Learning analytics a les aules

238 views

Published on

Published in: Data & Analytics

Learning analytics a les aules

 1. 1. Learning analytics a les aules
 2. 2. Què és la Tin Can API? Tin Can API també coneguda com a Experience API o xAPI és una especificació per l’àmbit de les tecnologies de l’aprenentatge que permet recolectar l’ampli ventall d’experiències que pot tenir una persona al llarg del seu procés d’aprenentatge. L’API recull les dades sobre les activitats de la persona en un format consistent, de manera que diferents sistemes siguin capaços de comunicar-se, ja sigui capturant la informació o consultant- la. Coordinat per ADL (SCORM), obert, en procés i desenvolupat per la comunitat. font: http://tincanapi.com/overview/
 3. 3. I per què ho volem? Permet guardar qualsevol experiència de l’usuari, allibera les dades de les aplicacions i les tecnologies específiques i les ofereix de manera transparent i accessible des de qualsevol tecnologia.
 4. 4. Les dades emmagatzemades al LRS poden ser accedides per desenvolupar informes, panells de control o per altres eines d’aprenentatge Com funciona? Les eines que implementen l’estàndard envien statements al Learning Record Store o LRS.
 5. 5. Anatomia d’un statement
 6. 6. Actor
 7. 7. Verb
 8. 8. Context
 9. 9. Object
 10. 10. Seguiment a l’aula
 11. 11. http://tincanapi.com/

×