• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Kypaneto - text
 

Kypaneto - text

on

 • 391 views

 

Statistics

Views

Total Views
391
Views on SlideShare
391
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Microsoft Word

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Kypaneto - text Kypaneto - text Document Transcript

  • Как се къпе мъжът и как се къпе жената КАК СЕ КЪПЕ МЪЖЪТ 1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода. 2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея: Их, бе значииии…! 3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (не). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад. 4. Влиза под душа. 5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива. 6. Измива лицето си. 7. Измива мишниците си. 8. Изсеква се в ръка и я измива под струята. 9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята. 10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост. 11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна. 12. Сапунисва косата си. Не използва балсам. 13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса. 14. Хили се пред огледалото на резултата.
  • 15. Доволен се изпикава под душа. 16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине. 17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша. 18. Оставя банята мокра, а лампата светната. 19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак: Их, бе значии…! 20. Оставя мократа кърпа на леглото. …….И КАК ЖЕНАТА 1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране. 2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си. 3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла. 4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани. 5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина. 6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста. 7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути. 8. Изтърква кожата на лицети си с трици от ситно натрошени костилки на
  • праскова. Маската стои 10 минути. 9. Слага балсам за тяло. 10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не е останало от него. 11. Бръсне мишниците и краката си (ако има мустаци и брада – и тях). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че кола-маска е по-добре. 12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява. 13. Спира душа. 14. Внимателно избърсва душа със специален препарат. 15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава. 16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото. 17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити. 18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си.