65 de lucruri despre tnj

326 views

Published on

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
326
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

65 de lucruri despre tnj

  1. 1. Ce puteţi spune despre TahiTian noni™ Juice și despre Tahitian Noni International
  2. 2. Ce puteţI spuNedespre TahiTian noni™ Juice și despre Tahitian noni internationalNotă ImportaNtăAveţi deja o experienţă personală şi unică în legătură cu Tahitian Noni™ Juice . Această broşură vă va ajutaîn prezentarea poveşti Dvs. printr-o cale legală şi corespunzătoare al codului de etică. Având în evidenţăaceastă concepţie, vă rugăm să folosiţi afirmaţii credibile şi bazate pe experienţele personale în legătură cuacest produs incredibil.Aceste afirmaţii sunt aprobate special pentru pentru piaţa din Europa.afIrmaţII geNerale despre produs1. TAhiTiAN NoNi™ Juice este un produs exclusiv al companiei Tahitian Noni international.2. Juice-ul TAhiTiAN NoNi™ este folosit de mii de oameni şi aceste persoane vorbesc despre rezulta- te uimitoare – nu aveţi nimic de făcut decât să încercaţi şi să vedeţi rezultatul pe care vi-l oferă acest produs.3. Milioane de oameni folosesc produsul TAhiTiAN NoNi™ Juice, printre care întâlnim sportivi renu- miţi şi actori celebri.4. Juice-ul TAhiTiAN NoNi™ nu conţine substanţe sau ingrediente interzise de către Asociaţia inter- naţională Anti-Doping (WADA).5. TAhiTiAN NoNi™ Juice apare şi pe „Lista Koln” şi este considerat un aliment cu risc minim de doping. Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul: www.koelnerliste.com.6. TAhiTiAN NoNi™ Juice este un produs unic în ceea ce priveşte această gamă de produse, cu nume- roase efecte excepţionale asupra sănătăţii. Încercaţi şi veţi avea dovada exactă şi astfel veţi cunoaşte misterul acestui fruct.7. TAhiTiAN NoNi™ Juice este cumpărat şi folosit de mii de oameni, în mai mult de 70 de ţări din lume şi este recomandat de mai mulţi sportivi şi celebrităţi pentru beneficiile lui.8. TAhiTiAN NoNi™ Juice este un juice excepţional pe care toată lumea poate să îl savureze zi de zi.9. Compania Tahitian Noni international la prima cumpărare vă returnează preţul întreg al produsului în caz de nemulţumire, dacă aceasta nu a depăşit limita de 30 de zile.10. Fructul noni este folosit de foarte mult timp. Conform unor însemnări, descoperind efectele miracu- loase ale fructului noni atât în alimentaţie cât şi în wellness, oamenii din Polinezia Franceză au început să folosească acest fruct acum 2000 de ani.
  3. 3. 11. oamenii din Polinezia folosesc fructul noni de mai multe secole. Frunzele, seminţele şi fructul plantei noni au fost folosite pentru bunăstarea generală din generaţie în generaţie. Tinerii din copilărie sunt învăţaţi cum să folosească această plantă.12. Polinezii de mai multe secole folosesc planta noni ca sursă de vitalitate.13. Morinda citrifolia, numit şi cunoscut sub numele noni, a fost preţuit de cultura tradiţională polineză pentru beneficiile sale şi pentru efectele vizibile asupra sănătăţii.14. Răsfăţaţi-vă pielea Dvs. cu secretul vechi de mii de ani din Polinezia – noni este nemaipomenit! Încer- caţi TAhiTiAN NoNi™ Juice şi experimentaţi efectele pozitive asupra Dvs.15. În unele documente istorice Aiurvedice fructul noni a fost numit „Ashyuka”, ceea ce pe limba sanscrit înseamnă „viaţă lungă”.16. În viaţa băştinaşilor din Tahiti planta noni a fost considerată o sursă de vitalitate, oferind o viaţă echi- librată consumatorilor. Astfel