SlideShare is now on Android. 15 million presentations at your fingertips.  Get the app

×
  • Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
 

Çdo fëmijë ka nevojë për familje - UNICEF Crna Gora (2013) - Albanian version

by UN agency at Geneva, Regional Office CEECIS on Sep 18, 2013

  • 412 views

Shërbimi foster është lloj i përkohshëm i mbrojtjes së fëmijës që nuk e ka përkujdesjen adekuate të prindërve. Familja foster kujdeset për fëmijën, për shëndetin e tij, edukimin dhe ...

Shërbimi foster është lloj i përkohshëm i mbrojtjes së fëmijës që nuk e ka përkujdesjen adekuate të prindërve. Familja foster kujdeset për fëmijën, për shëndetin e tij, edukimin dhe arsimimin, duke i ofruar ngrohtësinë tejet të nevojshme të shtëpisë familjare.

Statistics

Views

Total Views
412
Views on SlideShare
288
Embed Views
124

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

2 Embeds 124

http://www.unicef.org 109
http://webcms.unicef.org 15

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via SlideShare as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
Post Comment
Edit your comment

Çdo fëmijë ka nevojë për familje - UNICEF Crna Gora (2013) - Albanian version Çdo fëmijë ka nevojë për familje - UNICEF Crna Gora (2013) - Albanian version Presentation Transcript