρία χρόνια θα έπρεπε να σταματήσει.
  4. 4. 4 Δύο Αγγλίδες στην Ευρωπη Ο Γάλλος Alex γνωρίζει στο Παρίσι την Adriana μια νεαρή Αγγλίδα. Γίνονται φίλοι και η Adriana τον προσκαλεί να περάσει τις διακοπές στο σπίτι της, στην Αγγλια όπου ζει με την μητέρα της Anna και την αδερφή της Mary. Κατά την διάρκεια αυτών των διακοπών οι δύο αδερφές και ο νεαρός Γάλλος περνούν πολλές ώρες μαζί, με αποτέλεσμα ο Alex να ερωτευτεί την Mary και να αποφασίσει να την παντρευτει. Επειδη η Adriana ηταν πολύ ερωτευμένη με τον Alex και δεν άντεχε την απόφασή του, αποφάσισε να αυτοκτονίσει. Μετά από λίγα χρόνια αφού ξεπέρασε όλο αυτό το γεγονός με την Adriana, ο Alex και η Mary παντρεύτηκαν στην Αγγλία και έκαναν δύο παιδιά.
  5. 5. 5 ΚΡΙΟΣ Θα έχετε αρκετές ερωτικές κατακτήσεις, στην πορεία όμως θα φανεί αν θα οδηγήσουν σε κάτι πιο σταθερό. Οι δεσμευμένες δείξτε περισσότερη κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σας και είναι βέβαιο ότι θα σας το ανταποδώσει με τη σειρά του. ΤΑΥΡΟΣ Στα ερωτικά σας θα έρθετε αντιμέτωπες με προκλήσεις και θα κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες. ΔΙΔΥΜΟΙ .Το διάστημα μέχρι και τις 15 θα είναι μεταβατικό για τα ερωτικά σας και μόνο μετά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. ΚΑΡΚΙΝΟΣ Πάρτε πρωτοβουλίες, αξιοποιήστε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι και φανείτε πιο πειθαρχημένες στη δουλειά σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σας και προτιμήστε τις συμβιβαστικές λύσεις ΛΕΩΝ .Στα προσωπικά σας οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες. Ακόμα όμως κι αν απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας μην αισθανθείτε θύμα, αλλά πάρτε πρωτοβουλίες για να τονώσετε τη σχέση σας. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Στα προσωπικά σας θα χρειαστεί να χειριστείτε προσεκτικά τις καταστάσεις μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που απειλούν τη σχέση με το σύντροφό σας αλλά και με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
  6. 6. 6 ΖΥΓΟΣ Την ίδια τακτική ακολουθήστε και με ανθρώπους από το στενό σας περιβάλλον. Μην είστε απόλυτες μαζί τους, αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις, ακόμα κι αν νιώθετε να σας πνίγει το δίκιο. Γενικά μελετήστε καλά τις κινήσεις σας προτού προχωρήσετε σε οποιεσδήποτε αλλαγές. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Στα προσωπικά σας τα πράγματα είναι ρευστά. Θα υπάρχουν στιγμές ηρεμίας, αλλά δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. ΤΟΞΟΤΗΣ Οι εξελίξεις στα προσωπικά σας θα είναι ικανοποιητικές. Θα δοκιμάσετε δυνατές ερωτικές συγκινήσεις που θα σας ανανεώσουν. Φροντίστε τέλος να μην ανοίγετε μέτωπα δικαστικά ή άλλα αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κερδίσετε τη μάχη. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Στα προσωπικά σας το τοπίο θα είναι θολό μέχρι και το τέλος του μήνα. Τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας θα σας ταλαιπωρήσουν, σταδιακά όμως η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές, τις σχέσεις σας με το νόμο, αλλά και σε παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο εργασίας και στο κοινωνικό σας περιβάλλον. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας είναι ενδιαφέρουσες, δυστυχώς όμως επισκιάζονται απ' όσα συμβαίνουν στους υπόλοιπους τομείς. ΙΧΘΥΕΣ Στα προσωπικά σας τίποτα δεν φαίνεται να σας γεμίζει συναισθηματικά. Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα και μην παρασύρεστε από γνώμες τρίτων που μπορεί να συσκοτίσουν την κρίση σας.
  7. 7. 7 Υπεύθυνη εφημερίδας: Μαρία Βελδέκη Γραφούν: Πριγκίπισσα και πρίγκιπας: Όλγα Αθανασοπούλου Περιπέτεια γυμνασίου: Μαρία Βελδέκη Δύο Γαλλίδες στο Παρίσι: Ελένη Ανδρείκου Ζώδια: Αθηνά Αναγνωστοπούλου

×