Update 101 fam. bloomwood.

379 views

Published on

Update op de Uni en bij de oudjes Diaz :)
Have fun!
X Liefs Pareltje

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
379
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
94
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 101 fam. bloomwood.

 1. 1. ff
 2. 2. Moonstreet 6 – Ruben en Sara.Het ging goed met Ruben en Sara, ze leidden een rustig maarvooral gelukkig leven. Ze belden dagelijks met hun tweezoons op de universiteit om te peilen of dat daar allemaalwel goed ging, maar dat ging het en dus had het stel nietsaan hun hoofd. Ze genoten van elkaar, werkten een paardaagjes maar genoten bovenal van hun oude dag.
 3. 3. Sara hoefde Milou enJesse ook niet meer tehelpen, die konden het nuook zelf aan, met huntwee nieuwe liefdes.God, wat was ze blij voorze geweest. Verderkwamen de drie mannenafentoe even langs en zijook bij hen. Sara was dolop haar kleinzoon. Deband met Nathan was nogsteeds erg sterk door watze hadden meegemaakt.
 4. 4. Alexander was ook al helemaal in de familieopgenomen. Het was zo’n spontane man en eenleuke vader voor Bentley, die overigens heelgelukkig was met zijn twee papa’s.
 5. 5. Studentenplaza Universiteit de Keizer – Dave, Yuri, Anabel,Rafael, Merel en Felice.In het studentenhuis was de sfeer ook erg goed. Felice en Merelbeviel het studentenleven wel. Rafael Peerik was een beetje eenstille jongen en door de komst van de twee meiden waren Yuri’smaatjes verdwenen. Daarom was die af en toe wat chagrijnig, maardaar trokken de dames zich niets van aan. Anabel Bruinig was hetachternichtje van Felice, een nichtje van haar moeder, eenontzettende lieve meid. En Dave.. was gewoon Dave.
 6. 6. Na een gezellig welkom, ging iedereen zijn eigenweg. Anabel en Dave konden het goed vinden samenen Felice probeerde een leuk gesprek op te bouwenmet Rafael, al leek dat onmogelijk.
 7. 7. Merel moest een keuze maken over welke studie ze wilde gaanvolgen. Ze koos voor Wiskunde, dat had ze altijd al makkelijkgevonden. Het is gewoon superlogisch allemaal. Ja, dat ging welgoed komen. Ze voelde Felice’ hand op haar schouder. ‘Wat heb jegekozen?’ vroeg ze.
 8. 8. ‘Natuurkunde, ik heb morgen mijn eerste college. Maar Yuri heeftme het een en ander verteld, ik denk dat het eerste jaar een eitjeword Fé.’ ‘Stoere keuze, ik zou het niet eens proberen. Ik hoop hetmaar, ik denk dat ik Psychologie ga kiezen. Dat lijkt me nog hetinteressantst.’ ‘Ook leuk! Ik ga slapen. Tot morgen.’ zei Merel en zegaf haar vriendin een knuffel.
 9. 9. De volgende morgen waren Yuri en Merel vroeg uit de veren.Niemand leek Yuri te mogen terwijl zij het juist goed met hem konvinden. Ja, hij was apart. Maar daar hield ze juist wel van. Alleenzou ze dat hem zeker niet laten merken.
 10. 10. Iedereen schoof aan, behalve Rafael, die er schijnbaar bekend omstond dat hij zich versliep. Het werd een gezellig ontbijt. Het wasvoor allemaal drukker dan thuis, behalve voor Merel, die at iederedag met een stuk of acht aan tafel. De tweeling wisselde nog steedswel eens van ‘persoontje’ alleen konden ze die meiden niet meervoor de gek houden, die leken er te slim voor.
