Configurar una connexió ordinador- telèfon mòbil

230 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
230
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Configurar una connexió ordinador- telèfon mòbil

 1. 1. Santiago Vizcaino Villanueva 01/06/2012 Xarxes Multimèdia Grau Multimèdia Estrudis d’informatica, mutimèdia i Telecomunicacións
 2. 2. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbilAquesta presentació tracta de fer comprendre al usuari com es poden connectar elstelèfons mòbils amb els ordinadors. Per això, el document s’inicia amb als diferentstècniques per poder connectar aquest dos dispositius.Un cop s’han vist les diferencies, s’ha explicat comconnectar mitjançant bluetooth, un ordinador Macbook i untelèfon mòbil Sony Xperia ARC S. Es van detallant pas perpas, per que es poguí entendre en tot moment el procés de connexió.Finalment, es detallen les referencies bibliogràfiques ques’han consultat per realitzar aquesta presentació, i també esciten dos webs interesants, amb temes relacionatsd’aquesta connexió.
 3. 3. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil Per poder connectar un ordinador amb un telèfon mòbil, hi ha tres tècniques possibles:Consisteix en connectar els Consisteix en connectaraparells mitjançant un cable els aparells mitjançant lapels ports USB. Aquesta tecnologia inalàmbricaopció és la més fiable a Bluethooth per tal del’hora de transmetre dades compartir la informació perentre els equips, però tambè radiofreqüència. Téés la menys estàndard, ja el l’avantage que és unacable pot variar segons el tecnologia estàndar i nofabricant o el model. depèn de com apliqui la tecnologia cada fabricant Es tracta d’una tecnologia inalàmbrica d’infrarrojos, que consisteix en un feix de llum de freqüència infraroja. Es el menys popular, ja que cal que els aparells estiguin un davant de l’altre per que el feix de llum arribi sense problemes.
 4. 4. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbilEls elements que s’han fet servir per realitzar aquesta connexió son els següents: Model MacBook Sistema Operatiu OS X Lion Processador Intel Core 2 Duo Velocitat del processador 2,26 GHz Bluethooth Bluethooth 4.0 Model Sony Experia ARC S Sistema Operatiu Android Bluetooth Bluetooth v2.1
 5. 5. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbilA continuació, es pot observar quins son els pasos a seguir per aconseguir connectaraquests dos dispositius, mitjançant la tècnica Bluetooth. 1. S’ha d’anar a Preferencias de Sistemas i seleccionar l’opció Bluetooth, que es troba en internet y conexiones inalábricas. Per arribar hem de seguir la Finder > Aplicacions > Preferencias de sistemas.
 6. 6. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil2.Un cop dins de l’apartatbluetooth, s’han deseleccionar varies opcions. Laprimera, es activar elbluetooth, un cop activat elbotó canvia a desactivar. Lasegona, es clicar la opcióModo visible, això permet quealtres dispusitius trobinl’ordinador. D’aquesta maneraha estat activada aquestatècnica en l’ordinador.
 7. 7. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil Ara toca activar el bluetooth en el mòbil, per fer-ho s’han de seguir una 3. serie de pasos. El primer es anar a Ajustes, dins d’aquest apartat s’ha de seleccionar Conexiones inalábricas y redes, tot seguit l’opció Ajustes de Bluetooth. Finalment, s’ha activar el bluetooth i la opció visible.1 2 3 4
 8. 8. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil4.El següent pas, es conectar elsdos dipositius. S’ha d’anar al’ordinador i en la finestraBluetooth, s’ha de seleccionarDispositivos. Seguidament,s’ha de clicar l’opcio inferior dela pantalla, Configurar nuevodispositivo, d’aquesta maneras’inicia l’assistent.
 9. 9. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil5.Aquesta es la pantalla inicialde l’assistent de configuració.En aquest apartat només s’hade clicar continuar.
 10. 10. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil6.A continuació, s’ha deseleccionar el tipus dedispositiu que volemconnectar, en aquest cas, s’had’escollir Teléfono mòvil.Avancem el assistent fent clica continuar.
 11. 11. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil7.En aquesta pantalla, s’ha declicar continuar, per quel’ordinador es comuniqui ambel telèfon mòbil. D’aquestamanera l’ordinador podràobtenir les dades que necesita.
 12. 12. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil Un cop esta enllaçat l’ordinador amb el mòbil, l’odinador ens facilita una8. clau. Aquesta s’ha d’escriure en la pantalla que s’activa per defecte en el telèfon i aceptar. Un cop s’ha introduit es completarà el procés d’enllaç. Es selecciona continuar.
 13. 13. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil Seguidament, apareix en el mòbil l’opció de seleccionar les aplicacions9. que volem connectar, només s’han de marcar els cercles del costat. Un cop realitzat aquest pas en el mòbil, s’ha de clicar continuar.
 14. 14. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil10.Finalment, ja estan connectatsels dos dispositius. Per sortirde l’assistent només s’ha declicar l’opció salir.
 15. 15. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbil11.Un cop finalitzat l’assisten, espot observar dintre deBluetooth > Dispositivoscom apareix el telèfonconnectat. Si es seleccionaXperia ARC S, s’activa en lapart inferior totes les propietatsd’aquesta connexió.
 16. 16. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbilA continuació, es detallen les referències bibliogràfiques que s’han fet servir per realitzaraquesta presentació.Referencies Bibliogràfiqueshttp://www.webadictos.com.mx/2010/05/03/conectar-un-celular-a-tu-mac-usando-bluetooth/http://www.applesfera.com/apple/bluetooth-i-aprendiendo-a-configurar-los-dispositivoshttp://alexistechblog.com/2011/07/02/opinion-y-analisis-sony-ericsson-xperia-arc/http://www.conozcasucelular.com/sony-ericsson/sonyericssonxperiaarc/xperiaarcguias/1133954/cmo_sincronizar_el_sony_ericsson_xperia_arc_con_itunes.html
 17. 17. Configuració duna connexió ordinador - telèfon mòbilFinalment, es detallan dos enllaços d’interés. El primer, s’explica com connectar un mòbilamb un Mac a través del programa iSync. El segon, com configuar WiFi mitjançantbluetooth. http://blog.k-tuin.com/2009/10/sincroniza-los-contactos-de-tu-movil-con-el-mac/ Mac OS X té un programa fàcil d’utilitzar, que et permet sincronitzar el mòbil amb l’ordinador mitjançant Bluetooth, aquest programa es iSync. Aquest et permet connectar programes apple com el itunes o iCal. http://docs.info.apple.com/article.html?path=Mac/10.4/es/mh1839.html Aquesta pàgina es de suport d’apple, pero s’ha escollit per que explica la forma de conectar-se amb el telèfon mòbil a internet (WiFi) mitjançant la connexió de bluetooth. L’ús de dos tècniques inalàmbriques.

×