Защото усмивката има значение!
Новата клиника «Бургасдент» отговаря на всички съвременни изисквания за извършване
на дентална дейност. Ние не само лекува...
Високата специализация на лекарите по дентална медицина съчетана с последните
новости в технологиите и приятната обстановк...
Клиниката разполага с дигитален рентген за малки снимки Planmeca, 3 вида лазери:
диоден нискоенергиен Six laser, диоден ви...
За нашите малки пациенти сме подготвили специален детски кабинет, където заедно с
Мечо Пух се грижим за профилактиката и л...
Манипулациите, които извършваме в нашата клиника са:
В област - терапевтична дентална медицина всички видове възстановяван...
Burgasdent Presentation
Burgasdent Presentation
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Burgasdent Presentation

204 views
166 views

Published on

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
204
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Burgasdent Presentation

  1. 1. Защото усмивката има значение!
  2. 2. Новата клиника «Бургасдент» отговаря на всички съвременни изисквания за извършване на дентална дейност. Ние не само лекуваме зъбите, но сме и ваши приятели. Винаги сме готови да изслушваме проблемите и тревогите ви и да ви помогнем със съвет. Ние не лекуваме зъби, а лекуваме хора. Привърженици сме на холистичната медицина, където човек не е сбор от органи, а едно цяло и е необходимо да бъде възприеман, като такъв. Това е отразено и в нашето лого - Зъбче в сърце.
  3. 3. Високата специализация на лекарите по дентална медицина съчетана с последните новости в технологиите и приятната обстановка обуславят високото качество на обслужване и лечение на нашите пациенти.
  4. 4. Клиниката разполага с дигитален рентген за малки снимки Planmeca, 3 вида лазери: диоден нискоенергиен Six laser, диоден високоенергиен Dr. Smile и най-новата ни придобивка високоенергиен воден лазер за твърди зъбни тъкани Biolase-MD, лампа за клинично избелване, ендодонтски мотори, апекслокация, апарат за физиотерапия и друга техника подпомагаща лечебния процес.
  5. 5. За нашите малки пациенти сме подготвили специален детски кабинет, където заедно с Мечо Пух се грижим за профилактиката и лечението на техните зъбки и напускайки кабинета всяко дете получава своя подарък. Освен детски кабинет имаме и стая за хигиена, където децата с нагледни материали се обучават на зъбна профилактика.
  6. 6. Манипулациите, които извършваме в нашата клиника са: В област - терапевтична дентална медицина всички видове възстановявания от амалгама през фотополимери до керамични онлеи и естетични възстановявания. В област ендодонтия - имаме отлични резултати при пулпити, периодонтити и гангрени благодарение на използването на най-съвременни технологии за разширение и стерилизация на канали. Всяка междинна манипулация следим с дигитален рентген. Извършваме стандартни хирургични манипулации вкл. френулотомия с лазер, а за по- тежки хирургични манипулации и имплантология използваме външен консултант. В област пародонтология – разполагаме с 3 вида лазери: диоден нискоенергиен Six laser – за биостимулация и лазерна акупунктура, диоден висококоенергиен D-r Smile и високоенергиен лазер Biolase-MD –Er, Cr: YSGG, 2780 Нм – за кюретаж, дезинфекция и стерилизация на пародонтални джобове, като Biolase-MD се използва и кариесологията и хирургията. В област – ортопедична дентална медицина изработваме всички видове естетични конструкции от единични корони до цели зъбни дъги от металокерамика, чиста керамика, цирконий; фасети, керамични онлеи; протези: плакови, от Биодентапласт, моделно ляти с различни задръжни елементи; шини: при бруксизъм, за домашно избелване на зъби, при хъркане. Предлагаме и избелване на зъби в кабинета, а също така и поставяне на зъбни украшения. Използваме голям набор от физиотерапевтични процедури за подпомагане на лечебния процес.

×