Triunghiul morții din Marea Neagra

1,468 views
1,255 views

Published on

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,468
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
184
Actions
Shares
0
Downloads
15
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Triunghiul morții din Marea Neagra

 1. 1. CLIK pentru avansare !
 2. 2. O mulţime de mistere înconjoară Marea Neagră, locul unde – spun diverşi cercetători- s-ar fi produs Potopul lui Noe, dar şi unde se petrec felurite fenomene stranii, amintind de teribilul Triunghi al Bermudelor. Dispariţii inexplicabile, OZN-uri ieşind din adâncuri, plus câtevaanomalii magnetice măsurate ştiinţific, toate indică Marea Neagră ca un spaţiu care merită să fie explorat temeinic.
 3. 3. Un interesant studiu realizat de cercetători de la Harvard, cu sprijinul NASA Astrophysics Data System, semnalează anomaliile magnetice din Marea Neagră, citând şi o lucrare scrisă pe această temă de ruşii Osipov G. V.şi Terekhov A. A. şi apărută în 1978. Anomaliile magnetice – care semnalează,printre altele, existenţa unuia sau mai multor depozite feroase- apar de regulă înrupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice atipice.
 4. 4. Cunoscătorii spun însă că există şi anomalii “malefice”, care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, cunoscute încă din antichitate. Ca dovadă că, în China, nu era permisă construirea unei case decât după cercetarea locului de către specialişti capabili să sesizeze dacă terenul are sau nu are „colţii dragonului“ (denumirea străveche a acestor anomalii magnetice).
 5. 5. Peste mulţi ani, observaţii similare aveau să genereze teoria „Reţelei Hartmann“, potrivit căreia Pământul e străbătut de o “plasă” invizibilă de radiaţii care vin din adâncul său, iar majoritatea fiinţelor vii – cu excepţia pisicilor şi a şoarecilor- suferă influenţe nocive dacă sunt plasate pe liniile reţelei, dar mai ales în dreptul unui nod. Potrivit conferenţiarului Cristina Dobrotă, de la Laboratorul deExobiologie al Universităţii "Babeş-Bolyai", "sunt doi poli de anomalii magnetice înEuropa. Unul la graniţa dintre Germania şi Cehia, unde se înregistrează un minim magnetic, iar al doilea în zona Krivoi Rog, Ucraina, unde există un maximmagnetic”. Ultima locaţie nu e foarte îndepărtată de Odesa, respectiv de Marea Neagră, ceea ce ar putea avea o oarecare legătură cu enigmele acestui spaţiu.
 6. 6. Insula şerpilor.În Marea Neagră, în imediata vecinătate a Insulei Şerpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se află un misterios Triunghi al Bermudelor.
 7. 7. Insula Şerpilor vedere din satelitDeşi zona este cunoscută încă din Evul Mediu, puţini au auzit despre acesttriunghi, supranumit al “morţii”, care “călătoreşte” prin apele Mării Negre. Turcii au făcut primele relatări despre această zonă stranie, denumită de ei “Vârtejul Morţii”.
 8. 8. Nenumărate asemenea povestiri relatau despre dispariţii surprinzătoare în apele relativ liniştite şi în plină zi! Surprinzătoare sunt şi unele povestiri ruseşti din secolele XIII şi XIV care relatează despre un “vârtej alb” care târa la fundul mării păsări, corăbii şi chiar mici insule! Relatările erau făcute de către oameni care au fost de faţă şi au scăpat cu greu din aceste vârtejuri.
 9. 9. Studiind cu atenţie acest fenomen cercetătorii au ajuns la concluzia că este vorba despre o suprafaţă de aproximativ 8-10 km – relativ triunghiulară – în care semanifestă o formă stranie de magnetism, mult modificat faţă de cel detectat ca fiind “normal”.
 10. 10. Cercetătorii ruşi şi ucraineni afirmă ca falia magnetică din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagră se deschide de la o fracţiune de secundă până la câteva minute.