 11. 11. Dave was van een onhandige, introverte jongenomgetoverd tot een gezelligheidsmens. Sinds de komstvan de dames was hij tot leven gekomen! Hij was veelsocialer geworden en kon het goed vinden met iedereenin het huis. Felice vertelde hem maar steeds dat Anabelhem wel zag zitten maar hij zag hun band puurvriendschappelijk, tenminste dat dacht hij.
 12. 12. Iedereen ging naar college, werkte aan zijn paper of maakte eenopdracht. Er werd gezamenlijk geluncht, gekletst, zeonderzochten samen dingen voor praktische opdrachten enhielpen elkaar waar nodig. Tenminste, de meeste. Yuri zat vaak opzijn kamer, hij miste zijn gitaar, echt stom om dat ding thuis telaten. En zijn moeder zij dat het beter was zo, dat hij dan beterzijn best zou doen. Diep van binnen wist hij wel dat ze gelijkhad, hij was gewoon te koppig.
 13. 13. Die middag kwamen de cheerleader en de mascotte van een anderStudentenhuis nog even langs. Om te kloten, want hij hield eenaansteker boven de sprinklers, die dus keihard begonnen tesproeien.
 14. 14. Anabel was de gene die de ravage aantrof, ze was nog in haar bikinivan de jacuzzi en begon meteen met dweilen. De examens kwameneraan en dus studeerde ze verder de hele middag, samen metYuri, die ook echt wel zijn best deed. Economie was pittig maar hijvond het in ieder geval leuk, dat was belangrijk.
 15. 15. De meisjes vond hij ook leuk. Merel had hij echt een lekkerdinggevonden, nog steeds zelfs. Ze leek hem alleen een beetje te moeilijkom te versieren, te verleiden, te strikken. Er was zeker chemietussen hen, maar hij wou niet met allemaal gezeik zitten en dus liethij het maar zo. Gelukkig nog zat andere meiden. Die cheerleaderwas makkelijk. Er was een heel duidelijk onderscheid, maar ookzeker in klasse. Ach, ze was een meisje. Dat was genoeg.
 16. 16. Binnen no time had hij haar om zijn vinger gewonden en had hijhaar waar hij hebben wilde. Hoe hij dat deed, bleef een vraag, maarze vielen stuk voor stuk voor zijn charmes en hij genoot.
 17. 17. ‘Dave! Hoe was je college?’ ‘Ja niet zo boeiend, het is nu alleen nogmaar herhalen.’ ‘Lekker is dat..hé ik hoorde dat Anabel een oogjeop jou heeft, ik denk dat het klopt. Het is een lieve meid, misschienzou je haar eens op een niet-vriendschappelijke manier moetenbekijken Dave.’ tipte ze haar homemate. Net als Dave, kon Merelook met iedereen goed opschieten en dat maakte ook dat zij hetgoed konden vinden samen, ze hadden iets gemeen.‘Mm, misschien.’ mompelde hij. Van binnen gebeurde er toch watals hij haar naam hoorde. Misschien toch..
 18. 18. Wat Merel had gezegd had echt wat met hem gedaan. Hij kon dieavond zijn ogen niet van haar afhouden. Wat was ze mooi.Oké, normaal gesproken zou hij pas zo reageren als er een blondevrouw voor hem stond, maar innerlijk was ook belangrijk enAnabel was lief. Heel aardig en geïnteresseerd.
 19. 19. Die avond had ze hulp nodig in de badkamer, er was iets met dedouche. Te simpel en dus kon Dave het oplossen. ‘Je bent eenheld, wist je dat.’ zei ze. Hij kreeg rode wangen. God, dit wou hijhelemaal niet! Hij verlangde naar een pen en papier, hij barste bijnavan alle gevoelens. ‘Nee.’ stamelde hij. ‘Bij deze.’ giechelde ze, zewerkte hem de badkamer want ze wou toch echt even alleendouchen.
