Gezocht

Niet gek te maken juf of meester
met weinig behoefte aan zondagsrust…….
Vanuit maatschappelijke betrokkenheid hee...
Arbeidsvoorwaarden
Op deze functie is de CAO Woondiensten van toepassing. De functie is ingedeeld in schaal H en
bedraagt ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Vacature: jaarcoördinator Trudo Weekendschool

2,549 views
2,407 views

Published on

Als jaarcoördinator ben je verantwoordelijk voor jouw jaargroep. Door de week ontwerp en coördineer je de weekendschoolvakken en ’s zondags sta je voor de groep. Je bent nauw betrokken bij de kinderen, en werkt samen met inspirerende gastdocenten en vrijwilligers.

Vakinhoudelijk en communicatief sterk
Je bent in staat om zelfstandig het onderwijsprogramma aan te passen of te vernieuwen. Je bent verantwoordelijk voor de didactische en pedagogische kwaliteit van het onderwijs. Je onderhoudt contacten met leerlingen, ouders, vrijwilligers en gastdocenten, en bent eveneens een gelijkwaardige gesprekspartner voor professionals uit het onderwijsveld. Kortom, zowel vakinhoudelijk als communicatief sta je sterk in je schoenen.

Een onderwijshart met passie en lef
We zijn op zoek naar een collega met een HBO werk- en denkniveau en een pedagogisch/didactische achtergrond. Heb je een onderwijsbevoegdheid, dan is dat zeker een pre. We verwachten in ieder geval aantoonbare ervaring en affiniteit met kinderen (10 tot 14 jaar) en onderwijs. Maar je bent vooral in staat om kinderen te inspireren. Daar ga je voor. In dit geval op zondag dus. (in de vakanties zijn je zondagen vrij).

Waar het vooral om gaat is dat je passie hebt voor datgene waar wij voor staan: het kansrijker maken van kinderen die vooruit willen in het leven. Dat vraagt lef en initiatief. Het vermogen om zelfstandig te werken, maar je ook als teamspeler te laten zien.

Herken je je in dit alles? Dan moet je beslist solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden
Op deze functie is de CAO Woondiensten van toepassing. De functie is ingedeeld in schaal H en bedraagt minimaal € 2.839 en maximaal € 3.736 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten over deze uitdagende en afwisselende baan? Marga Hermes, Directeur Trudo Weekendschool, vertelt je graag meer: tel: 040-2359820.

Wil je meteen solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 26 februari 2014 a.s. aan Marga Hermes, mhermes@trudo.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,549
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,910
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Vacature: jaarcoördinator Trudo Weekendschool

  1. 1. Gezocht Niet gek te maken juf of meester met weinig behoefte aan zondagsrust……. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid heeft woningcorporatie Trudo in 2009 het initiatief genomen tot oprichting van de Weekendschool. Een school voor nieuwsgierige, ambitieuze kinderen uit de sociaaleconomisch zwakkere wijken van Eindhoven. Gedurende twee en een half jaar maken zij op 30 zondagen per jaar (van 11.00 tot 14.30 uur) kennis met thema’s op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij en wetenschap. We richten ons hierbij op gemotiveerde kinderen, tussen 10 en 14 jaar, die daadwerkelijk hun toekomstperspectief willen verruimen. De Stichting Trudo Weekendschool is een zelfstandige rechtspersoon. De school heeft 3 leerjaren die worden gerealiseerd met sponsoring van Eindhovense bedrijven en particulieren. We zijn op zoek naar een Jaarcoördinator Trudo Weekendschool (16 uur per week) Als jaarcoördinator ben je verantwoordelijk voor jouw jaargroep. Door de week ontwerp en coördineer je de weekendschoolvakken en ’s zondags sta je voor de groep. Je bent nauw betrokken bij de kinderen, en werkt samen met inspirerende gastdocenten en vrijwilligers. Vakinhoudelijk en communicatief sterk Je bent in staat om zelfstandig het onderwijsprogramma aan te passen of te vernieuwen. Je bent verantwoordelijk voor de didactische en pedagogische kwaliteit van het onderwijs. Je onderhoudt contacten met leerlingen, ouders, vrijwilligers en gastdocenten, en bent eveneens een gelijkwaardige gesprekspartner voor professionals uit het onderwijsveld. Kortom, zowel vakinhoudelijk als communicatief sta je sterk in je schoenen. Een onderwijshart met passie en lef We zijn op zoek naar een collega met een HBO werk- en denkniveau en een pedagogisch/didactische achtergrond. Heb je een onderwijsbevoegdheid, dan is dat zeker een pre. We verwachten in ieder geval aantoonbare ervaring en affiniteit met kinderen (10 tot 14 jaar) en onderwijs. Maar je bent vooral in staat om kinderen te inspireren. Daar ga je voor. In dit geval op zondag dus. (in de vakanties zijn je zondagen vrij). Waar het vooral om gaat is dat je passie hebt voor datgene waar wij voor staan: het kansrijker maken van kinderen die vooruit willen in het leven. Dat vraagt lef en initiatief. Het vermogen om zelfstandig te werken, maar je ook als teamspeler te laten zien. Herken je je in dit alles? Dan moet je beslist solliciteren!
  2. 2. Arbeidsvoorwaarden Op deze functie is de CAO Woondiensten van toepassing. De functie is ingedeeld in schaal H en bedraagt minimaal € 2.839 en maximaal € 3.736 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Geïnteresseerd? Wil je meer weten over deze uitdagende en afwisselende baan? Marga Hermes, Directeur Trudo Weekendschool, vertelt je graag meer: tel: 040-2359820. Wil je meteen solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 26 februari 2014 a.s. aan Marga Hermes, mhermes@trudo.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Op termijn is uitbreiding van uren mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

×