Leter zyrtare ne pdf

 • 7,517 views
Uploaded on

Letrat zyrtare apo Shkrimi akademik.

Letrat zyrtare apo Shkrimi akademik.

More in: Education
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
7,517
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
49
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Rr. Skenderbeu, p.n. 50000 Gjakovë, Kosovë 20 Tetor, 2013 Kabineti i Sekretarit (MASHT) z. John Smith Sekretar i Përgjithshëm Rr. Agim Ramadani p.n. 10000 Prishtinë, R. e Kosovës I nderuari z. Smith Më lejoni që të prezantohem; Unë quhem Ali Baba (50), ing i dipl. punoj në Shkollën e mesme “Ali Pash Tepelena“ në Gjakovë. Jemi një grup inxhinierësh me Fakultet teknik (5 vjeçar), të cilët kemi diplomuar para 25 deri 30 vitesh. Duke e falemnderuar MASHT-in, për përpilimin e Udhëzimit administrativ, neve na është lëshuar Suplementi i Diplomës nga fakulteti i sipërpërmendur. Arsyeja e shkruarjës së kësaj letre është që të informohemi nga ju, në lidhje me statusin ligjor të mësimdhënësve me shkollim 5 vjeçar (10 semestra)-gjenerata e vjetër. Suplementin e diplomës, kemi tentuar ta dorëzojmë në Drejtorinë Komunale të Arsimit, në mënyrë që të kemi një rritje të ardhurash personale . Është e çuditshme se DKA-ja refuzon pranimin e Dokumentit zyrtar të kualifikimit, të lëshuar nga Universiteti Publik i Prishtinës. Sipas tyre: “Suplementi shërben vetëm për të vazhduar studimet në Doktoraturë dhe asgjë tjetër”. Gjerësa, dy kolegë më të rinjë të cilët kanë kryer graden Master, në një kolegj (të dyshimt) privat, iu njihet statusi i Masterit dhe paguhen në përputhje me të!!! Shpresojmë që të kemi një përgjigje të shpejt nga ana e juaj! Nderimet e mija, Ali Baba Ali Baba