Your SlideShare is downloading. ×
0
P I D A T O
P I D A T O
P I D A T O
P I D A T O
P I D A T O
P I D A T O
P I D A T O
P I D A T O
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

P I D A T O

1,229

Published on

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
1,229
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. SESORAH
    Perangan-peranganenaskahsesorah :
    1. Pambuka
    (gateknajiniseacaralanparatamukangrawuh!)
    2. AturpambagyamarangGusti Allah kangnuduhakebangsakitabangsakangreligius.
    (marangGusti Allah lantamuundhangankangkinurmatan)
    3. Aturpambagyalanpanuwunmarangtamuundhangan.
    4. Isisesorah
    (kaperluwanekegiatanlanlapuranpanitia)
    5. Aturpanuwunlanpangajab.
    (marangkabehparakangrawuh, kalebupangajabepanitiamarangparapasartalomba, yen anatetandhingan)
    6. Salam panutup
  • 2. 1. Salam Pambuka
    Kula nuwun,
    AsslammualaikumWr. Wb.
    Para pinisepuh, ibusahabapakingkangsatuhukinabekten.
  • 3. 2. AturpambagyamarangGusti Allah
    Saderengipunkulangandharakenwosingpepanggihanwonteningsiyangmenika, manggakuladherekakenngaturakenpujalanpujisyukurdhumatengngarsanipunGustiIngkangMurbengDumadi, ingkangsampunmaringikawilujengandhumatengkulalanpanjenengan. Katitikpanjenengansedayataksihsagedngrawuhipepanggihanwonteningsiyangmenika.
  • 4. 3. Aturpambagyalanpanuwunmarangtamuundhangan.
    SugengenjangsahasugengrawuhkulaaturakendhumatengBapakKepala SMA 1 Bloraingkangkinurmatan, bapaksahaibu guru SMA 1 Bloraingkangpantessinambramaingpamboja, parasiswakelas X, XI, XII ingkangsatuhukinasihingGusti, waradinipundhumatengpararawuhkakungputri, wredhamudhaminulya
  • 5. 4. Isisesorah
    Para rawuhingkangkinurmatan, wonteningkalodhanganmenika, kulakadhawahansampursupadosngandharakenbab …
  • 6. 5. Aturpanuwunlanpangajab
    Para rawuhingkangkinurmatan,
    Kula sakrencangnyuwunpangestu, mugi-mugiacaramenikasagedkaleksanankanthisae, botenwontenalangansatunggalmenapa. Bilihwontenlepatingatur, kulanyuwunagungingpangaksami.
  • 7. 6. Salam panutup
    Pungkasaningatur, menawiwontencewetingbasasahakirangingsubasita, kulanyuwunagungingsamudrapangaksami.
    Nuwun,
    WassalammualaikumWr. Wb.
  • 8. SING KUDU DIGATEKAKE
    Basane kudu basakramainggil, jalaranngurmatiparatamukangkinurmatan.
    Sabisa-bisaajamacateks, nangingkaya-kayawisngertiutawangertiapa sing arepdiomongake.
    Pangucapingtembunglanpamedhotingukara kudu cethalan pas.
    “Eye contact”, yaikundelengutawanyawangparatamu (nguwasanipararawuh), nalikanyapasalahsawijiningtamu, nyawangarahlenggahlanmanthukkaropriyayine.

×