PresentacióN El Guisante MáGico Final

631 views

Published on

trabajo final curso:guisante

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
631
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
39
Actions
Shares
0
Downloads
16
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

PresentacióN El Guisante MáGico Final

 1. 1. !quot;#$%&'()*+ ,($&-.
 2. 2. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. !quot;#$#%&'()*+ ,#- .quot;/0 Aldo Comas es rodeja de components de la banda d’indie pop Extraperlo i d’altres dels lisèrgics AlbaiAleix per reunir un firme tractat de folk-pop de sana inclinació soul. El grup aborda els patrons del gènere amb una elegant pulsió i Comas es mostra segur en el seu papar de vocalista. Enseguida ve al cap un referent tant clar com Van Morrisson, especialment per la manera que té Aldo Comas de declamar els versos.
 3. 3. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. 123#(&)/$ L’objectiu principal que perseguim és donar a conèixer el single de El guisante mágico. Perquè això es dóni és imprescindible la presència del myspace del grup. En aquest espai web l’usuari pot escoltar la música del grup i veure les últimes notícies i informació sobre els propers concerts. Objectius de màrketing: • Qualitatius ! que la quota de mercat del grup creixi un 10% • Quantitatius ! aconseguir 300 descàrregues del primer single penjat al myspace
 4. 4. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. 4$"'&#.)' L’estratègia que seguim és la de comunicar la presència del myspace del grup a internet. Podem escoltar els seus temes a l’ordinador i tenim a l’abast tota la informació que volem de El guisante mágico a només un clic de distància. 5'quot;.#& - Joves de Barcelona d’entre 16 i 35 anys - Gent a la última en tendències musicals
 5. 5. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. 6(()+%$
 6. 6. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. !quot;#$%&' ()*## • L’espai web del grup a internet al suport de myspace és essencial per dur a terme la seva comunicació interactiva. • Amb el link que està a tots els correus electrònics que s’envien i als vídeos penjats al youtube, l’usuari sempre té una URL de referència a la que acudir. • A més, les persones que tinguin l’RSS del myspace activat amb l’opció de rebre informació sobre música rebràn les últimes notícies de El guisante mágico.
 7. 7. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. !%(+(,-)', &'.&+' $./$'. • L’e-mail de promoció s’envia al cercle d’amics de tots els nostres contactes de qualsevol compte de correu electrònic. • En aquest correu consta un vídeo entretingut i graciós en que surten els membres del grup però que no fa cap referència directa al nom del grup. • Després s’adjunta la URL del myspace : www.myspace.com/elguisantemagico • D’aquesta forma, juguem amb la curiostitat de l’usuari perquè cliqui al link: - ja sigui perquè li ha fet gràcia el vídeo i vol saber qui són les persones que hi surten - o bé perquè ja té coneixement del grup i en vol saber més
 8. 8. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. 0/1%)2' $.'34% • a la web de Estrella Damm (www.estrelladamm.es) Nota: Sofa records presenta el nuevo single del extravagante grupo de Barcelona El guisante mágico. Escúchalo ahora en su web junto a las otras canciones de su primer sencillo.
 9. 9. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. 5/6167' Utilitzem com el suport de difusió youtube (www.youtube.com) per promocionar el videoclip del single de El guisante mágico. També penjem, de forma paral!lela, altres videos del grup (no en format videoclip, sinó més de l’estil “casero”, videos graciosos dels assaigs, etc. que ens serviran de ganxo. Tots els videos acaben amb una impressió de la web (myspace.com/elguisantemagico).
 10. 10. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. 8/7.%,2(,- %37 '+ 9.(3%:'.% #/6,2 Juntament amb la nota de premsa adjuntem informació de que el grup actuarà al Primavera Sound. L’actuació de El guisante mágico aquí és la de fer cobranding amb el festival per incloure publicitat del grup en els anuncis del Primavera Sound.
 11. 11. !quot;#$%&'()*+ ,($&-. (+%(-/$)+%$ Els objectius són modestos, adaptats també al nostre pessupost (300 euros) de la campanya. Ens marquem la xifra de 300 descàrregues del single creient que és suficient per aconseguir una mica d’efecte viral i que d’aquests 300 primers líders d’opinió que es descarreguin el single aconseguir que la “bola” creixi i que es crei el boom, obtenint en una segona etapa una major acceptació entre el hard-target.
 12. 12. 7#$/$ #$0)% 4%quot;)( 3+quot;2' 8'/quot;' 9'--$

×