10.G Kapper 1

298 views

Published on

De eerste update van 10.G Kapper.

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
298
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
27
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10.G Kapper 1

 1. 1.     Hier staat ze dan. Chloe Kapper. Ze heeft lang op straat geleefd. Soms had ze onderdak en soms niet. Ze heeft lang gespaard om een klein huisje te laten bouwen. Chloe had nog net genoeg geld voor een nieuw kledingsetje. Blut, totaal blut is ze nu. 
 2. 2.     Vele mensen waren al misleid door haar mooie uiterlijk. Niemand geloofde dat zo'n mooi meisje ooit iets fout zou kunnen doen. Chloe had iedereen weten te verbazen. Ze stal geld om een eigen huis te kunnen kopen. Haar ouders waren geen rijke mensen, maar zeker niet arm. Chloe kon geen werk vinden. Haar ouders wouden haar geen geld meer geven. Ze werd betrapt tijdens het stelen en ging de gevangenis in. Na een straf van zes maanden werd ze vrijgelaten. Ze had geen geld. Haar ouders wouden haar niet meer. Ze was een zwerver. Tot op de dag van vandaag. 
 3. 3.     Zenuwachtig loopt Chloe haar huisje binnen. Ze bijt hard op haar lip. Het is klein. Alle meubels staan in dezelfde kamer. Er was geen geld om aparte kamers te bouwen. Chloe ploft op het bed neer. Ze kijkt de kamer rond . Het is niet wat ze verwacht had. Ze had weinig geld maar is dit echt alles?
 4. 4.     Chloe staat op. Alle muren worden betast, nergens is er een geheime doorgang te vinden. Met een zucht zakt ze op de grond. Ze sluit haar ogen en blijft een paar minuten zo liggen. 
 5. 5.     De stilte wordt verstoord door de deurbel. Chloe blijft liggen. De deurbel wordt nog twee keer ingedrukt. Chloe zucht en loopt naar de deur. Chloe ziet nog net een krantenmeisje de hoek om lopen. Haar oog valt op de krant. Ze pakt hem vlug op. Haar droom is van kleins af aan om een dokter te worden. Ze is zo nerveus, dat ze nieteens de moeite neemt om naar binnen te lopen.
 6. 6.     Ze leest de krant voor de derde keer maar er is geen vacature in de gezondheidszorg.  Waarschijnlijk had ze die baan toch niet gekregen vanwege haar strafblad en haar opleiding. 
 7. 7.     Chloe heeft trek gekregen en ze besluit om een boterham te beleggen. Chloe heeft eten bij de levering van haar koelkast gekregen. Daarmee heeft ze geluk gehad, anders had ze nu geen eten. 
 8. 8.     Chloe laat zich in het zachte gras vallen. Ze is hier nauwelijks een uur en ze verveelt zich nu al. Ze moet vlug vrienden maken of een baan krijgen, dan heeft ze tenminste iets te doen. Ookal is het wel eens fijn om lui in het gras te liggen. Chloe maakt het zich gemakkelijk. Haar ogen vallen langzaam dicht.
 9. 9.     Voor de tweede keer die dag wordt Chloe's rust verstoord. Ditmaal door drie mensen. Het zijn twee mannen en een vrouw. Ze fluisteren zacht met elkaar. Chloe opent langzaam haar ogen. Onmiddelijk kijken de drie mensen haar aan. 'Goddank, ze is bijgekomen,' zegt de vrouw. 
 10. 10.     Chloe krabbelt overeind. Denken deze mensen dat ze flauwgevallen is? Chloe probeert de vrouw te overtuigen maar de het interesseert de vrouw niet veel.
 11. 11.     Chloe draait zich om en schrikt. Er staat een blonde jongen voor haar. En wat voor één! Chloe is op slag verliefd. 'Hallo, ik ben Marco!' stelt de jongen zich lachend voor. Zijn vrolijke lach is aanstekelijk. Chloe barst in een spontaan giechelen uit. 'Ik ben Chloe.' stelt ook zij zich voor. 
 12. 12.     Marco grijnst. 'Mooie naam.' Chloe bloost. Waarom doet ze zo stom? 'Je lacht lief,' complimenteert hij verder. Chloe is ondertussen zo rood als een tomaat. 
 13. 13.     Marco blijft Chloe complimenteren en Chloe heeft ondertussen door dat het liefde op het eerste gezicht is. *Note; Is Marco niet superschattig. 8D<3
 14. 14.     Marco slaat zijn sterke armen om Chloe heen. Chloe voelt een tinteling door haar lichaam gaan. Er flits een verwarrende gedachte door haar heen; 'Gaat het niet te snel? Dalijk laat hij mij ook achter.' Chloe drukt die gedachtes weg en geniet van het moment.
 15. 15.     Marco pakt haar handen en knijpt erin. 'Ik heb een klein verzoek.' Marco schuifelt wat met zijn voet. 
 16. 16.     Marco laat haar handen los en sluit zijn ogen. Hij krabt even in zijn nek. 'Mag ik bij je intrekken?'
 17. 17.     Chloe kijkt hem verbaast aan. Ze weet het zeker; dit gaat veel te snel. Waarom wil hij bij haar wonen. Ze heeft niet eens genoeg geld om zichzelf te onderhouden, laat staan twee personen!
 18. 18.     Chloe's blik veranderd in liefdevol. Ze is verliefd, het valt niet meer te ontkennen. Ze pakt zijn hoofd vast en kijkt hem diep in zijn donkerbruine ogen. 'Oké.'
 19. 19.     Er verschijnt een speelse glinstering in Marco's ogen. Gelukzalig drukt hij zijn lippen op die van Chloe. Hij weet het zeker, dit is zijn ware liefde!
 20. 20.     Marco kan niet van zijn nieuwe vriendin afblijven. 'Ik wil je nooit meer loslaten,' fluistert hij liefdevol in haar oor. 'Ik heb een spaarrekening. We kunnen daarvan het geld gebruiken om te verbouwen.' Chloe glimlacht. Het leven lacht haar weer toe. 
 21. 21.    
 22. 22.     'Dit is onze keuken. Dit is zo'n beetje de meest gevulde ruimte van het huis.' 
 23. 23.     'Dit is onze woonkamer. Ik ben gek op donkere houttinten.'
 24. 24.     'Dit is de slaapkamer.'
 25. 25.     'Tenslotte; de badkamer. De mooiste kamer van het huis.' 
 26. 26.    

×