fructul Noni a devenit un pilon central al acestei culturi.17. Mă simt extraordinar când beau TAhiTiAN NoNi™ Juice.18. TAhiTiAN NoNi™ Juice joacă un rol foarte important – pe lângă regim alimentar şi sport – în for- marea unui stil de viaţă sănătos.19. TAhiTiAN NoNi™ Juice mă ajută foarte mult când ţin cură de slăbire, deoarece ştiu că este un ali- ment nutritiv şi nu conţine zahăr.20. TAhiTiAN NoNi™ Juice este calea cea mai bună pentru a începe a nouă zi.21. Consumând TAhiTiAN NoNi™ Juice este alegerea mea cea mai favorabilă de a face ceva bun pen- tru trupul şi sănătatea mea personală.22. Cumpărarea produsului TAhiTiAN NoNi™ Juice este o investiţie în favoarea bunăstării, singura investiţie care poate să fie profitabilă chiar dacă situaţia economică internaţională se confruntă cu probleme.23. Sunt o persoană pe care o preocupă stilul de viaţă cât mai sănătoas, iar TAhiTiAN NoNi™ Juice este un partener ideal în stilul meu de viaţă dinamic şi activ.24. Beneficiile cunoscute ale plantei Morinda Citrifolia sunt mai evidente în cea mai pură formă a fructu- lui, ceea ce prin modul de prelucrare este păstrat în mare măsură şi nu este de mirare că TAhiTiAN NoNi™ Juice a adus schimbări uriaşe în multe familii din lume.25. Dacă aşteptaţi mai mult de la viaţă şi dacă vreţi să aveţi un stil de viaţă mult mai sănătos, atunci TAhi­ TiAN NoNi™ Juice este soluţia Dvs.Alimentaţia variată, regimul alimentar echilibrat şi menţinerea unui stil de viaţă activ sunt de asemenea vitalepentru sănătatea şi bunăstarea dumneavoastră.
  4. 4. sIstemul ImuNItar, aNtIoxIdaNţI26. TAhiTiAN NoNi™ Juice vă ajută în susţinerea unui sistem imunitar sănătos.27. TAhiTiAN NoNi™ Juice are o influenţă pozitivă asupra sistemului imunitar (influenţează sistemul imunitar în mod pozitiv).28. TAhiTiAN NoNi™ Juice ajută abilitatea de apărare naturală a corpului uman.29. TAhiTiAN NoNi™ Juice conţine antioxidanţi, care au un rol important în protejarea organismului de radicalii liberi din corp.eNergIa30. TAhiTiAN NoNi™ Juice consumat zilnic vă ajută în creşterea performanţei fizice.31. Efectul pozitiv al juice-ului asupra performanţei fizice este susţinut de mărturiile mai multor sportivi internaţionali.32. David hunt, un angajat al companiei Tahitian Noni international, de fiecare dată când este organizat maratonul de 100 de mile, el participă la acest eveniment. După concursul obositor, el consumă, pe lângă alte alimente, TAhiTiAN NoNi™ Juice.CerCetărI33. Compania TNi are cunoştinţe şi informaţii neîntrecute despre planta noni şi despre avantajele acestui fruct. Compania este angajată în atingerea celor mai înalte standarde posibile, iar această competenţă se foloseşte la extinderea categoriilor de alimente funcţionale pe bază de noni.34. TNi a făcut cercetări amănunţite despre fructul noni şi cunoaşte caracteristicile fructului, ale frunzei şi ale seminţei mai bine decât orice altă companie din lume.35. TNi a fost prima companie care a dezvăluit beneficiile fructului noni şi le-a făcut cunoscute oameni- lor din întreaga lume, pe lângă locuitorii din Tahiti.36. TAhiTiAN NoNi™ Juice a fost şi este şi în prezent tema unor cercetări cuprinzătoare.37. TAhiTiAN NoNi™ Juice a fost studiat de oameni de ştiinţă din toată lumea.38. TAhiTiAN NoNi™ Juice este singurul juice original pe piaţa europeană. Celelalte băuturi de fructe noni de pe piaţă sunt numai imitaţii care încearcă să corespundă cerinţelor de calitate aprobate de Novel Food ale Uniunii Europene.
