Generació de mòbils
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
No Downloads

Views

Total Views
969
On Slideshare
969
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
1

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. ÍNDEX• 1·MÒBILS DE PRIMERA GENERACIÓ 2·MÒBILS DE SEGONA GENERACIÓ 3·TECNOLOGIA GPRS 4·TECNOLOGIA WAP 5·TECNOLOGIA UMTS 6·MÒBILS DE TERCERA GENERACIÓ 7·MÒBILS DE QUARTA GENERACIÓ
 • 2. MÒBILS DE PRIMERA GENERACIÓ Va aparèixer el 1979, amb els primers telèfons analògics i amb la comunicació de veu (que era baixa). Tenia poca velocitat i la qualitat entre els terminals era molt baixa. La tecnologia d’aquesta generació és AMPS (Advanced Mobile Phones System). Eren grossos (per tant, la dificultat de portar-los era més gran) i es caracteritzaven per una llarga antena.
 • 3. MÒBILS DE SEGONA GENERACIÓ Va aparèixer al 1990 i es caracteritza per què els mòbils eren digitals. Utilitzava protocols de codificació més sofisticats, que suportava velocitats més altes de veu, però limitats en comunicació de dades. Les tecnologies predominants eren: GMS (Blobal System Mobile Communications) i PDC (Personal Digital Communications). Alguns encara conservaven l’antena però eren una mica més petits.
 • 4. TECNOLOGIA GPRS Abans d’entrar a la tercera generació,molts dels proveïdors de serveis de telecomunicacions es van moure a la generació 2.5. Aquesta era més ràpida que la segona generació i molt més econòmica que la tercera. Ofereix característiques esteses i compta amb més capacitats addicionals.
 • 5. TECNOLOGIA WAP WAP (Wireless Application Protocol). És un estàndard internacional per a les aplicacions que utilitzen les comunicacions sense fil (accés a Internet des d’un telèfon mòbil, per entrar al correu, Chat, etc). L’organisme que va desarrollar el estándar WAP va ser WAP Forum, fundat por quatre empreses del sector de les comunicacions mòbils: Sony-Ericsson, Nokia, Motorola y Openwave.
 • 6. TECNOLOGIA UMTS UMTS (Universal Mobile Telecomunication System/ Sistema Universal de Telecomunicacions Mòbils). Ha estat desenvolupat per 3 Generation Partnership Project). Aquesta tecnologia proporciona serveis d’ús fàcil i adaptable dels usuaris. Possibilita els serveis multimèdia (videoconferències) d’alta qualitat en àrees de difícil accés i suporta altes velocitats de transmissió.
 • 7. MÒBILS DE TERCERA GENERACIÓ Es caracteritza per contenir a la convergència de veu i dades amb accés sense fil a Internet i està feta per a aplicacions multimèdia. Té protocols que suporten altes velocitats dinformació i es poden fer videoconferències, a part de que tenen gran capacitat de processament de dades.
 • 8. MÒBILS DE QUARTA GENERACIÓ És la successora de la segona i la tercera generació. Està basada completament amb el protocol IP (sistema de sistemes i xarxa de xarxes). La principal diferència amb les altres generacions és al capacitat per donar velocitats de accés majors de 100 Mbps amb moviment i 1 Gbps amb repòs, donant una qualitat de servei de punta a punta d’alta seguretat. La WWRF(Wireless World Research Forum) pretén que sigui una fusió de tecnologies y protocols.