Miss/Mister WK

268 views
211 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
268
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Miss/Mister WK

 1. 1. Miss/Mister WK
 2. 2. Op een pas gemaaid grasveld speelt een man met zijn zoontje met een bal. De vader staat in het doel, en kijkt geconcentreerd naar de bal. Terwijl zijn zoontje trucjes uitvoert met de bal, waar omstanders bewonderd naar kijken naar het blonde jongetje. Opeens spurt de jongen met zijn bal naar de goal en schiet hem er feilloos in, en zijn vader duikt het gras in.
 3. 3. `Goed zo, jongen,´ roept de vader, en hij haalt de bal. Dan valt de man stil, en kijkt recht de camera in. `Bram, ze zijn er,´ zegt de vader, en hij loopt naar voren toe, en gooit de bal naar Bram, zijn zoontje. `Zijn ze er al?´ vraagt hij opgewonden, hoewel hij het antwoord al weet.
 4. 4. `Ja, kijk, daar zijn ze,´ zegt de vader, en hij stapt naar voren. `Welkom bij de Miss/Mister verkiezing. Deze keer gaat het over het Wereld Kampioenschap in Zuid-Afrika. En wij zijn op zoek naar de echte WK persoon. Niet waar, Bram?´ zegt de vader, en Bram knikt heftig, en speelt met de bal.
 5. 5. `Hierbij denken jullie waarschijnlijk aan een talentvolle voetballer, niet waar?´ zegt Bram, en de vader knikt. `Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Een echte WK persoon kan van alles zijn. Misschien ben jij wel een echte trouwe supporter die zijn huis volledig versiert, of ben je ingenieur die druk bezig is iets te verzinnen voor de WK gekte.´ `Of ben je gewoon een goede voetballer die alle wedstrijden gaat volgen,´ roept Bram.
 6. 6. `Laat het ons weten in jouw inzending, en vertel ons waarom jíj de nieuwe miss/mister WK moet worden! Misschien is er wel een kleine kans dat je naar het WK zelf mag gaan, maar verwacht dat maar niet,´ lacht de vader. `Papa, ík wil naar het WK gaan,´ zegt Bram, en hij trapt de bal het doel in.
 7. 7. Regels - Een inzending bestaat uit 5 foto`s - Van die 5 foto`s is er één foto van het gezicht van jouw sim - De deelnemer heeft één leeftijd, en mag niet verouderen - De deelnemer mag op elke foto op een andere locatie zijn en andere kleding aan hebben - De foto`s mogen naderhand niet bewerkt worden - Als je foto`s verandert, meld dat dan eventjes ;)
 8. 8. Deelname Okee, je hebt een idee, en nu? 1. Je post je deelname in een comment onder deze post 2. Start de sims op, maak een sim, en plaats deze op een kavel 3. Maak de vijf foto`s 4. Maak een nieuwe entry op LiveJournal 5. Zet de foto`s (mijn documenten/ea games/sims 2/ neighbourhoods/…je buurt…/storytelling) op een rij en verzin een leuke tekst erbij 6. Post je entry (gebruik een LJ cut, dat is handiger, maar het hoeft niet) 7. Zet de link in een comment en post die hier. Nóóit in een Powerpoint. Dit maakt het voor mij moeilijker om het straks te kopiëren en te plakken in de Powerpoint voor het stemmen.
 9. 9. Data - Inzenden kan tot 26 juni 2010 - Daarna kan er gestemd worden in een nieuwe post tot 6 juli 2010 - Daarna is er een nieuwe winnaar, en die mag de nieuwe verkiezing organiseren en zelf de data uit kiezen. Dus laat mij maar zien wat je in huis hebt, en stuur die inzending in =D

×