  5. 5. 39. Compania TNi ocupă primul loc în cercetările despre fructul noni – are 48 brevete înregistrate şi 165 în aşteptare.40. Compania TNi a înfiinţat primul şi singurul laborator din lume specializat pe cercetările de noni, o instituţie care are ca scop descoperirea beneficiilor plantei noni – fructul, frunza, sămânţa – şi a face aceste avantaje cunoscute oamenilor din toată lumea. TNi este singura companie care activează un laborator complet pentru studierea plantei Morinda Citrifolia.41. TNi a investit mai mult de 3 milioane de euro şi a lucrat ani întregi pentru a fi prima companie care introduce juice-ul noni pe piaţa europeană ca un nou aliment (Novel Food). Cererea a fost depusă în 2000 Aprilie şi după o cercetare foarte serioasă şi o evaluare de siguranţă riguroasă, Uniunea Europea- nă din data de 5 iunie 2003. a dat autorizaţia pentru comercializarea juice-ului pe piaţa europeană.42. Fiind prima companie care a primit autorizaţia Novel Food, TNi are dreptul să stabilească etalonul cu care este comparat fiecare nou juice apărut pe piaţa din Europa. Toţi ceilalţi producători de noni, înainte de a comercializa pe piaţa europeană, sunt obligaţi să demonstreze ca produsul lor este un produs asemănător cu al nostru în ceea ce priveşte normele cerute.43. Încrederea companiei TNi în produsele sale a adus la decizia cererii noilor autorizaţii de la Novel Food la comercializarea concentratelor de noni şi a ceaiului de noni. Avem plăcerea de a vă anunţa că cererea noastră în legătură cu comercializarea ceaiului de noni, a fost aprobată de Uniunea Europea- nă, pe baza deciziei 200/985/EC. Cu cest pas compania TNi iarăşi a demonstrat angajamentul pe care îl are: investeşte sume de milioane în extinderea gamei de produse, în dezvoltarea noilor produse, astfel stabilind etalonul inovaţiei de produse.44. În conformitate cu noile reglementări EC 1924/2006, legate de observaţiile despre efectele juice-ului asupra sănătăţii, compania TNi a prezentat la Comisia Europeană studii ştiinţifice despre Tahitian Noni™ Juice, despre numeroasele avantaje ale produsului, pentru a fi aprobate şi evaluate de Autorita- tea Europeană pentru Siguranţa Alimentelor. Cu toate că aceste rezultate vor fi văzute numai în viitor, dorinţa noastră puternică de a supune produsele noastre asupra unor standarde ştiinţifice înalte de evaluare, este dovada încrederii noastre de neclintit în produsele companiei.45. TNi a finalizat 13 studii clinice umane în mai multe ţări, cu privire la efectul Juice-lui TAhiTiAN NoNi™. Multe dintre aceste studii sunt confidenţiale şi în prezent nu vor fi lansate pentru publicul larg, dar care au fost folosite ca fundamentare ştiinţifică pentru a ne susţine cererea prezentată de EC 1924/2006.
  6. 6. proCesul de fabrICaţIe46. TAhiTiAN NoNi™ Juice nu conţine aditivi, conservant, zahăr sau zaharină.47. TAhiTiAN NoNi™ Juice este fabricat din piure natural de noni, în opoziţie cu produse al altor com- panii care lucrează cu pulbere uscată de fructe de noni.48. Procesul de fabricare este patentat. Stabileşte standarde mai stricte cu privire la sol, la aer şi la apa utilizată. În plus, există o certificare strictă pentru cultivatorii de noni pentru a se asigura că fiecare fruct satisface cerinţele exacte.49. TAhiTiAN NoNi™ Juice este imposibil de a fi duplicat. Compania urmăreşte cu atenţie procesul de fabricaţie: de la arbore până la sticlă. Procesul nostru – care include tehnica de recoltare, asigurarea calităţii, extracţiei şi procedurile de stabilizare, echipamentul şi tehnica de împachetare – este patentat şi unic.50. Fructul noni folosit la fabricarea juice-ului TAhiTiAN NoNi™ este cultivat în solul din Tahiti, care oferă un mediu ideal, bogat, fertil la creşterea fructului, locul cel mai bun din lume.51. Mediul curat al Polineziei Franceze este mediul perfect pentru cultivarea fructului noni, pentru că are aer şi apă curată şi nu în ultimul rând un sol vulcanic bogat.52. Multe companii de azi outsourcează părţile critice ale fabricaţiei. Compania TNi nu aplică această practică iar dacă este cazul exercită controlul asupra fiecărei etape al procesului de fabricaţie. De la cultivatori special instruiţi, până la tehnica de împachetare al produsului, fiecare pas este bine contro- lat de compania Tahitian Noni international.dezvoltarea tNI53. „Mai puţin de 10 companii din istorie au fost capabile să prezinte o dezvoltare la fel de dinamică cum a avut compania Tahitian Noni international în primii şase ani de la înfiinţare.” – Griffin hill, institu- ţie independentă de cercetare de marketing.54. TAhiTiAN NoNi™ Juice şi produsele Tahitian Noni™ sunt disponibile şi accesibile milioanelor de persoane din peste 70 de ţări.55. Compania TNi a plătit 2 miliarde de dolari comisioane Consultaţiilor independenţi de Produse TNi, o sumă mult mai mare faţă de ce vă poate oferi oricare afacere cu vânzari directe.56. TAhiTiAN NoNi™ Juice a captat interesul şi atenţia milioanelor de persoane, cucerind tot globul.57. Un caracteristic central al companiei Tahitian Noni Juice este dezvoltarea sa unică. Foarte puţine companii au demonstrat o astfel de dezvoltare rapidă.
