Update 39 Fam. Bloomwood.

398 views
343 views

Published on

Belangrijke update bij stamgezin.
'x. Pareltje

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
398
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 39 Fam. Bloomwood.

 1. 1. Bij het stamgezin <3 We vallen binnen, op de avond dat Ivy & Tim trouwen. ‘Gaat het lieverd? Kan je wel trouwen in deze situatie?’ vroeg hij bezorgd. ‘Aahh.. Ja het gaat wel. Het is gwoon de rugpijn die ik voel Ik moet heel wat dragen. Maar ik kan trouwen hoor. Ik wil niets liever.’ bloosde ze.
 2. 2. En nog geen halfuur later, sloten ze elkaar in de armen. Haar wens, en ook de zijne, was vervuld. Ze waren getrouwd, met een baby in hun midden. Hun liefdesbaby. Morgan & Thomas keken het toe, en ze konden het niet laten, een traantje weg te pinken.
 3. 3. En ook de huwelijksnacht kondigde zich aan. Hij verliep heel romantisch..en ze hadden het over hun toekomstige baby. Als de baby een jongen zou zijn, was het de nieuwe stamhouder, en zou Tim zijn titel afdoen. Dat besefte ze heel goed. Het was dan nummer vier. Maar het kon ook een meisje worden, het maakte hun niet uit. Als het maar gezond was!
 4. 4. En ook het nog steeds enorm verliefde paar, Thomas en Morgan vielen dicht tegen elkaar in slaap.
 5. 5. De volgende morgen was het druk in de badkamer. Ivy zat in een ontspannen bad. Die buik was zó groot! Misschien was het wel een tweeling! Zou dat kunnen? Haar gedachtes werden onderbroken; ‘Ik ben in de woonkamer! Die vloer doe ik zo wel.’
 6. 6. Het was vroeg in huize Bloomwood en Thomas was lekkere omeletten aan het bakken. ‘Echt heel lief van je schat, dat je wilt koken, ik ben echt verrot.’ zei Morgan vanaf de bank, waarop ze half sliep. ‘Ik doe het graag schatje. Al vanaf het moment dat ik je kende wou ik alles voor je doen. Ik hou van je.’ hij lachte naar haar.
 7. 7. Het werd een gezellig ontbijt en ze hadden het de héle tijd over de baby. ‘Ik ben zo blij dat ik dit nog mag meemaken. Ik word opnieuw oma.’ ‘En ik opa, het is echt geweldig. En het kleintje blijft gewoon hier wonen. Ik vind het echt spijtig dat Suze niet zo vaak hier is. Maar ze is nog jong, later zal ze vaker hier zijn hoop ik.’
 8. 8. ‘ AAAAAAAAH!’ het gesprek werd ruw verbroken door Ivy die van haar stoel afsprong, en begon te schreeuwen. Eigenlijk meer gillen. Ze greep naar haar buik, en Morgan werkte snel haar laatste hap weg. Iedereen verzamelde zich om Ivy.
 9. 9. ‘ AAAAAAAAAAAAUW! DE BABY! DE BABY!’ gilde Ivy. ‘Rustig meisje, alles komt in orde!’ zei Thomas met stress in zijn stem. ‘Puffen schat!’ zei Tim vol zenuwen.
 10. 10. ‘ Aaaaah! Die pijn is verschrikkelijk! Morgaaaaaaaaan! Wat moet ik doeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!?’ jammerde ze. ‘Rustig meid, je kunt het. Gewoon puffen & persen! JE KUNT HET!’ zei Morgan, en balde haar vuisten.
 11. 11. ‘ AAAAAAAAAAAAWWW!’ ze keek naar de grond. Ze moest doorzetten, het kindje moest en zou nu komen. Het was haar wens. En die van haar liefde. Het zou misschien de nieuwe stamhouder zijn. ‘!@#%$#$#! Dit kan niet! Zoveel pijn..’ Tim schrok echt. Hij had plots een enorm respect voor vrouwen.
