Update 109 fam. bloomwood.

574 views
496 views

Published on

Update bij m'n mannen gezin en bij Mees und.. Flora :)
Have fun xx pareltje

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
574
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
183
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 109 fam. bloomwood.

 1. 1. Moonstreet 9 – Alexander, Nathan en Levi.De liefde tussen Nina en Bentley was echt geen opvlieger geweest. Hetwas echte liefde. De twee waren stapelgek op elkaar. Ze vulden elkaarzo goed aan en hadden de tijd van hun leven. Ze gingen vaak samennaar de film, uiteten en winkelen. Vanavond wou Bentley zijn meisjeverassen. Hij had haar uitgenodigd bij hem thuis voor een ‘’date’’.
 2. 2. Bentley stond op en trok Nina elegant omhoog en gaf haar eenklein kusje. Zachtjes schuifelden ze heen en weer. Er hing eenromantisch gloedje deze avond. Bentley keek Nina verliefd aan,toen zag hij het kippenvel op haar lichtgetinte huid. ‘Heb je hetkoud?’ vroeg hij verbaasd.
 3. 3. Hij gooide haar behendig achterover, zag de twinkeling en dekleine schrik in haar ogen en zoende haar vol passie. Ze glimlachte.‘Ik heb het al wat warmer.’ zei ze blozend. ‘Laten we toch maarnaar binnen gaan, ik wil niet dan mijn mooie meisje kou vat of ziekwordt!’ ‘Oké! Mag ik dan de verassing zien?’ vroeg ze hoopvol. Hijknikte en pakte haar hand.
 4. 4. ‘Wauw! Een tweepersoonsbed! Supervet!’ had ze geroepen toen zede kamer binnenkwam. ‘Van mijn spaargeld en een beetje van m’nouders. Nu kun je hier vaker blijven slapen, comfortabel en samenin een bed is ook leuker dan op de grond. Toch?’ ‘Ik vind hetgeweldig!’ zei ze, ze gaf hem een zoen.
 5. 5. ‘Weet je dat je het beste bent wat me ooit is overkomen Nina?Naast dat ik werd geadopteerd door Alex en Nathan, dat was ookfijn.’ zei hij. ‘Wow nu ratel ik.’ ‘Geeft niet, ik weet niet wat ik moetzeggen. Maar ik ben heel blij dat wij elkaar hebben gevondenschatje.’ zei ze liefjes. Wat een prachtige ogen had hij toch.
 6. 6. Opeens ontstond er een ander soort spanning. Bentley boog overhaar heen en begon haar te zoenen, terwijl hij met zijn vrije handhaarjumpsuit openmaakte. Nina werd week van binnen als ze naarhem keek, hoe hij zijn haar naar achter schudde. Hij was zo mooi.‘I love you.’ suste ze. Het begin van een mooie avond.
 7. 7. Toen Nathan er zeker van was dat de twee sliepen en hij Alex eenkus had gegeven kon hij beginnen aan zijn nieuwe functie. Hijbleek toch geschikt in de Criminaliteit. Hij was nu vluchtwagenchauffeur en hele nachten van huis. Hij vond het nog steedsvreselijk dat hij niet eerlijk kon zijn over zijn job, tegenoverBentley.
 8. 8. De volgende morgen was Bentley vroeg op, net als Alexander. Zedolden een beetje met elkaar. Hij had Nina laten liggen, ze lag zoschattig te slapen. ‘En, hoe sliep je nieuwe bed? Of kan ik betervragen,’ ‘Pap, alsjeblieft zeg. Ik heb heerlijk geslapen.’ zei hijlachend. ‘Oké, dan houden we het daarop.’ zei Alexander met eengrimas. ‘Zullen we samen alvast ontbijten? Ik heb beretrek!’ zeiBentley en liep naar de koelkast. ‘Weet je waar dat van komt?’ zeiAlexander lachend. ‘PAP! Kappen nou.’ hij bloosde.
 9. 9. Tijdens het ontbijt hield Alex er maar over op, maar hij vond hetwel grappig. Hij luisterde aandachtig naar de verhalen van zijnzoon over Nina. Hij was echt weg van haar. Hij was een lievejongen en ze verdienden elkaar. Opeens hoorde hij het geluid vanstromend water, Nien was vast aan het douchen.
 10. 10. Hij had gelijk. In haar ondergoed en nog met natte haren van hetdouchewater kwam ze naar beneden. Bentley kuste haar.‘Goedemorgen prinses, lekker geslapen?’ vroeg hij. ‘Heerlijk, datbed is top!’ Bentley perste wat verse jus en bakte wat broodjes en zebrunchten samen. Daarna moest ze wel naar huis, morgen was ergewoon weer school.
 11. 11. Nathan had tijdens de kerstdagen veels te veel gegeten. Dus dieextra pondjes moesten eraf. En terwijl Alexander aan het oefenenwas voor buikspreken (hij wou promotie maken) trainde hij zichin het zweet.
