Update 3 Fam Bloomwood

262 views
221 views

Published on

Weer een nieuwe update met ontzettend veel verjaardagen!

Published in: Travel, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
262
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 3 Fam Bloomwood

 1. 1. Buiten dat ze knetter verliefd was, Ray inmiddels was in getrokken, was de kleine Floor ook nog eens opgegroeid tot een schattig peutertje! Ze gaf dr gewoon de fles, en opeens had Rebecca een buikje! Ze was zwanger! =D
 2. 2. Ze genoten van het leventje saampjes met Floor & de zwangerschap! Trouwens, ze is getrouwd! Twee dagen geleden!
 3. 3. Rebecca was nog nooit eerder zo volmaakt gelukkig geweest! Ze knuffelde & kietelde haar dochter, en kon niet wachten tot er nog een dreumes rond zou lopen. Ze zette haar op haar potje, kleedde Floortje aan, en bracht haar naar de taart.
 4. 4. Toen ging het heel sneel, Rebecca schreeuwde dat de baby schopte, Ray wreef er over en zei; ‘Hee lief kleintje! Doe een rustig jij!’ en toen begon het! DE BEVALLING! Het bleek er niet een te zijn, NEE! Het waren er twee! Een jongetje & een meisje! Thomas & Roos. & Ze waren zooooooooo gelukkig!
 5. 5. En zo ging het leven een aantal maanden verder, Floor ging voor het eerst naar school..Ze zorgde voor de kleintjes die vanavond al weer zouden opgroeien. Rebecca was zo gelukkig, met die drie wondertjes & zo’n lieve man.
 6. 6. Toen Thomas & Roos eindelijk waren opgegroeid, werd het leven van Rebecca & Ray steeds drukker. Twee peutertjes was heel wat werk. Dat zorgde voor weinig slaap uurtjes. Maar toch waren ze dood gelukkig, en maakte ze tijd voor elkaar vrij.
 7. 7. En zo ging het weer een paar maanden, flesjes geven, papjes voeren, peutertjes in bad doen, schreeuwende peuters wakker maken, Floor helpen met haar huiswerk. En de peutertjes leren lopen, praten & zelf plassen.
 8. 8. Natuurlijk was er tijd voor elkaar! Maar ook voor verjaardagen! Roos & Thomas groeide op tot een stel lieve kinderen. En Floor? Floor werd een tiener!
 9. 9. Sneller dan gedacht, groeiden een paar maanden later Roos & Thomas op. Dat werden ook twee mooie tieners.
 10. 10. En zo ging het leven bij de Bloomwoods weer verder! Samen eten, samen koken, de kids konden elkaar soms wel wurgen, maar meestal waren ze de beste maatjes! Roos praatte met haar moeder omdat ze voor het eerst ongesteld was geworden, en ze was best verdrietig, maarja, Rebecca zei dat ze daardoor kindjes kond krijgen, en daarmee was alles goed, als er iemand dol was op kindjes was het ROOS!
 11. 11. Wat was dit een heerlijk gezin! Ze hielden van elkaar, dat was duidelijk. Alleen binnekort zouden Ray & Rebecca opgroeien tot senioren.
 12. 12. En dat gebeurde! Rebecca & Ray werden senior. Ze trokken gauw wat leuks aan & liepen op elkaar af voor een kus. Oh wat hielden ze van elkaar. Deze liefde was niet te breken!
 13. 13. Deze twee bijzondere mensen, hadden een basis gelegd voor 10 generaties. Dit was honderd procent true love. <3

×