Schimba Lumea Prezentare

1,187 views
1,123 views

Published on

http://schimbalumea.ro

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,187
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
239
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Schimba Lumea Prezentare

 1. 1. O scurta prezentare…
 2. 2. Ce este schimbalumea.ro? • Schimba Lumea este un sistem de facilitare a dezbaterii publice si actiunii colective. Noi am botezat conceptul quot;democratie user- friendlyquot;. Concret, este vorba despre: – o comunitate preocupata de problemele publice, sociale si politice din Romania – atat probleme de ordin general cat si local; – o agora unde se propun si se dezbat probleme si solutii si se voteaza propunerile; – o platforma pentru a aduna suporteri pentru ideile tale si pentru lansarea de actiuni colective concrete.
 3. 3. Ce este schimbalumea.ro?
 4. 4. Ce este schimbalumea.ro?
 5. 5. Ce poti face pe schimbalumea.ro?
 6. 6. Ce poti face pe schimbalumea.ro?
 7. 7. Ce poti face pe schimbalumea.ro?
 8. 8. Ce poti face pe schimbalumea.ro? Vezi ce solutii au fost propuse Adauga solutia ta
 9. 9. Ce poti face pe schimbalumea.ro? Discuta cu ceilalti despre problema si despre posibilele solutii sau actiuni
 10. 10. Ce poti face pe schimbalumea.ro? Vezi solutiile detaliat si discuta despre Voteaza! ele Spune-le si altora sa voteze!
 11. 11. Ce poti face pe schimbalumea.ro? Vezi solutiile detaliat si discuta despre ele De fiecare data cand gasesti o problema, o solutie sau o actiune care te intereseaza adaug-o la favorite ca sa nu uiti de ea
 12. 12. Bine ai venit!
 13. 13. Comunitatea schimbalumea.ro Cand iti plac propunerile cuiva, sau ce comentarii face, intra pe pagina sa personala
 14. 14. Comunitatea schimbalumea.ro Gaseste alte probleme de interes Aici poti vedea  ce propuneri considera demne de interes,  toate propunerile pe care le-a facut,  si felul in care a votat
 15. 15. Comunitatea schimbalumea.ro Gaseste alte probleme de interes Daca iti place de aceasta persoana, adaug-o la favoriti pentru a primi noutati despre propunerile pe care le mai face!
 16. 16. Comunitatea schimbalumea.ro Comunica! De asemenea, ii poti scrie. Mesajele directe intre utilizatori sunt private. Poti anunta astfel alti useri de propunerile tale si va puteti organiza.
 17. 17. Implica-te!
 18. 18. Dinspre internet in lumea reala! Implica-te! Uneori autoritatile care trebuie sa rezolve problemele nu o fac: iar atunci noi trebuie sa facem presiuni asupra lor. Alteori problemele sunt de asa natura incat, cu putina imaginatie si colaborare, le putem adresa noi insine.
 19. 19. e doar o unealta. Scopul este de a ne organiza mai bine, a capata mai mult control asupra mediului politic in probleme de actiune colectiva, si a ne imbunatati viata.
 20. 20. http://schimbalumea.ro

×