• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content

Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Like this presentation? Why not share!

Prezentare Twelve

on

 • 292 views

 

Statistics

Views

Total Views
292
Views on SlideShare
275
Embed Views
17

Actions

Likes
0
Downloads
1
Comments
0

2 Embeds 17

http://www.twelve.ro 16
http://twelve.ro 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Prezentare Twelve Prezentare Twelve Presentation Transcript

  • Twelve. O echipă . . . mai multe definiţii. Corporate events. Teambuilding. De la concept la concret.
  • It’s a six-letter word for a much bigger (as in more complex, not fatter) team. Twelve. O echipa...mai multe definitii. O echipa... înca tanara, desi au trecut multi ani de cand acumuleaza experienta in organizarea de evenimente. dinamica şi entuziasta, care a castigat mereu de pe urma pasiunii pentru a gasi solutii inovatoare. ce masoara succesul in numarul de relatii de durata cu clientii ce au apreciat profesionalismul serviciilor. care crede in importanta unei bune comunicari cu clientul, pentru ca impreuna sa descopere solutii optime. ce isi propune sa devina prima optiune prin calitatea serviciilor personalizate pe care le ofera cu consecventa. organizatoare a peste 300 de evenimente corporate.
  • It’s the breathing proof that this industry needs young people. Corporate events. Creativitatea, profesionalismul si experienta in organizarea de evenimente sunt elementele care contribuie semnificativ la reusita unui eveniment corporate. Cele care asigura insa, in final succesul sunt pasiunea pentru ceea ce facem si atentia pe care o acordam celor mai mici detalii. Fie ca este vorba despre o conferinta de presa, o lansare de produs, un cocktail sau o petrecere tematica, agentia noastra ofera un set complet de servicii. Cream concepte originale, propunem locatii, asiguram decorarea salii, planificam programe artistice, oferim creatia grafica a invitatiilor personalizate, fotografi, cameramani profesionisti si coordonam desfasurarea fiecarui moment al evenimentului. Agentia noastra dispune de aparatura de sunet si lumini, masini de fum si de baloane, fantani de ciocolata, sisteme de karaoke, servicii de impresariat si, mai ales, de posibilitatea de a aduce mereu ceva nou, ceva care sa surprinda si sa transforme un eveniment obisnuit intr-unul remarcabil.
  • It’s the breathing proof that this industry needs young people. Teambuilding. De la concept la concret. Twelve organizeaza sesiuni de training si evenimente teambuilding adaptabile la diferite tipuri de companii, locatii si obiective care trebuie atinse la final. Fie ca se urmareste motivarea angajatilor, refacerea sau cresterea performantei echipei, schimbarea unor atitudini, crearea unei atmosfere placute de lucru sau imbunatatirea relatilor intre angajati, programele pe care le propunem sunt extrem de flexibile si concepute in mod echilibrat. Astfel fiecare participant va avea posibilitatea sa experimenteze la maxim toate momentele unui teambuilding de calitate. Dezvoltarea sau perfectionarea comunicarii, gasirea de solutii creative, gandirea strategica, adaptarea si integrarea in echipa, increderea in sine si in coechipieri, leadershipul, sunt doar cativa termeni care definesc un teambuilding prin cea mai importanta caracteristica – obiectivele. Cum ajungem la ele? Fiind atenti la detaliile ce transforma un eveniment obisnuit intr-o experienta deosebita.
  • It's counting the victories, it's the guarantee you can count on us, and generally it's simply about… counting. Servicii complete. Succesul unui Activitati. Programul este stabilit Traineri. Echipa noastra de eveniment incepe cu buna în functie de obiectivele alese si instructori se adapteaza fiecarui tip planificare. De aceea, serviciile de optiunile participantilor. Pot de eveniment: traineri, facilitatori si noastre includ si consultanta in predomina activitati de tip chiar specialisti in sporturi extreme privinta locatiei, a cazarii sau a outdoor, indoor sau se poate si alte activitati de outdoor. transportului. Crearea unei construi un program echilibrat Activitatile sunt sustinute de povesti, rasplatirea spiritului care combina optim ambele experienta si entuziasm si pe de alta competitiv si o petrecere inedita variante. Activitatile „extreme” parte de gandirea inovatoare a cu efectele speciale, masini de precum tiroliana sau rapelul sunt expertilor nostri. Pentru grupuri de baloane si fum, fantani de supravegheate de specialisti pana la 20 de persoane sunt alocati ciocolata, DJ, concursuri de care ofera instructiuni si minim 4 traineri, numarul acestora karaoke, sunt alte ingrediente ce garanteaza siguranta. Se aloca, ajungand pana la 25 - 30 de traineri individualizeaza un eveniment de asemenea, un timp pentru si specialisti. Echipa noastra Twelve. Pentru grupurile cu sesiuni de debriefing in care se exploateaza astfel la maxim fiecare participanti internationali, exista amintesc momentele importante, locatie si creaza mediul perfect optiunea unui eveniment bilingv. concluzii si teme de reflectie. pentru evenimentul dvs.
  • It's about you being rewarded for choosing us.
  • Dimitrie Onciul 33, Sector 2, Bucuresti Tel: 021 2521583 Mobil: 0744366925 Fax: 021 2104134 Mail: office@twelve.ro Web: www.twelve.ro