 12. 12. Het was een rustig dagje en al vroeg donker. Bentley kon zijnhuiswerk niet ontlopen dus moest hij maar aan zijn wiskunde, metop de achtergrond het gekreun van zijn ene vader en het gesnurkvan zijn andere. ~
 13. 13. Appartementencomplex - MeesMees was net binnen in zijn appartement toen de telefoon ging.Vermoeid nam hij op, er waren veel zeurende klanten vandaag eneen kinderfeestje. Kortom, horrible. Het was zijn zusje. Flora. ‘Jakom maar langs! Ik ben niet erg gezellig op ‘t moment, maar jou kanik niet weigeren Floor.’ zei hij, hij glimlachte. Zijn zusje was delaatste tijd weer hoe ze altijd was geweest. Opgewekt en lief.
 14. 14. Nog geen kwartier later stond ze voor de deur. ‘Fijn dat je zo dichtin de buurt woont.’ zei ze met een glimlach. Ze knuffelde haargrote broer. ‘Mennn, je stinkt.’ giechelde ze. ‘Ja, ik heb net 9 uurgewerkt, vind je het gek?’ zei hij quasi beledigd. ‘Oh, daarom klonkje zo moe. Kunnen we even praten?’ Mees knikte en ging haar voornaar binnen.
 15. 15. ‘Ik weet niet of je het meende afgelopen weekend maar ik krijg hetniet uit mijn hoofd. Ik wil hier komen wonen! Alleen als jij het wilthoor, maar ik snap nu wat je bedoelde met de druk van thuis. NuLizzy is opgegroeid vind ik het te druk, het is niet precies meerzoals vroeger en ik ga er moeite mee hebben, vooral met Koen. Maarik word er ook niet gelukkig van als ik Angelina mijn broertje zieinpikken! Oké, dit is echt kinderachtig hé? Ik ratel echt heel veel,so..’ ‘FLORA!’ Ze schrok lichtjes.
 16. 16. ‘Doe eens rustig meisje. Ik vind het goed! Ik kan wel wat gezelschapgebruiken.. En ik snap je heel goed, wat betreft Koen. Ik had echtprecies hetzelfde met Naud. Die raakte ik ook een soort van kwijt.Maar je bedoeld intrekken tot dat je met Olaf het huis hebtafbetaald? Van Marsha en Jaiden?’ vroeg hij. ‘Precies.’ zei ze. ‘Dus jevind het goed?’ vroeg ze enthousiast. Mees knikte opnieuw.
 17. 17. ‘Top!’ ze sprong haar broer om zijn nek. ‘Ik ga meteen mijn spullenhalen! Nog niet gaan eten, ik kook vanavond. Om het te vieren!’ zekuste hem op zijn wang en griste haar jas van de kapstok. ‘Tot zo!’zei ze vrolijk.
 18. 18. Flora richtte haar kamer meteen in, leuk, zoals ze het zelf wilde.Ooit zou ze de muren nog wel eens schilderen of behangen, maarvoor nu vond ze het knus genoeg. Het afscheid was eigenlijk bestlastig geweest, maar ze vonden het leuk dat ze bij Mees gingwonen. Koen moest zelfs huilen! Haar band met hem zou nooitstuk gaan, wist ze. Die was sterk genoeg. Gelukkig maar.
 19. 19. ‘Ik vind het echt een mooi huisje Mees, ik denk dat wij wel eengoed team zijn, wat betreft samen wonen.’ zei ze glimlachendterwijl ze achterom keek. Ze maakte baars met pompoen, gevangendoor hun vader. ‘Zet je de tv uit? We kunnen aan tafel.’ Mees paktede afstandsbediening en drukte op de rode knop. ‘Wat eenverwennerij! Het ruikt heerlijk zusje.’
 20. 20. ‘Ik ben blijkbaar niet de enige die kan koken!’ zei Mees. ‘Misschiennemen ze jou wel eerder aan als kok.’ ‘Nou, ik blijf lekker op m’nschooltje werken hoor.’ giechelde ze. ‘Het is maar een hobby en ikheb ‘t vast van mam.’ Er ontstond een gesprek over Astrid,eindelijk iemand waar mee Mees het kon delen.
 21. 21. ‘Wacht gewoon tot ze weer contact met je zoekt. Misschien wouze je een stap voor zijn, geen gebroken hart. Ging ze zelf weg uitvoorzorg.’ ‘Zou kunnen, ze is geen emotioneel meisje geloof ik.Althans ze doet zich stoer voor.’ zei hij, terwijl hij de bordenafwaste. ‘Ach, dat kan ook een harnas zijn. Wacht nou maar af! Alsjij haar nu belt, zul je wanhopig lijken.’ giechelde ze.
 22. 22. Die avond kwam er een leuke film op tv. Avatar, de tvpremiere. Duskeken broer en zus samen een filmpje. Mees vond de rust lekker,maar zijn zusje als gezelschap bleek toch veel gezelliger.
 23. 23. Flora was blij met haar keus. Om elf uur was de film afgelopenen sprong ze onder de douche. Ze had zin om lekker vroeg tegaan slapen. Lekker even lezen in bed. Ze moest het Olaf nogvertellen.. Die volgde haar vast niet meer. Ach, ze was gelukkig.Dat was het belangrijkste. ~
 24. 24. Lekker korte update,maar hopelijk toch hetlezen waard.Bedankt voor het lezentrouwe followers :DLiefs, Megan. ♥ ♥

×