 12. 12. ‘ Wacht! Volgens mij.. Ik..AAAAAAAAAAAAAAAAAH.’ een laatste ferme wee schoot door haar lichaam. Morgan sloeg haar hand voor haar ogen & Tim greep naar zijn hart. En Thomas.. Die wou het niet zien..en draaide zich om.
 13. 13. Máar.. De pijn was zéker niet voor niets geweest. Ivy hield een prachtig kindje in haar armen. ‘Het kindje! Het kindje is er! Het is.. Een jongetje! TIM WE HEBBEN EEN ZOON!’ tranen stroomde over haar wangen.
 14. 14. ‘ Hij heeft dezelfde blanke huid als mij.. En zwarte haartjes, die heeft ie van je opa geloof ik, tien vingertjes , tien teentjes. Welkom in ons leven knul, we noemen je Kyle. Kyle Bloomwood. De nieuwe stamhouder is geboren Morgan.’ zei Ivy emotioneel.
 15. 15. ‘ Hier is je zoon Tim, onze zoon. Je opvolger. Iets van ons beide. Ik hou nu al zoveel van Kyle, en ook van jou lieverd.’ ‘Hij is prachtig, we hebben een mooie zoon.’ zei Tim terwijl hij vertederd naar het kleine wezentje keek.
 16. 16. Tim knuffelde Kyle, en sloot zijn ogen. ‘Ik ga er alles voor doen om jou een goed leven te geven knul.’ zei hij, super trots op zijn pasgeboren zoontje.
 17. 17. ‘ Hier pap, je kleinkind. Kyle is onze opvolger, de stamhouder..ik ben zo gelukkig pa. Ik ben vader!’ voorzichtig gaf hij Kyle aan zijn vader. Ivy liep na een kort gesprek met Morgan meteen naar de slaapkamer. Ze was erg moe. *Bijzonder plaatje! De drie stamhouders bij elkaar.
 18. 18. ‘ Hij is perfect. Ik ben een trotse opa, een jongen en een meisje. Suze & Kyle. En allebei even lief. Ik ben blij voor je zoon. En ook voor Ivy.’ Tim lachte naar zijn vader, en riep nog wat naar de vermoeide Ivy. ‘Trusten mopje.’
 19. 19. ‘ Kijk eens Morgan. Hij lacht naar je, ik weet nog dat wij zo stonden met jou, Tim. En Laura.. Jullie waren heerlijke kinderen, en ik hoop oprecht dat jullie net zo gaan genieten van Kyle als wij van jullie.’ wenste Thomas. ‘Hé kleine jongen, ik ben je oma.’ zei Morgan emotioneel.
 20. 20. ‘ Hier is je kleinzoon schat.’ ‘Wát een plaatje.’ het geluk straalde van Morgan af. Dit vond ze geweldig. Een warme gloed van geluk stroomde door haar heen. Ze had de bevalling, de geboorte van Kyle, de nieuwe stamhouder mogen meemaken. Terwijl ze er eigenlijk ook niet meer had kunnen zijn, ze was blij dat ze dit mocht meemaken.
 21. 21. Kyle begon te pruttelen en Morgan legde hem zorgvuldig op haar schouder. Kyle liet een zacht boertje. ‘Ik zal goed voor je zorgen kleine man.’ lachte Morgan en ze keek trots naar haar man, zoon, en kleinzoon.
 22. 22. Het kamerjte was heel schattig. Geel, omdat ze niet wisten wat het werd. Het kamertje was gemaakt door Thomas en Tim. Het laminaat had Thomas gelegd en Tim had geverfd en de vrouwen zochten de accecoires en meubels uit. Die hadden dáár weer verstand van.
