Hakusanamarkkinointi esitys

193 views
161 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
193
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hakusanamarkkinointi esitys

  1. 1. HAKUKONEMARKKINOINTI | Hak u k onemar k k i noint i ETSI Esityksen tekijä: Teemu Mikonen
  2. 2. MIKÄ SE ON?Hakukonemarkkinointi jakaantuu kahteen toisistaan erilläänolevaan osa-alueeseen: hakukoneoptimointiin jahakusanamainontaan.Se on Internetissä tarjoama sisältö, johon on mahdollistatilata mainospaikka.Esimerkkeinä ovat mm. Google, joka on suosituinhakukone, jossa mainostetaan päivittäin erilaisia mainoksia.Tämä mainostus on nimeltään AdWords. Toisenatehokkaana mainostuspalveluna käytetään AdSense-palvelua, johon myös asiakkaat voivat hakea.
  3. 3. HAKUSANAMAINONTAHakusanamainonnalla päästään tuloksiin tuntuvastinopeammalla aikavälillä kuin hakukoneoptimoinnilla.Hakusanamainonnassa maksetaan vain kävijöistä jaitse mainonta on ilmaista. Esimerkiksi Googlessahakusanamainonta on tehokas markkinointikeino.Tarvitsee vain liittyä AdWords:n ja tehdä mainos senavulla.Tällä tavoitellaan satojatuhansia ihmisiä eri puoleltamaalta päivässä.
  4. 4. HAKUKONEOPTIMOIN TI saavutettavatHakukoneoptimoinnillatulokset ovat pitkäkestoisempia, sillähakutulokset eivät muutu nopeasti.Hakusanamainonnassa maksetaan vainkävijöistä ja itse mainonta on ilmaista.Hakukoneoptimoinnissa ei olekävijärajoituksia.
  5. 5. HYÖDYNTÄMINENBlogger – on suosituin blogisivusto, jossa voit kirjoittaanettipäiväkirjaa. Se on helppokäyttöinen ja selkeä, jonka takia seon hyvä mainostuskeino ja rahanhankintatapa.Liityttyäsi AdSenseen, voit saada esim. blogiisi Google-mainoksia. Tienaat AdSense-mainoksien klikkauksista.Lisäksi jos sinulla on rahanhankintalupa, voit esim. blogisivuillasimyydä kaikkea sellaista, josta sinulle on myönnetty lupa myydä.Myymisen apuna voisit käyttää AdWords-mainontaa.Et voi myydä tai luvata ihan mitä vain: esimerkiksi raketteja taipäihteitä. Tai voit linkittää blogisivuston avulla esim. nettisivustositai muuta toimintaasi liittyen. Lisäksi Blogger on mahtavatoiminnan seurantasivusto
  6. 6. HYÖDYNTÄMINENJotta voit seurata täydellisestikävijämääriä ja kävijätyyppejä, käytäesim. Google Analytics-palvelua,joka on täysin ilmainen, kuten myöson AdSense-palvelu.

×