• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS
 

ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS

on

 • 956 views

 

Statistics

Views

Total Views
956
Views on SlideShare
656
Embed Views
300

Actions

Likes
0
Downloads
1
Comments
0

5 Embeds 300

http://www.premitic.org 164
http://www.premiotic.org 103
http://jurat.premitic.org 24
http://premitic.org 7
http://premiotic.org 2

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS Presentation Transcript

  • ESCOLA MUNICIPAL PAU VILA P A R E S T S D E L V A L L È S
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS QUÈ `SÓN ELS LLIBRES DIGITALS? Aquest servei, destinat a centres docents, permet escriure llibres de manera col·laborativa a través d'Internet. Es proporciona un compte a cada centre, des d'on es poden crear llibres virtuals i assignar-ne l'administració a diferents usuaris. Totes les persones amb un compte de correu XTEC poden entrar i afegir continguts als llibres. Els administradors de cada llibre poden decidir si accepten els canvis proposats, si els publiquen o els descarten.  Per poder fer ús del servei, cal que una persona amb accés a la contrasenya del correu XTEC del centre completi el  formulari d'inscripció . Una vegada completada la subscripció, es poden  crear llibres nous . Per saber més coses sobre els llibres compartits de la XTEC, podeu consultar els capítols d'aquest llibre.
  • Què és la prestatgeria digital de la XTEC?   ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS La prestatgeria digital de la XTEC és un recurs ofert als centres docents que els permet crear llibres virtuals amb continguts diversos i per a diferents finalitats. Cada centre pot tenir tants llibres com cregui oportú i, a dins de cadascun d'ells, pot crear tants capítols com calgui. Els capítols estan formats per pàgines que corresponen a les entrades del llibre. Els llibres poden presentar-se en diferents idiomes i formats. Només els centres i els CRP, identificats mitjançant l'adreça de correu del centre i la contrasenya corresponent, poden crear llibres i designar un usuari/ària XTEC que els administri. Els llibres es divideixen en capítols. Per a cada un d'ells, es poden definir 4 tipus d'accés per a un usuari/ària, que són:  Sense accés  (cal entrar prèviament i ser una persona autoritzada),  Només lectura ,  Pot publicar amb aprovació   prèvia  i  Pot publicar SENSE aprovació prèvia . D'aquesta manera, diferents persones poden escriure diversos capítols simultàniament. Els llibres es poden llegir sense haver d'entrar a l'aplicació, excepte en els capítols sense accés, de manera que qualsevol persona pot veure'n el contingut.
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ELS TROBAREU A : http://www.xtec.es/centres/a8022720/ El nostre web, fàcil i ràpid
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS CADA CLASSE TÉ EL SEU LLIBRE, SEMBLANTS, PERÒ PERSONALS…… ELS ALUMNES S’HAN FET SEU EL LLIBRE, PODEN CONSULTAR ELS DEURES, ELS RESUMS, ELS ESQUEMES I ESCRIURE EL QUE VULGUIN….. …… .SEMPRE RESPECTANT A TOTHOM
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS SER MESTRA Si un@ alumn@ meu digués un dia: i ser mestra, què vol dir? Tal vegada respondria: Ensenyar és servir, Posar-se a disposició de l’Infant que ho necessita, desvetllar la vocació per aprendre n'és la fita. Si un@ alumn@ meu digués un dia: I tot això és educar? Tal vegada respondria: També servir és estimar. Conèixer com és l'alumne, comprendre el seu tarannà, és pilar i és columna I el basament del demà; I les virtuts i els defectes, enlairant o corregint, fan realitat els projectes I d’amor es van omplint. Si un@ alumn@ meu digués un dia: I tot això és estimar? Tal vegada respondria que estimar també és donar. Si la feina es vol ben feta, si es busca la perfecció, cal una entrega concreta, cal íntegra donació. Si un@ alumn@ meu digués un dia: Cal donar, estimar i servir? Tal vegada respondria: que també donar és morir. Dia a dia, hora a hora, començant a cada instant… Quan un@ alumn@ és fora ocupa el lloc altre infant… Com la flor esdevé fruit i la llavor engendra vida tot morint per omplir el buit el mestre en coneix la mida. Si un@ alumn@ meu em diu un dia: De mestre, jo, vull fer! Tal vegada li diria: mestra m'has fet ser.
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ALGUNS CAPÍTOLS DEL NOSTRE LLIBRE: L’AGENDA CADA DIA L’ENCARREGAT APUNTA ELS DEURES DE LES ASSIGNATURES…… DE TOTES MANERES…. NO T’OBLIDIS APUNTAR-HO A LA TEVA AGENDA PERSONAL….
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ALGUNS CAPÍTOLS DEL NOSTRE LLIBRE: MEDI NATURAL EXPLIQUEM EL TEMA, PISSARRA DIGITAL, ESQUEMA O VIDEO……EN ACABAR HO POSSEM AL LLIBRE DIGITAL. L’ATENCIÓ ESTÀ ASSEGURADA…. FORA GUIX DE LA PISSARRA.