 23. 23. De zon kwam op in Abordale en het nieuwe leven was gekomen. Heel voorzichtig gaf Tim de gekolfde fles aan Kyle. Die lieve Ivy ze had hem een zoon gebaard. Een pracht zoon. Thomas en Morgan keken vanaf de bank, zo de keuken in.
 24. 24. Trots en gelukkig. Vertederd zagen ze hoe Tim de kleine Kyle de fles gaf. Wat was het lief hoe hij dat deed. Ze zagen dat Tim veer zelfstandiger, verantwoordelijker geworden was. In zo’n korte tijd, hij was vader.
 25. 25. ‘ Sstt..drink maar lieve jongen.’ Tim hield de fles iets schuin. Ivy sliep nog steeds.
 26. 26. Na het flesje, deed Tim zijn zoon in bad. ‘Leuk hé Kyle? Vind je dat lekker, met papa in badje?’ Tim maakte een kommetje van zijn ene hand en gooide het lauwe water over Kyle. Met zijn andere hand ondersteunde hij zijn lijfje.
 27. 27. Nadat Tim klaar was met het verzorgen van Kyle, en hem in bed doen, plofte hij neer naast zijn vrouw. Wat was ze mooi als ze sliep, beeldschoon.
 28. 28. Ze werd wakker. ‘Mwuaaaaaaaaaah!’ gaapte ze. ‘Zozo, dat was een gaap.’ lachte Tim. ‘Haha, ik was ook erg moe. Hoe is het met ons ventje?’ ‘We kunnen even kijken, ik heb hem een poosje geleden gevoed, gebaddert, verschoond en in bed gelegd. Ohja, en ik heb een liedje gezongen.’ ‘Zo te horen een goede papa!’
 29. 29. Samen, hand in hand, liepen ze naar de kamer van hun kleine en tere kindje. ‘Hij is mooi hé?’ zei Tim. ‘Ja, hij is prachtig. Een kroontje op ons geluk.’ lachte ze.
 30. 30. Wat waren ze gelukkig met zijn drietjes, een jong gezin. En het geluk pronkte er van af. Ivy was een goede mama voor haar kleine Kyle en ook Tim was een goede vader. Kyle had geluk met twee van die ouders.
 31. 31. Na nog een poosje zo te hebben gestaan, ging Tim naar de woonkamer, Ivy gaf haar kindje de fles. Na n o g e e n p o o s j e z o t e hebben gestaan, ging Tim naar de woonkamer, Ivy gaf haar Kyle de fles.
 32. 32. Daarna deed ze hem in bad. Het verzorgen was wel vermoeiend, maar dat lachje! Dat lachje maakte alles goed. * Echt iedereen in dat huis loopt de héle tijd naar Kyle (:
 33. 33. Na het verversen van zijn pampertje, legde ze hem in de wieg. Ze dekte hem toe. ‘Wat ben je toch een schatje! Nu lekker slapen moppetopper.’
 34. 34. Het leven ging door, en iedereen was in de weer. Morgan belde of Laura op kraambezoek kwam. Ivy stond onder de douche, die moest werken.
 35. 35. 5 Minuten later stond Laura voor de deur. Ze was uit haar werk gekomen. ‘Hé mam!’ ‘Lieverd!’
 36. 36. ‘ Góh, wat heb ik je gemist. Hoe is het met Suze? En Arie?’ Morgan drukte een kus op haar wang. ‘Goed hoor, Suze word met de dag groter, en Arie ja, goed.’
 37. 37. ‘ Hé Ivy! Kersverse mama!’ ‘Hé Lau! Ja, echt een hele ervaring en wat een wonder. Kyle is een plaatje.’
 38. 38. ‘ Ik wil hem heeel graag zien.’ ‘Dat zal Tim zo wel doen, ik móet echt aan het werk, ‘k heb haast.’ ‘Wát?! Je gaat werken? Je bent net bevallen!’
 39. 39. ‘ Ik voel me gezond & fit. En ik werk graag, dus ja. Ik ga werken. Tot vanavond misschien.’ ‘Oke! Doeii!’
