Xarxes socials com a eina per fer negocis

825 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
825
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
48
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Xarxes socials com a eina per fer negocis

 1. 1. XARXES SOCIALSCOM A EINA PER FER NEGOCI@marcmanye
 2. 2. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#XarxesSocials
 3. 3. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicació @gordonflood.com (Flickr)
 4. 4. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacióempresarial El Blog de Patricia
 5. 5. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacióempresarial @ REC.0 Experimental Stores (Facebook)
 6. 6. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacióempresarial Presència Prestigi Contacte Compartir Agradar Mobilitzar
 7. 7. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacioempresarial Unidireccional > Bidireccional Missatge > Experiència Client > Persona Impacte > Relació Democratització Rapidesa Viralitat
 8. 8. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#einessocials Xarxes Socials  Facebook, Tuenti i Google+  Youtube, Vimeo  Twitter, Tumblr  Foursquare  LinkedIn, Viadeo  Grera  Spotify, myspace  Flickr, Pinterest, Instagram
 9. 9. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#einessocials Serveis 2.0  Blogger, Wordpress, Drupal  Eines Google (Adwords, Analytics, Reader, Places, Maps, Gmail, Docs...)  Skype  Delicious  Slideshare, scribd  Digg i Menéame
 10. 10. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#SocialMediaMarketing Contingut rellevant Contingut per compartir Conversar amb els seguidors Construir relacions amb els seguidors Recompensar el compromís Saber el feedback dels clients
 11. 11. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts El contingut és el rei. Missatges rellevants i d’interès. Missatges propers i de relació. Missatges adaptats al públic. Vigilar l’spam.
 12. 12. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts
 13. 13. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts
 14. 14. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts
 15. 15. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#pladecontinguts Analitzar objectius i projecte. Planificar accions socials. Definir accions de difusió. Crear els perfils necessaris. Executar i conversar.
 16. 16. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#XarxesSocias
 17. 17. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Facebook Relació amb els fans. Generar contingut rellevant. Què fa la marca. Perfils personals vs. FanPages Cronologia.
 18. 18. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Twitter Relació amb els seguidors. Només 140 caràcters. Espai de conversa. Servei d’atenció ràpid i eficaç. Vocabulari bàsic: mencions, RTs i hastags.
 19. 19. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#LinkedIn Relacions professionals. Servei de CV online. Professionals de qualsevol àmbit. Espai de contractació. Espai de projecció professional.
 20. 20. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Pinterest Una imatge val més que 1.000 paraules. La imatge com una inspiració. Millora la imatge de la marca. S’ha de permetre compartir. Espai de venta de productes.
 21. 21. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Grera Relacions entre empreses i pimes. Espai de networking online. Permet trobar clients i proveïdors. Exclusiu per a les empreses. Publicació d’ofertes i necessitats.
 22. 22. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Youtube Transmissió de vídeos a la carta. Explicar-se amb imatges i vídeos. Selecció dels canals preferits. Importa la idea, no la tecnologia. Creació de canals empresarials.
 23. 23. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Foursquare Xarxa de geolocalització. On sóc i què puc fer? Promocions exclusives. Informació directa a l’smartphone. Els usuaris creen els locals.
 24. 24. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#eines2.0 Google Adwords Google Analytics Skype Dropbox Slideshare
 25. 25. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#moltesgracies!

×