• Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
Slap that!! 1
 

Slap that!! 1

on

  • 127 views

 

Statistics

Views

Total Views
127
Views on SlideShare
127
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Apple Keynote

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n
  • \n

Slap that!! 1 Slap that!! 1 Presentation Transcript

  • BY: Ashlynn, Trevor, Brandon
  • BY: Ashlynn, Trevor, Brandon
  • SLAP THAT!! BY: Ashlynn, Trevor, Brandon
  • Directions• Boys VS. Girls• 3 people from each team come up and answer 3 questions• When the question comes up on the board you read it, if you know the answer slap the board. The first person to slap the board and has the right answer you get a point, if you answer and are incorrect the other person on the other team has a chance to get the answer right you get 2 points and the other team loses a point.
  • Question #1:
  • Question #1:• Named after the Stalin during the Russian Civil War?
  • Question #1:• Named after the Stalin during the Russian Civil War? • Answer: Stalingrad
  • Question #2:
  • Question #2:• Where did the German Prisoners march to from Stalingrad?
  • Question #2:• Where did the German Prisoners march to from Stalingrad? • Answer: Siberia
  • Question #3:
  • Question #3:• During the battle of Stalingrad, 91,000 where captured. How many died?
  • Question #3:• During the battle of Stalingrad, 91,000 where captured. How many died? • Answer: 150,000
  • Question #4
  • Question #4• On the march to siberia 45,000 prisoners died, how many survived?
  • Question #4• On the march to siberia 45,000 prisoners died, how many survived? • Answer: 7,000
  • Question #5
  • Question #5• What are the main reasons Hitler wanted to take Stalingrad?
  • Question #5• What are the main reasons Hitler wanted to take Stalingrad? • Answer: Stalingrad was Stalin’s pride and joy and was his ultimate authority
  • Question #6:
  • Question #6:• About how any Soviet citizens and troops died throughout the course of WW2?
  • Question #6:• About how any Soviet citizens and troops died throughout the course of WW2? • Answer: About 28 million
  • Question #7:
  • Question #7:• Why did Hitler and his cronies commit suicide, ending the War on Europe?
  • Question #7:• Why did Hitler and his cronies commit suicide, ending the War on Europe? • Answer: They knew the war was lost.
  • Question #8:
  • Question #8:• During Operation Barbarossa, what was a major factor in helping the Soviets push back the Germans?
  • Question #8:• During Operation Barbarossa, what was a major factor in helping the Soviets push back the Germans? • Answer: The harsh winters
  • Question #9:
  • Question #9:• What was one reason Hitler decided to sign a pact with Stalin?
  • Question #9:• What was one reason Hitler decided to sign a pact with Stalin? • Answer: So he could invade Poland/ Britain
  • Question #9:• What was one reason Hitler decided to sign a pact with Stalin? • Answer: So he could invade Poland/ Britain • Answer 2: So he could later stab him in the back.