Presentació CatPL

563 views
513 views

Published on

Presentació de l'Associació Catalana d'Empreses per a Programari Lliure, durant la 1ª Trobada d'Associacions TIC Territorials de Catalunya celebrada a Igualada mar/2011

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
563
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
34
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació CatPL

 1. 1. Presentació de Igualada, 25 de març 2011
 2. 2. Si fem cas a un “afectuós” apel·latiu molt habitualescoltat pels catalans, sobre tot fa uns quants anysquan hi havia una cosa anomenada Mili ...... i posat al dia per un magnífic programa de Podríem dir que és un PLEONASME
 3. 3. PLEONASME:“En lingüística el pleonasme ésuna figura de construcció en la qualexisteix redundància entre termescontinguts dun mateix enunciat.”
 4. 4. Acudits a banda ....
 5. 5. Som la organització de les empreses independents que treballen al sector del Programari Lliure aCatalunya, on som actualment l’únic representant patronal dins d’aquest àmbit. Creada el 2005.
 6. 6. Objectius de lAssociació (segons Estatuts):● Aglutinar els esforços de les empreses associades, junt amb els de totes les institucions afins, per promocionar el coneixement i lús prioritari del PL a Catalunya i en general.
 7. 7. Objectius de lAssociació (segons Estatuts):● Aglutinar els esforços de les empreses associades, junt amb els de totes les institucions afins, per promocionar el coneixement i lús prioritari del PL a Catalunya i en general.● Representar i ser portaveu de les empreses associades en tot allò que faci referència al punt anterior.
 8. 8. Objectius de lAssociació (segons Estatuts):● Aglutinar els esforços de les empreses associades, junt amb els de totes les institucions afins, per promocionar el coneixement i lús prioritari del PL a Catalunya i en general.● Representar i ser portaveu de les empreses associades en tot allò que faci referència al punt anterior.● Fomentar i facilitar lestreta col·laboració entre les empreses associades.
 9. 9. Objectius de lAssociació (segons Estatuts):● Aglutinar els esforços de les empreses associades, junt amb els de totes les institucions afins, per promocionar el coneixement i lús prioritari del PL a Catalunya i en general.● Representar i ser portaveu de les empreses associades en tot allò que faci referència al punt anterior.● Fomentar i facilitar lestreta col·laboració entre les empreses associades.● Mantenir relacions de col·laboració amb tot tipus dentitats, públiques i privades, catalanes i internacionals, i amb els diferents òrgans de les administracions públiques que tinguin relació amb les fites de lassociació.
 10. 10. Actualment, al voltant de trenta empreses Girona, 24 de març de 2011
 11. 11. Qui som CatPLNo som una colla de “frikies”Som una associació dempreses... que afortunadament te “frikies” treballant-hi dins i col·laborant en xarxa 12
 12. 12. Membres de la Federació iCofundadors dASOLIF el 2007
 13. 13. Molta activitat els anys 2005-2010 ...en defensa del PL, dels avantatges del model, fent didàctica (i dialèctica) en tots els esdeveniments i davant de tots els públics que hem pogut.
 14. 14. Des doctubre 2010, la nova Junta vol fer més èmfasien recolçar a les empreses associades (sense deixar de defensar el PL tantes vegades com calgui)
 15. 15. PL com a plena normalitat: Navegadors web● Programari Privatiu ● Programari Lliure 16
 16. 16. PL com a plena normalitat: Sistemes Operatius per a smart phones● Programari Privatiu ● Programari Lliure 17
 17. 17. Per què cada cop més la gent usa el PL?● Fins ara es parlava de ● I ara ja es parla de 18
 18. 18. Per què cada cop més la gent usa el PL?● Fins ara es parlava de ● I ara ja es parla de 19
 19. 19. APORTAR VALOR A LASSOCIATPetita o gran empresa, autònom
 20. 20. APORTAR VALOR A LASSOCIAT Petita o gran empresa, autònom1.Millorar difusió de CatPL i dels seus associats
 21. 21. APORTAR VALOR A LASSOCIAT Petita o gran empresa, autònom1.Millorar difusió de CatPL i dels seus associats2.Millorar la comunicació entre els associats
 22. 22. APORTAR VALOR A LASSOCIAT Petita o gran empresa, autònom1.Millorar difusió de CatPL i dels seus associats2.Millorar la comunicació entre els associats3.Més col·laboració de CatPL amb entitats afins
 23. 23. Nova web a partir maig 2011
 24. 24. president@catpl.org
 25. 25. MOLTES GRÀCIES !Josep Fígolspresident@catpl.org

×