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS APRENEM A FER ESQUEMES, S’HA DE COPIAR A LA LLIBRETA….. PER SI DE CAS, TAMBÉ AL LLIBRE EL TROBARÀS…..
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ALGUNS CAPÍTOLS DEL NOSTRE LLIBRE: EL RACÓ DELS ALUMNES AQUÍ PODEU ESCRIURE EL QUE VOLGUEU......SUGGERIMENTS, ANÈCDOTES, PREGUNTES..... SEMPRE GUARDANT UN RESPECTE A TOTS AQUELLS I AQUELLES QUE ENS PODEN LLEGIR.
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ALGUNS CAPÍTOLS DEL NOSTRE LLIBRE: EL RACÓ DELS ALUMNES PODEN ESCRIURE EL QUE VOLEN i ……. ELS/LES POFESSORS/ES…..ELS PODEN CONTESTAR……O CORREGIR…..O INFORMAR….
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ALGUNS CAPÍTOLS DEL NOSTRE LLIBRE: EL RACÓ DELS PARES ELS PARES I MARES, PODEN PARTICIPAR OBERTAMENT EN EL NOSTRE LLIBRE DIGITAL.
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ALGUNS CAPÍTOLS DEL NOSTRE LLIBRE: EL RACÓ DELS PARES Hola sóc el pare d'Adrian: Enhorabona i gràcies pel treball i la dedicació que heu emprat en aquest llibre electronic. Destinat a ajudar i millorar el nivell dels nostres fills a l'hora d'estudiar. Crec que els servirà de gran estímul a tots. Us felicito per l' excel.lent treball que heu fet. Ens vindrà molt bé per poder participar-hi en aquest formidable llibre i poder estar informats de les activitats que teniu a classe mitjançant aquest projecte tant fantàstic. Moltes Gràcies i Moltes Felicitats!!!!!!!!!!. ELS PARES TAMBÉ OPINEN, TOTHOM POT PARTICIPAR… felicitats a tots els mestres i alumnes que amb molta il.lusió i esforç han fet possible aquest " poti poti "  . Espero que s'animi tothom i el fem servir sovint, ja que els nostres fills tenen moltes ganes de ensenyar-nos el que fan a l'escola. Hola a tothom, tinc el privilegi d'ésser el primer pare que escriu en  aquest llibre electrònic, espero que el meu exemple pugui servir per tal que algú més s'hi vulgui afegir. No voldria deixar passar aquesta  ocasió sense felicitar a tots els que han fet i fan possible aquest  projecte, agrair-vos també la vostra dedicació ,esforç i paciència amb  els nostres fills sabem que és una tasca complicada ... També tinc  unes paraules pels nostres nens i nenes, sempre seran els nostres petits per molt temps que passi, només animar-los a continuar escrivint aquí i a casa, és el moment de treure tot allò que tenim amagat i mostrar el  millor que teniu : la vostra frescura, l'afecte i la vostra saviesa... Els nostres petits ja han crescut, estan en l'últim any d'escola, encara recordo aquest primer curs de primària. Estic molt agraïda al col·le, a l'Elisenda i a tota la classe per la benvinguda. Desitjo que sigui aquest curs inoblidable. Petons nois i noies, a gaudir, però també a estudiar una mica per ser demà homes i dones de gran cor i coneixements, aquesta es l'herència mes important que els deixarem.
  • ELS NOSTRES LLIBRES DIGITALS ALGUNS CAPÍTOLS DEL NOSTRE LLIBRE: EL RACÓ DELS PARES Genial!!!!!!! Felicitats per aquest  projecte nou que portareu a terme al llarg del curs amb els vostres alumnes. Desitjo que s'animi molta gent a participar  tant pares com alumnes i agraeixo el vostre esforç!.Petons. Deseo aprovechar esta herramienta ,que las nuevas tecnologías  y el interés  del profesorado nos ofrecen para desearos a todos un curso lleno de conocimientos y felicidad y nuevos descubrimientos por parte de todos nosotros ,padres , madres, profesoras y sobre todo vosotros ,los alumnos de 6º del PAU VILA  el mejor grupo de amigos. Estudiar mucho este curso ,que la próxima etapa será algo mas dura ,pero no imposible de superar. Animo campeones !!!!!  Vull felicitar a les tutores de 6è per la molt bona iniciativa del llibre digital i pel seu esforç i interès per adaptar la seva forma de donar classe a les noves tecnologies que gaudeixen a l'aula. Seran els nostres fills/es qui s'aprofitaran de la feina que feu buscant anar més enllà del que s'ha fet sempre. En aquest temps d'incertesa vosaltres posareu la llavor per a millorar la situació. En aquest curs, vosaltres: nois, noies, ara és el vostre moment, ara us toca a vosaltres aprofitar el ventall de possibilitats que us ofereixen. No ho dubteu, com deia Johan Cruyff quan entrenava als jugadors del Barça :  "SALID Y DISFRUTAD“ A tots (mestres, pares, mares i alumnes):  BON CURS 2011-12!!!! AGRAÏM MOLT QUE RECOLZEU LA FEINA QUE ESTEM TIRANT ENDAVANT, LA QUAL HEM PREPARAT AMB MOLTA IL·LUSIÓ. CAL DIR QUE SENSE ELS VOSTRES FILLS NO SERIA POSSIBLE, VOSALTRES SOU PART DEL SEU ENTUSIASME I NOSALTRES BUSQUEM ESTRATÈGIES PER MOTIVAR-LOS. MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES................. LES TUTORES DE 6è
  • Carrer Joan Manel Imbert, 39 – 08150 Parets del Vallès- Telèfon:93.562.12.03 Fax:93.573.12.87 WEB: http://www.xtec.cat/escola-municipal-pau-vila MAIL: a8022720@xtec.cat © escola municipal pau vila