 40. 40. Trots en met een goed gevoel liep Ivy op haar carpool af. Ze wist waarvoor ze werkte.
 41. 41. ‘ Bróertje!’ ‘Zus!’ ‘Je bent vader hé? En zo trots als een pauw als ik het zo zie. Je straalt het uit Timmie.’ ‘Haha, ja ik ben vader. En ja ik ben trots. Dat mag ook wel! Het is een prachtventje. Hoe is het met Suze?’ ‘Góeeeed. Ze is erg leergierig en groeit snél.’
 42. 42. ‘ Páp!’ ‘Lieverd!’ ‘Zoals je hoorde, Kyle is prachtig. Maar het gaat ook goed met jou en je gezinnetje? Ik hoop echt dat als Suze ouder is jullie wat vaker langs kunnen komen.’ lachte hij.
 43. 43. Het werd een gezellige middag en ze maakte een wandeling door heel de wijk. Kyle warm toegedekt in de kinderwagen. Er werd gepraat over van alles en het was heel gezellig.
 44. 44. Thomas bakte frietjes en Laura bleef eten. Het was een leuke dag en jammer dat Ivy er niet was. ‘Ik moet zo écht gaan. Suze moet naar bed en als het aan Arie ligt, speelt hij met haar tot dat ze huilen gaat.’ lachte ze.
 45. 45. Na het eten was Laura naar huis gegaan. ‘Wil Kyle een flesje? Heb je zo’n honger knul?’
 46. 46. En daarna verschoonde hij zijn luier. ‘Hé een carpool. Je mama is thuis Kyle!’ snel legde hij hem in bed.
 47. 47. Het was inderdaad Ivy die thuis kwam. En na een gezellig gesprek en een douche..
 48. 48. Werd het stil in huize Bloomwood. Iedereen sliep. <3
 49. 49. De volgende morgen, stond Morgan lekker pannekoekjes te bakken. Later zou ze Kyle vaak verwennen. En als Suze dan langskwam zouden ze samen naar de dierentuin gaan, of koekjes bakken.
 50. 50. Het was een dagelijks ontbijt en iedereen was in de ban van Kyle, en hoe hij groeide met de dag.
 51. 51. Na de afwas, haalde Morgan Kyle uit zijn wiegje. ‘Goedemorgen, liefje.’
 52. 52. Ze legde hem op de commode. ‘Oma zal je luier eens lekker verschonen. Zozo, jij moest een grote boodschap!’ lachte ze. ‘Krrrrrrrahaha.’ kirde de kleine.
 53. 53. ‘ Nou, zeg maar dag dag tegen opa en papa. Ze moeten werken!’ fluisterde ze in Kyle’s oor. Thomas en Tim namen afscheid.
 54. 54. Op naar het werk!
 55. 55. ‘’ En jij moet nu lekker gaan slapen.’ lachte ze. En drukte een kus op zijn mondje. ‘Trusten!’
 56. 56. Ze dekte hem toe. Wat lief! Hij sliep meteen. <3
 57. 57. Samen met Ivy, schilderde Morgan de hele dag. Morgan maakte een bloem, en Ivy een portret van Morgan en Kyle samen.
 58. 58. Terwijl Morgan alleen wat lijnen had, had Ivy al een groot deel. ‘Word mooi.’ zei Morgan gemeend.
 59. 59. ‘ Dankje, ik hoor Kyle. Ik ga even kijken..’ ‘Goed!’
 60. 60. ‘ Weer een schone luier. Ik doe het graag hoor schatje.’ ze lachte en Kyle lachte ook.
 61. 61. Ze schilderde & met resultaat. De bloem kwam in de hal, en het portret in de zithoek. Tim was thuis.
 62. 62. En onder het genot van een kop thee, bespraken ze de schilderijen uitbundig! Tot de volgende update! <3

×