Your SlideShare is downloading. ×
 • Like
Internationale voorbeelden social newsroom
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Internationale voorbeelden social newsroom

 • 1,800 views
Published

Een Social Newsroom is het enige antwoord om Social Media goed te integreren in de corporate online omgeving van een organisatie. …

Een Social Newsroom is het enige antwoord om Social Media goed te integreren in de corporate online omgeving van een organisatie.

Het is de plek waar journalisten, media, investeerders en andere gegadigden alles kunnen vinden over producten, diensten, persberichten, reclame-campagnes, video, corporate nieuws, events, medewerkers, het managementteam en de organisatie.

Het brengt alle informatie samen in een overzichtelijke centrale plek.

Published in Business
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
1,800
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Social NewsroomInternationale voorbeelden Social Newsroom
 • 2. Social NewsroomEen Social Newsroom is het enigeantwoord om Social Media goed teintegreren in de corporate onlineomgeving van een organisatie.Het is de plek waarjournalisten, media, investeerders enandere gegadigden alles kunnenvinden overproducten, diensten, persberichten, reclame-campagnes, video, corporatenieuws, events, medewerkers, hetmanagementteam en de organisatie.Het brengt alle informatie samen ineen overzichtelijke centrale plek.
 • 3. Coca-ColaCoca-Cola Duitsland heeft in 2012haar eigen Social Media Newsroomgelanceerd die de bestaandePersomgeving van Coca-Cola heeftvervangen.De Newsroom is logischgestructureerd en combineert alleactiviteiten op merk-en corporateniveau met de sociale media-omgeving in op een platform.
 • 4. ScaniaScanias Newsroom is eendynamische, open en flexibelesociale ontmoetingsplaats waarnieuws en fotos over deactiviteiten, het bedrijf samen mettransport oplossingen wordengepubliceerd.Deze Newsroom geeft een goedeweergave van de verschillendeScania-modellen die gemakkelijkdoor bezoekers via Social Mediaverspreid kunnen worden.
 • 5. BASFDe Social Media Newsroomvan BASF combineert allewereldwijde Social Mediaactiviteiten gepubliceerd doorBASF en over BASF.Het biedt het laatste nieuwsen informatie over het bedrijf.
 • 6. LufthansaAlle informatie over de onlineactiviteiten van Lufthansa in eencompact overzicht.De Newsroom geeft laatstenieuws en updates over deluchtvaartmaatschappij.Daarnaast biedt de Newsroomopties om te netwerken met demedewerkers.
 • 7. Een eigen Newsroom in jeCorporate website?Wij helpen je !YourReputation helpt jouw bedrijf Voor meer informatie:met het ontwikkelen van een Social Marcel OlislagersNewsroom die ervoor zorgt dat marcel@yourreputation.nlmedia, prospects en klanten 06-54623190overtuigd raken van het feit dat jouwbedrijf dé autoriteit is in de markt.Het zorgt er mede voor dat je veelbeter gevonden wordt op de Lennard Siglingverschillende zoekmachines. lennard@yourreputation.nl 06 11117828Wij maken het voor jouw bedrijf opmaat en integreren de Newsroom injullie huidige website. www.yourreputation.nl