 11. 11. Această anomalie magnetică se deplasează lent prin zona Mării Negre şi, la ora actuală, zona se deplasează spre litoralul românesc, mai precis spre Sulina.
 12. 12. Diverse dispariţii Date mai complete asupra unor dispariţii misterioase s-au evidenţiat dupădezmembrarea fostei Uniuni Sovietice, deoarece abia atunci unele secrete straşnicpăzite au ieşit la lumină. Astfel, din dosarele ultra-secrete ale armatei roşii aflăm despre dispariţia la 31 mai 1944 a crucişătorului Tiolkovsloi, la sud de Crimeea (la70 km în larg), în plină zi. Cu toate că vremea era excelentă, căpitanul navei vecine povesteşte că respectivul crucişător a fost învăluit deodată de o ceaţă neagră cu sclipiri verzi, după care. a dispărut pur şi simplu de pe ecranele radar.
 13. 13. La numai două luni după aceasta, o altă dispariţie: cinci avioane militare plecate înrecunoaştere au intrat în ceaţa neagră cu sclipiri verzi, au dispărut de pe ecranele radar cu care erau urmărite şi nu s-au mai întors niciodată. (iulie 1944)
 14. 14. Pe 5 decembrie 1945, 5 bombardiere americane de tip Grumnan TBM-3 Avenger, dispăreau în întunericul Triunghiului Bermudelor. Un lucru foarte straniu, însă deosebit de discutat la vremea aceea, a fost dispariţia a 5 bombardiere ruseşti, în aceeaşi zi în interiorul Triunghiului Morţii de lângă Crimeea (la numai 70 km de ţărm).Expediţia de cercetare sovietică ce a fost dezlănţuită după anunţul oficial al dispariţiei bombardierelor nu a reuşit să găsească nicio urmă. Unele surse spun că ultimele transmisiuni ale aparatelor în zbor au relatat despre o ceaţă deasă din care avioanele nu reuşeau să iasă. Exact ca şi în relatărileavioanelor americane din Triunghiul Bermudelor. Fiind pe timp de pace, laora acea nu exista nicio bază duşmană prin apropiere, de aceea ofiţerii ruşiau crezut că este vorba despre un accident, dar de pe urma lui ar fi trebuit să mai rămână măcar nişte urme fizice.
 15. 15. O altă dispariţie misterioasă s-a petrecut mult mai recent, în 1990, când un mic aparat de zbor grecesc dispărea la numai 30-40 km de ţărmul românesc.Zona este cunoscută de pescari. Pescarii români şi bulgari din zona de coastă ocoleau de multă vreme acea regiune, deoarece existau diferite legende şi superstiţii că acolo este o “apă blestemată”.Presa grecească din Atena atrăgea atenţia că, fiind un avion particular, pilotul nu cunoştea “traseul de ocolire” care era semnalat avioanelor “oficiale”, dar sublinia că este necesar ca oficialităţile române să precizeze clar care sunt coordonatele acestei forme, pentru a evita alte dispariţii tragice.
 16. 16. Una din cele mai surprinzătoare dispariţii este cea petrecută cu câţiva ani în urmă (în1991) a 80 de oameni care lucrau pe o platformă marină rusească de extracţie apetrolului. Platforma era legată prin staţie de baza de la ţărm, cu care era stabilit un protocol de comunicare zilnic. Într-o zi, fără niciun SOS, platforma a rămas mută la toate încercările de stabilire a contactului.
 17. 17. După câteva ore, baza a alertat poliţia de coastă, o escadrilă militară a făcut o recunoaştere şi platforma a fost descoperită, un an mai târziu, şi recuperată la 50 km distanţă de locul iniţial de amplasare, plutind în derivă, fără nicio urmă de viaţă la bord şi fără niciun indiciu care sălămurească misterul dispariţiei echipei tehnice. Platforma arăta de parcă cei 80 de oameni o prăsiseră în grabă, fără sa-şi ia niciun fel de bagaje, haine sau lucruri intime, fără să strângă sau să facă curat, de exemplu, pe mesele unde mâncau! …
 18. 18. Totuşi frecvenţa manifestălor este mică, aceasta mai ales datorită faptului că este o zonă relativ puţin frecventată şi în general ocolită. Oficiali ruşi, însă, sunt de altă părere, ei susţin că aceste anomalii magnetice au o frecvenţăîngrijorătoare (una la două zile). Şi aici se emite ipoteza că aceste anomalii ar putea fi porţi către lumi paralele, care se deschid doar în anumite momente.
