Your SlideShare is downloading. ×
English Pronunciation Quiz
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Introducing the official SlideShare app

Stunning, full-screen experience for iPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

English Pronunciation Quiz

18,463
views

Published on

English Pronunciation can be difficult. Try and listen to these verb endings, and then choose the correct answer. Good luck!

English Pronunciation can be difficult. Try and listen to these verb endings, and then choose the correct answer. Good luck!

Published in: Education, Technology

5 Comments
10 Likes
Statistics
Notes
  • Sorry not to respond to the comments. I haven't used this account, nor slideshare, for some time. I am practicing with some other powerpoint presentations. If anyone reads this, and would like a copy, I'm not sure how to allow that. I'll check. Thank you for the comments, and best wishes to you.
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
  • Thank you Sir, can i have a copy of this video. please
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
  • Great job!! I think I'm gonna use it with my students. I teach English at the Escoal Oficial d'Idiomes in Lleida, Catalonia. Best wishes. Sole.
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
  • Hi Jamie.
    First of all, you did a wonderful job. :-)
    Could you share this great presentation with me, please?

    Regards

    Cláudia - from Brazil
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
  • Hi there, I'm teacher jamie, the creator of this slidecast. It was my first one, and it is designed to be an additional resource to the course that I teach at Pacific Language Institute in Vancouver, Canada. Please leave a comment, suggestion, or gripe! Thanks, Jamie
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
No Downloads
Views
Total Views
18,463
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
31
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
5
Likes
10
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 1. answered Pronunciation - ed endings
  • 2. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 2. asked Pronunciation - ed endings
  • 3. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 3. believed Pronunciation - ed endings
  • 4. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 4. ended Pronunciation - ed endings
  • 5. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 5. entered Pronunciation - ed endings
  • 6. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 6. finished Pronunciation - ed endings
  • 7. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 7. fixed Pronunciation - ed endings
  • 8. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 8. happened Pronunciation - ed endings
  • 9. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 9. helped Pronunciation - ed endings
  • 10. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 10. hoped Pronunciation - ed endings
  • 11. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 11. interested Pronunciation - ed endings
  • 12. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 12. laughed Pronunciation - ed endings
  • 13. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 13. learned Pronunciation - ed endings
  • 14. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 14. liked Pronunciation - ed endings
  • 15. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 15. listened Pronunciation - ed endings
  • 16. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 16. lived Pronunciation - ed endings
  • 17. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 17. looked Pronunciation - ed endings
  • 18. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 18. loved Pronunciation - ed endings
  • 19. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 19. moved Pronunciation - ed endings
  • 20. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 20. needed Pronunciation - ed endings
  • 21. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 21. opened Pronunciation - ed endings
  • 22. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 22. planned Pronunciation - ed endings
  • 23. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 23. rained Pronunciation - ed endings
  • 24. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 24. send Pronunciation - ed endings
  • 25. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 25. started Pronunciation - ed endings
  • 26. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 26. stopped Pronunciation - ed endings
  • 27. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 27. talked Pronunciation - ed endings
  • 28. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 28. touched Pronunciation - ed endings
  • 29. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 29. turned Pronunciation - ed endings
  • 30. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 30. used Pronunciation - ed endings
  • 31. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 31. waited Pronunciation - ed endings
  • 32. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 32. walked Pronunciation - ed endings
  • 33. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 33. wanted Pronunciation - ed endings
  • 34. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 34. washed Pronunciation - ed endings
  • 35. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 35. watched Pronunciation - ed endings
  • 36. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 36. worked Pronunciation - ed endings
  • 37. a. /t/ b. /id/ c. /d/ 37. visited Pronunciation - ed endings
  • 38. 1. C 2. A 3. C 4. B 5. C 6. A 7. A 8. C 9. A 10. A 11. B 12. C 13. C 14. A 15. C 16. C 17. A 18. C 19. C 20. B 21. C 22. C 23. C 24. sent! 25. B 26. A 27. A 28. A 29. C 30. C 31. B 32. B 33. B 34. A 35. A 36. A 37. B Answers __/37