• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Nieuwsbrief h en t nr 6 2012
 

Nieuwsbrief h en t nr 6 2012

on

 • 371 views

Sinds kort is er een handig boek verschenen onder titel Mediawijsheid en Social Media. Dit boek, geschreven door Toon Rekkers, is speciaal gericht op de studenten in het middelbaar beroepsonderwijs.

Sinds kort is er een handig boek verschenen onder titel Mediawijsheid en Social Media. Dit boek, geschreven door Toon Rekkers, is speciaal gericht op de studenten in het middelbaar beroepsonderwijs.

Statistics

Views

Total Views
371
Views on SlideShare
371
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Nieuwsbrief h en t nr 6 2012 Nieuwsbrief h en t nr 6 2012 Document Transcript

  • Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de webversie in uw browser. Stuur de nieuwsbrief door »Horeca en Toerisme maart 2012Mediawijsheid en Social MediaSinds kort is er een handig boek verschenen onder titelMediawijsheid en Social Media. Dit boek, geschreven door Toon Onderhandelingen gaanRekkers, is speciaal gericht op de studenten in het middelbaarberoepsonderwijs. Het boek heeft een generieke inhoud en kan weer verderdus bij wijze van spreke in elke mbo-opleiding worden ingezet. De Ondanks de moeilijke fase zijn de drieeerste druk richt zich met name op het domein LLB en coalitiepartners van plan weer gewoonBurgerschap. In het eerste hoofdstuk wordt vooral ingegaan op het verder te gaan.onderwerp Mediawijsheid. In de daaropvolgende hoofdstukkenworden de belangrijke aspecten rondom de bekende Social Media, Lees verder »zoals Hyves, Facebook, LinkedIn, WordPress ,Twitter, Youtube,Google en andere Social Media behandeld. De hoofdstukken vanhet boek zijn gekoppeld aan verwerkingsopdrachten en Strabucks stoptpraktijkopdrachten. En zoals het hoort is er ook een demoversievan het boek als e-boek. gedroogde insecten in deLees verder » koffie Starbucks ligt in Amerika onder vuurLeermeester- en leerlingendag van veganisten en vegetariërsDe Middelbare Horecaschool s-Hertogenbosch organiseerde vanwege het gebruik van een kleurstofonlangs weer haar jaarlijkse leermeester-leerlingendag. Bedrijven die is gemaakt van kevers. Dekonden zich inschrijven op vier workshops Drieënzeventig kleurstof wordt gebruikt in de nieuwedeelnemers hadden zich ingeschreven voor de workshop "wijnland aardbeiensaus die de koffieketenChili". Tweeëntwintig wijnen van veertien Chileense wijnhuizen gebruikt voor smoothies en destonden klaar in het Theater van de Smaak. Ook werden zeven Strawberry Frappucino.gerechtjes geserveerd. Op de proefbladen kon met behulp van de"Peter Klosse methode" wijn en spijs worden gecombineerd.Lees verder »Heeft u vragen over deze nieuwsbrief? Neem contact op met de Kennisnet Servicedesk: bel 0800-3212233 ofstuur een e-mail naar info@horeca.kennisnet.nlMeld u af voor deze nieuwsbrief » | Wijzig uw gegevens » | Bezoek www.kennisnet.nl »