 19. 19. La ora actuală, armata ucraineană studiază cu mare atenţie această faliemagnetică ce se deplasează lent, din zona lor, către apele teritoriale româneşti. Sursa text: Triunghiul mortii din Marea Neagra
 20. 20. Potrivit canalului de televiziune american ABC, atât în Triunghiul Bermudelor (întreBermude, Puerto Rico şi Miami), cât şi în “Triunghiul Morţii” din Marea Neagră s-a observat…un foc ciudat (o gheaţă care arde). Specialiştii spun că focul de pe apă-ce izbucneşte din senin pe kilometri întregi- apare în momentul în care acumulăride gaze ies la suprafaţă şi sunt mai intense atunci când sunt furtuni. Declanşatorul ar fi metan hidratul, descoperit în 1970 pe fundul Mării Negre, dar şi al oceanului.
 21. 21. Legat de Marea neagră – pe care geologii americani W. Ryan şi W. Pitman de la Universitatea Columbia, confirmaţi de arheologul R. Ballard, celebrul descoperitor al epavei Titanicului, au identificat-o drept locul unde s-a produs Potopul biblic(mai precis, acum 9500 de ani, din cauza încălzirii climatice, gheţarii au început să se topească, iar Mediterana s-a revărsat peste Marea Neagră cu forţa a 200 de cascade Niagara, ceea ce a provocat inundaţii imense)- mai circulă şi alte poveşti.
 22. 22. Potrivit cărţii “The Soviet UFO Files”, scrisă de Paul Stonehill şi publicată în1998, în arhivele secrete ale Marinei ruse ar exista mai multe mărturii despre apariţii OZN din adâncul mării. Este citată declaraţia mai multor veterani, foşti ofiţeri pe submarine nucleare sovietice, care au văzut, pe la începutul anilor ’60, “submarine gigant”, venite parcă de nicăieri, urmărind submersibilele URSS. Larândul său, locotenent-comandantul Oleg Sokolov a relatat că respectivele vehiculeaveau o viteză incredibilă şi că, prin periscop, a zărit un obiect ciudat urcând extrem de rapid din adâncuri spre suprafaţă. Episoade similare au mai fost consemnate în august 1965 şi în decembrie 1977, când diverşi marinari au văzut ţâşnind din mare nişte obiecte sferice de mari dimensiuni, care au dispărut în văzduh înainte ca oamenii să se dezmeticească. Sursa text: “Triunghiul blestemat” din Marea Neagră
 23. 23. Cercetătorii de la Institutul particular “Terra” din Bucureşti speră să realizeze, cu concursul Armatei, o hartă românească a zonelor care prezintă anomalii magnetice. În iulie anul acesta(2011), o expediţie bulgărească va incepe căutarea Atlantideiîn Marea Neagră. Acesta va fi un eveniment de mare amploare şi este pe cale să devină realitate mulţumită filosofului şi profesorului bulgar Hristo Smolenov, care va fi coordonatorul cercetărilor. Acesta a stabilit că multe dintre obiectele descoperite în situl arheologic de la Varna reprezintă etaloane unice de referinţă pentru măsurarea unghiurilor, a distanţelor şi a proporţiilor. Tot aici a fost găsit şi cel mai vechi aur prelucrat din lume, informează Teen Problem. Artefactele descoperite la Varna şi resturile de oase umane datează de acum şapte mii de ani, acest lucru stabilindu-se în laboratoare de profil din lume. Este interesant de observat că şi sistemul de măsurare folosit de civilizaţia egipteană, dar şi de cea sumeriană, se bazează pe unităţile similare descoperite la Varna. Acest lucru vorbeşte nu numai despre asemănările dintre cele două civilizaţii, dar a apărut şi ipoteza ca cele două să se fi desprins din cadrul civilizaţiei dispărute a Atlantidei. Sursa text: Експедиция ще търси Атлантида в Черно море Atlantida (?)
 24. 24. 15.06.2011Montaj : DIEGIS. << diegisro@yahoo.com >> Coloana sonoră : Tema Twin Pix. Au fost folosite informaţii postate pe http://romaniamegalitica.blogspot.com

×