Vmb divshare nl

644 views
562 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
644
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
9
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Vmb divshare nl

  1. 1. Het embedden van MP3-bestanden Zoals video's van sites als YouTube kunnen worden ingesloten (geëmbed) op het voicemailboard, is dat ook mogelijk met mp3-bestanden. U kunt daarbij gebruikmaken van de diensten van divShare.com. 1 Ga naar: http://www.divshare.com en maak uw eigen account daar aan. 2 Log vervolgens in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. 2. 3 Klik op dashboard en vervolgens op Upload a new file. 4 Selecteer op uw computer het mp3-bestand dat u naar divShare wilt uploaden en klik vervolgens op Upload.
  3. 3. 5 Nadat het bestand is geüpload, krijgt u de code te zien, waar uw bestand op het web is te vinden. Klik vervolgens op more options. 6 Vervolgens wordt u een aantal opties en codes geboden.
  4. 4. 7 Selecteer de code naast Embed MP3 met behulp van Alles selecteren (Ctrl-A) en kopiëren (Ctrl-C). 8 Ga naar het voicemailboard en klik op New topic. Mocht u willen reageren op een bepaald bericht, klikt u op Antwoord. In beeld verschijnt het scherm voor uw opname en de mogelijkheid voor aanvullende tekst, embedded video, smiley's, enz. Klik op de knop HTML. 9 Plak (Ctrl-V) de gekopieerde code in de HTML code-editor en klik vervolgens op Toepassen.
  5. 5. 10 In het tekstveld verschijnt een symbool voor het toegevoegde flash-element, de speler voor het geëmbedde mp3-bestand. Voeg eventueel nog tekst e.d. toe en klik op Plaats bericht. 11 Het bericht op het voicemailboard wordt als volgt weergegeven. Het geluid kan worden afgespeeld door op de play-knop van de divShare-speler te klikken.
  6. 6. Erwin de Vries - 17 september 2010

×