SINNEMESTRING
 Sinne er en negativ opplevelse så tett bundet til







smerte og depresjon at det kan være vanskelig å
vite hvor ...
 En kraftig følelse fysiologisk og følelsesmessig av

sinne føles godt, men bare for øyeblikket.
 Det kan være en motive...
 Sinne er vanligvis noe subtilt.
 Den har fysiologiske effekter. Du føler det i

brystet. Du føler det i hodet ditt. Du ...
 Når du føler sinne, overfører du smerten til andre.
 Sjefen kaster deg ut, og du deretter kjefter på

alle i din vei.
...
 Sinne er en klassisk metode for å sende psykiske





smerte over til andre.
Det er en måte å få andre til å betale ...
 Først, selvfølgelig, er det viktig å identifisere






sinne og erkjenne den.
Sinne er en av disse følelsene som n...
 Se på sinne som et signal.
 Det er ikke noe å ha.
 Det er ikke noe å undertrykte.
 Det er noe som må bli akseptert so...
 Gjør deg selv oppmerksom på formålet med





sinne.
Ting som har en positiv hensikt hjelper deg til å
søke forbedri...
 Still inn den indre dialogen du vanligvis har med

deg.
 Hvis sinne er drevet av et ønske om å rette opp
feil du tror b...
 Svært ofte er sinne resultatet av troen på at livet

må være rettferdig.
 Troen på at du har rett til rettferdighet er
...
 Insistere på at livet er urettferdig er ikke bare

irrasjonellt.
 Det vil føre til at du samler sammen overgrep
gjort m...
 Selvmedlidenhet er en følelse av hjelpeløshet.
 Legg merke til egne klager.
 Lytt etter både åpne og skjulte klager.
...
 Skjulte klager skaper problemer for deg.
 Det drar deg inn i passivitet og treghet.
 Når du merker det, må du avgjøre ...
Sinnemestring
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Sinnemestring

572 views

Published on

Denne presentasjonen handler om å mestre sinnet ditt.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
572
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sinnemestring

 1. 1. SINNEMESTRING
 2. 2.  Sinne er en negativ opplevelse så tett bundet til      smerte og depresjon at det kan være vanskelig å vite hvor en av disse opplevelsene slutter og en annen begynner. Smerte handler aldri bare om kroppen. Den har emosjonelle og fysiske komponenter. Følelser spilleR en stor rolle i opplevelsen av sinne og sinne er nært forbundet med depresjon. Det har lenge vært kjent at den psykiske smerten av depresjon fører til sinne. Men like ofte, sinne skaper depresjon.
 3. 3.  En kraftig følelse fysiologisk og følelsesmessig av sinne føles godt, men bare for øyeblikket.  Det kan være en motiverende kraft som fører mennesker til å handle .  Men det finnes gode handlinger og dårlige, og det er viktig å skille mellom de to.
 4. 4.  Sinne er vanligvis noe subtilt.  Den har fysiologiske effekter. Du føler det i brystet. Du føler det i hodet ditt. Du føler den løpe gjennom kroppen din.  Sinne kan likevel være lumsk. Den gir en umiddelbar følelse av formål.  I hvert fall på kort sikt er sinne en snarvei til motivasjon.  Så, vi bruker mye energi på å rette "urett", men sinne skaper også en syklus av raseri og defaitisme.
 5. 5.  Når du føler sinne, overfører du smerten til andre.  Sjefen kaster deg ut, og du deretter kjefter på alle i din vei.  Sinne kan føre deg til selvmedlidenhet.
 6. 6.  Sinne er en klassisk metode for å sende psykiske     smerte over til andre. Det er en måte å få andre til å betale for dine egne emosjonelle tap. Det er lurt å endre denne tendensen. Sinne skaper depresjon. Det ikke bra for nytelsen av livet.
 7. 7.  Først, selvfølgelig, er det viktig å identifisere      sinne og erkjenne den. Sinne er en av disse følelsene som noen ganger er underlagt tabuer. Noen folk vedkjenner seg dem ikke. De føler fysisk ubehag, men vet ikke hvordan de skal uttrykke sinne. Følelser er veldig flyktige . Du må stoppe og fange dem i ord, eller ellers mister du dem og vedkjenner dem ikke.
 8. 8.  Se på sinne som et signal.  Det er ikke noe å ha.  Det er ikke noe å undertrykte.  Det er noe som må bli akseptert som et tegn på at en dypere trussel har oppstått som trenger din oppmerksomhet.
 9. 9.  Gjør deg selv oppmerksom på formålet med     sinne. Ting som har en positiv hensikt hjelper deg til å søke forbedring, vekst, kjærlighet og oppfyllelse. Ting som har en negativ hensikt er motivert av en følelse av mangel. Sjefen din brøler til deg, og du føler deg redusert. Sinnet du uttrykker overfor andre drives av nederlaget du nettopp har opplevd.
 10. 10.  Still inn den indre dialogen du vanligvis har med deg.  Hvis sinne er drevet av et ønske om å rette opp feil du tror ble gjort mot deg, så må du arbeide med å akseptere dette nederlaget.  Gi opp din besettelse over andres feil gjort mot deg.
 11. 11.  Svært ofte er sinne resultatet av troen på at livet må være rettferdig.  Troen på at du har rett til rettferdighet er resultater av den falske idéen om at du er spesiell.
 12. 12.  Insistere på at livet er urettferdig er ikke bare irrasjonellt.  Det vil føre til at du samler sammen overgrep gjort mot ditt noble selv.  Selv om du ikke har opplevd så mye urettferdighet, kan en slik tro føre til raseri og depresjon.  Raseri er helt bortkastet , fordi du tror det er ikke noe du kan gjøre med urettferdighet
 13. 13.  Selvmedlidenhet er en følelse av hjelpeløshet.  Legg merke til egne klager.  Lytt etter både åpne og skjulte klager.  Utilslørte klager fører til problemer for andre.  Det er virkelig en manipulerende strategi.
 14. 14.  Skjulte klager skaper problemer for deg.  Det drar deg inn i passivitet og treghet.  Når du merker det, må du avgjøre om å gi det opp.  Når du kan akseptere at livet er noen ganger urettferdig, så kan du begynne å arbeide mot et positiv formål.  Du kan arbeide konstruktivt mot urettferdighet.  Du transformere din vrede til lidenskap.

×