Oferate voluntar schimba ceva

778 views

Published on

Published in: Travel, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
778
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Oferate voluntar schimba ceva

 1. 1. SAPTAMANA DE ECO-VOLUNTARIAT 9-15 MAI 2011 “ ECOLOGEL IN ACTIUNE”. Gradinita nr.2 p-n Buftea,Ilfov Prof.coordonator: Manea Mirela “ Oferăte voluntar! Schimbă ceva!”
 2. 2. <ul><li>Pentru ca fiecare copil, sa constientizeze de mic importanta oxigenului pentru sanatate si supravietuire, sa identifice propriile greşeli de comportament faţă de mediu şi să le anihileze prin asumarea de responsabilităţi de ecologizare, de plantare, de informare, obţinand performanţe pentru sănătatea mediului,am hotarat sa ne alaturam Proiectului National “Eco Voluntariatul prin Educatie”. </li></ul><ul><li>Speram ca aceast e proiecte sa fie de bun augur si sa fie model pentru generatiile actuale si viitoare.; </li></ul><ul><li>Activitatile organizate cu elevii speram, sa starneasca in sufletul fiecarui copil, grija fata de mediul inconjurator si frumusetile ce ni le ofera acesta. </li></ul>“ Oferăte voluntar! Schimbă ceva!”
 3. 3. <ul><li>E timpul să fim voluntari! Investind în formarea voluntarilor , investim în viitor   .   </li></ul>“ Oferăte voluntar! Schimbă ceva!”
 4. 4. <ul><li>1. Plimbari tematice,documentare in parcurile,gradinile,spatiile verzi din oras, in vederea depistarii zonelor dezafectate; </li></ul><ul><li>2. “Unde-s doi puterea creste”-Campanie de promovare a eco-voluntariatului in gradinita,scoala,comunitate; </li></ul><ul><li>3.“Verde-sanatate”- plantarea florilor si puietilor in curtea gradinitei ; </li></ul><ul><li>4. “Natura in ochi de copil”-“Concurs de pictura. </li></ul><ul><li>5.Protectie-prevenire-control </li></ul><ul><li>-Colectare deseuri </li></ul><ul><li>-Cosurile ecologice.”. </li></ul>
 5. 5. <ul><li>Un grup de cinci copii prescolari, dar si ceilalti copii ai Gradinitei nr.2 p-n Buftea,Ilfov . </li></ul><ul><li>LOCUL DE DESFASURARE: </li></ul><ul><li>-sala de clasa, curtea gradinitei,parcurile din oras . </li></ul>
 6. 7. Unde-s doi puterea creste”-Campanie de promovare a eco-voluntariatului in gradinita,scoala,comunitate;
 7. 8. “ Verde-sanatate”- plantarea florilor si puietilor in curtea gradinitei ;
 8. 9. <ul><li>“ Natura in ochi de copil”-Concurs de pictura”. </li></ul>
 9. 10. 5.Protectie-prevenire-control Colectare deseuri -Cosurile ecologice.”.

×