  7. 7. 58. Prin ce diferă compania Tahitian Noni de restul de companii? • Rezultate unice • Un patrimoniu special • Fundaţie solidă • Produse perfecte • Una dintre Companiile de mare succes întâlnite vreodată • Un drum bine stabilit către succes • Posibilitatea de afacere remarcabilă.respoNsabIlItatea soCIală a CompaNIeI59. Guvernul Polineziei Franceze a onorat cu premiu compania TNi pentru contribuţia acesteia în dez- voltarea economică şi pentru toate efectele pozitive ce le-a avut compania asupra ţării şi locuitorii acesteia. Compania TNi a primit şi Premiul Responsabilităţii Sociale de la Asociaţia internaţională pentru Responsabilitate Sociale (iCCC).60. TNi are rol important la păzirea şi păstrarea purităţii şi tradiţiei pământului şi oamenilor tahitieni. În acelaşi timp, cu prelucrarea fructului noni şi cu generarea noilor locuri de muncă asigură o dezvoltare economică.61. Cu bursa „Faceţi ceva bun”, compania TNi ajută studenţii din Tahiti la realizarea viselor privind şan- sele la studii universitare. Aceste burse sunt oferite oamenilor care cultivă fructul şi copiilor lor.62. Compania TNi a început un program de donaţie: copii din Tahiti sunt ajutaţi cu calculatoare şi rechi- zite şcolare.63. Compania TNi a început un program de donaţie de alimente, îmbrăcăminte, aşternuturi de pat şi diferite produse Tahitian Noni® pentru a îmbunătăţi şi uşura viaţa copiilor orfani din Tahiti.64. În Polinezia Franceză noni ocupă locul doi pe lista produselor de export după perlele negre.65. Spre deosebire de alte companii, TNi lucrează direct cu cultivatorii pentru a crea un parteneriat în cel mai bun sens al cuvântului.
  8. 8. reComaNdare persoNalăPentru mai mult de un deceniu, Tahitian Noni™ Juice a adus sănătate şi vitalitate în viaţa oamenilor. Anti-ca tradiţie şi cercetările moderne, ambele depun mărturie lângă puterea plantei Noni. TNi are un grup desute de mii de iPC-uri peste tot în lume, iar noi suntem încântaţi, mândri şi privilegiaţi să-i avem pe aceş-ti oameni ca ambasadori ai produselor Tahitian Noni™. Consultanţii sunt responsabili şi este misiunea lorsă dezvăluie povestea lor într-un mod compatibil cu legile companiei.Povestirile şi experienţele relatate trebuie să fie personale şi trebuiesc evitate în mod expres orice afirmaţiicu privire la vindecare, tratament cu oricare produs Tahitian Noni™. Este interzis: să includă o listă desuferinţe, sisteme corporale sau boli de orice tip şi să comunice afirmaţii despre Tahitian Noni™ Juice caun mod de vindecare.Pot de asemenea, să prezinte şi dezvoltarea situaţiei financiare şi stilului de viaţă din momentul în care auînceput această afacere. iPC-urile trebuie să obţină acordul scris al TNi pentru utilizarea unei povestiri/experienţe personale în orice tip de reclamă scrisă.TAhiTiAN NoNi™ Juice are garanţie totală de returnare a preţului în 30 de zile* în caz de nemulţumire,Compania Tahitian Noni international vă returnează preţul întreg al produsului chiar de aţi consumatîntreaga ladă de Juice! Nu aveţi nimic de pierdut! Încercaţi Tahitian Noni™ Juice şi vedeţi ce efecte va aveasupra dumneavoastră.*Conform condiţiilor şi regulamentului TNi. Tahitian Noni international este membru al Asociaţiei de Vânzări Directe din Anglia UK Direct Selling Association [DSA]), din irlanda (Direct Selling Association of ireland [DSAi]) şi a Asociaţiei Mondiale de Vânzări Directe (World Federation of Direct Selling Associations [WFDSA]). Codul Etic şi multe The Direct Selling alte informaţii suplimentare găsiţi la pagina DSA: www.dsa.org.uk, www.dsai.ie sau Association of Ireland www.wfdsa.orgro-301030 © 2009 tahitian Noni International

×