 20. 20. Die avond was ze naar hem toe gekomen, ze had last van haar rugvertelde ze. ‘Mijn moeder heeft me ooit geleerd hoe je een goedemassage geeft, heel lief natuurlijk, maar puur uit eigen belang.Daarna riep ze steeds: Dave kom eens, ik heb pijn in mijn nek, rug,voet, arm noem maar op.’ langzaam begon hij Anabels rug teverwennen en hij vond het zo fijn om haar te helpen, hij vond haarmisschien toch een beetje leuk. Hij kreeg het wel een beetje warmvan haar blote schouders en die bikini waar ze in stond. En die blikdie ze afentoe op hem wierp! Te verleidelijk.
 21. 21. Die avond aten de tweeling, Merel en Felice samen. Merel voeldezich ongemakkelijk en Yuri ook. Beiden wisten wat er tussen hemen de cheerleader was gebeurd. Alweer een reden om niets met hemte beginnen, dacht Merel. Ze kletste expres heel gezellig met Dave.
 22. 22. Na het eten had Yuri een douche genomen en was hij op Merelafgestapt. ‘Ik heb er nooit last van, maar ik voelde me heeluncomfortable aan tafel, ik weet niet hoe het met jou zit?’ vroeg hij.‘Ik weet niet waar je het over hebt. Wil je ergens over praten?’ watdeed ze nou stom, dacht Yuri. Ze wist heus wel wat hij bedoelde.‘Je weet wel wat ik bedoel, Merel.’ zei Yuri.
 23. 23. ‘En al zou ik het weten? Wat dan?’ zei ze op een lief toontje. Yuriwerd rood. Wat deed ze toch met hem. Hij wou haar er gewoon vanovertuigen dat er tussen hem en die lelijke cheerleader niets wasgebeurd, qua gevoel. Hij zag haar niet eens staan. Merel daar integen.. ‘Misschien voel je je gekwetst omdat die cheerleader met mijop mijn kamer was, maar het betekende niets.’ ‘Waarom zou ikgekwetst moeten zijn?’ ‘Omdat ik weet dat jij die chemie ook voelt.’zei hij. ‘Wat dan nog? Ik hoef niet de volgende te zijn die niets voorje betekent.’ zei ze met een glimlachje en verdween heupwiegendnaar haar kamer. Hij móest haar hebben.
 24. 24. Dave en Anabel waren dit keer samen gaat zitten om testuderen, morgen had Dave examen. Ze leerden elkaar steeds beterkennen en Dave kon echt wel verdrinken in die blauwe ogen vanhaar. Hij had haar nog steeds niet vertelt dat hij al aardig watboeken op zijn naam had staan en schrijver was, maar dat zou nogwel komen. Hij begon haar steeds leuker te vinden en Anabel konhet schijnbaar niet verbergen want die was sinds dag 1 alhoteldebotel. Nu moesten ze het alleen elkaar nog vertellen.
 25. 25. Die avond/ochtend, kwamen Yuri enDave beiden geslaagd thuis. Dave meteen 10, Yuri met een 8. Op naar hettweede jaar, ze hadden er nog drie tegaan en waren dus nog niet eens op dehelft. Al beviel het leven als student zezeker wel.
 26. 26. De meisjes hadden wat later die middag examen, Anabel was alseerste thuis, waar Dave haar opwachtte. ‘Hoe ging het?’ vroeg hijenthousiast. ‘Super goed! Ik heb een tien. Jij?’ ‘Ik ook!’ ‘Ben supertrots.’ zeiden ze tegelijk. Nu kregen hun wangen een kleur. ‘Dave ikdenk..’ het begon te regenen.
 27. 27. Dave legde zijn vinger op haar lippen en gaf haar een tedere zoen.‘Ik ben ook verliefd op jou.’ zei hij schattig. Anabel leek te stralen.Wauw, hij was leuk.
 28. 28. Eindelijk was hij erachter, had hij zijn verstand uit gezet (kandat?) en zijn gevoel de vrije loop gelaten. Hij was gek op haar. Enhij zou alleen maar gekker worden. Met een reden, want ze wasvanaf vandaag zíjn meisje. ~
 29. 29. Dear ones!Hope you like! Ik vinddie jongvolwassenenheerlijk om mee tespelen. Heb eindelijkweer even tijd. :’)Bedankt voor het lezen!Liefs, Megan ♥

×