Feines d'estiu per cursos 1 i 2 ESO

1,464 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,464
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Feines d'estiu per cursos 1 i 2 ESO

  1. 1. FEINES D’ESTIU – PRIMER D’ESOMATÈRIA QUADERN AUTORS EDITOR ISBN IAL Vacaciones Santillana CarlosMatemàtiques Matemàtiques 1r ESO Fabretti, et Santillana 84-8435- al. 631-0 Resum i mapaCiències conceptual dels temesNaturals fets. Plataforma eleven. DigitalTecnologia Activitats de cada tema text (llapis) Llengua catalana. Ed.Castell 978-84-Llengua Quadern d’estiu. ESO 1. nou. 9804-Catalana 377-8 Cuaderno de Vacaciones. M. Arce Teide 978-84-Llengua Lengua castellana 1. 307-Castellana 4564-7Llengua Quadern destiu 1r ESO Oxfort &Estrangera - BurlingtonAnglès Es posaran instruccionsLlenguaFrancesa amb les notes Exercicis i activitats que L. del Álamo Cruïlla 978 84 surten al final de cada 661 1609Música tema del llibre del text V. Gil 1 Música 3.16 de 1r ESO Per a aprovar (els suspesos).(Del llibre utilitzat durant el curs: Polis 1), Vicens Vives Al setembre hauràs de presentar les segúents tasques: Realització dun dossier amb les activitats del subapartat anomenat “Sintetitza” de lapartat “Practica competències bàsiques” de cadascun dels següents temes: TEMA 1: La Terra,Ciències planeta del sistema solar . TEMA 3: Les formes de la Terra .Socials TEMA 4: Rius i mars . TEMA 7: Climes i paisatges dEuropa i Espanya . TEMA 11: El món grec. TEMA 13: Limperi romà . També hauràs de fer un exàmen dels continguts relacionats amb les activitats esmentades. Per reforçar/ampliar (voluntari per a qualsevol): Lectura dels temes 12, 14, 15 i 16 del llibre Polis 1.
  2. 2. 1. Lliurar corregits i millorats els qüestionaris trimestrals (3) 2. Una prova teórica de no menys de 30 preguntes 3. Lliurar una fitxa descalfament genèric de 10 a 15 iEducació executar-loFísica 4. Fer una prova de rendiment físic (abdominals, resistència aeròbica i flexibilitat). 5. Lliurar copia raonada del decret de drets i deures. 6. Lliurar copia raonada de la carta de compromís educatiu.Totes aquestes feines d’estiu les han de fer OBLIGATÒRIAMENT els alumnes quehagin de recuperar al setembre alguna d’aquestes matèries i també es recomanableen els alumnes que hagin aprovat.
  3. 3. FEINES D’ESTIU – SEGON D’ESOMATÈRIA QUADERN AUTORS EDITOR ISBN IAL Vacaciones Santillana Carlos Santillana 84-8435-Matemàtiques Matemàtiques 2n ESO Fabretti, et 634-5 al. Resum i mapa conceptual dels temes 1Ciències al 5. Exercicis de física ProfessorsNaturals fets que es posaran al moodle. Qüestionaris dels tema Tecno 12-Tecnologia de tecno 12-18 i test 18.com global. Llengua catalana. Ed. 978-84-Llengua Quadern d’estiu. ESO 2. Castellnou 9804-Catalana . 378-5 Cuaderno de Vacaciones. M. Arce Teide 978-84-Llengua Lengua castellana 2. 307-Castellana 4565-4 All exercises Units 1,2,3,4,5,6,7,8 and 9. Internet.LlenguaEstrangera - Burlington Books, Spain, Students Zone, ESO, My Coursebook,Anglès English For You 2, Website Activities, Activities (+/- 10 minutes) No cal quadernLlenguaFrancesa Crear un còmic. El tema proposat és lestiu. Hi ha dhaver un mínim de 10 vinyetes, poden ser de diferents tamanys i formes. Sha deEducació realitzar en una cartolina blanca, amb el material que vulgueu,Visual i llapis colors, rotuladors o pintures de tèmperes o aquarel·les.Plàstica El text amb bolìgraf. Per a aprovar (els suspesos). (Del llibre utilitzat durant el curs: Polis 2. Vicens Vives.Ciències 1.- Al setembre hauràs de fer un exàmen dels seguents temes. .Socials TEMA 1: Islam i Al-Andalus (tot). TEMA 2: L’Europa feudal (tot). TEMA 3: La ciutat medieval (tot). TEMA 4: Els orígens de Catalunya( tot). TEMA 5 : Catalunya dins la Corona d’Aragó. (tot). TEMA 8: La Monarquia autoritària els Reis Catòlics(tot). TEMA 10: L’Imperi Habsburg (tot). 2.- Hauràs de presentar les segúents tasques 1. Resums de cada tema a examinar-se. Es requereix certa
  4. 4. amplitud, apartat per apartat. Fet a mà no amb l’ordinador.CiènciesSocials 2. Realització de les activitats finals de cada tema ( dels que thas dexaminar) en concret el apartat anomenat “Competències bàsiques” (són les activitats que hi ha al final de cada tema). 3. Has de presentar els 3 dossiers trimestrals fets durant el curs. Hauries dafegir les activitats que no es van fer al seu moment (marcades amb vermell al full de correcció de la professora). En cas que els dossiers els hagis extraviat hauries de repetir-lo ( bàsicament eren les activitat repartides pels diferents apartats del temes a examinar-se). 4.Realització de les autoavaluacions del llibre digital ( dels temes examinar-se). Lliurament per escrit de les mateixes. 5.Pots aportar resums o apunts fets per estudiar la matèria d’examen. Per reforçar (voluntari per a qualsevol). Llibre: Exatac. Aprova el teus exàmens dESO. Ciències socials. 2on. ESO. Vicens Vives. Llibreta Competències Bàsiques Polis 2. Vicens Vives Per ampliar i/o gaudir (voluntari per a qualsevol) Qualsevol llibre de la col.lecció: Biblioteca de la classe. Graó Editorial - GEMMA TRIBÓ: Perot Rocaguinarda. Bandoler del segle XVII. Graó Editorial Qualsevol llibre de la col.ecció : Història del mundo para jóvenes. Akal/Cambridge. - TREVOR CAIRNS: La vida en un pueblo medieval. Ed. Akal De la col.ecció : Historia Viva. Ediciones Altea • JOHN GILBERT: La vida de un caballero en la época de las cruzadas. Ed. Altea • ERIK ABRANSON: La vida de un legionarionario de la época de la guerra de las Galias. Ediciones Altea. • JOHN GILBERT: La vida de los hombres en la prehistoria. Ediciones Altea • PAULINE J. DESPOIS: La vida de un artista florentino en la época del Renacimiento. Ediciones Altea
  5. 5. 1. Lliurar corregits i millorats els qüestionaris trimestrals (3) 2. Una prova teórica de no menys de 30 preguntes 3. Lliurar una fitxa descalfament genèric de 10 a 15 iEducació executar-loFísica 4. Fer una prova de rendiment físic (abdominals, resistència aeròbica i flexibilitat). 5. Lliurar copia raonada del decret de drets i deures. 6. Lliurar copia raonada de la carta de compromís educatiu.Totes aquestes feines d’estiu les han de fer OBLIGATÒRIAMENT els alumnes quehagin de recuperar al setembre alguna d’aquestes matèries i també es recomanableen els alumnes que hagin aprovat.

×