<ul><li>The farmers </li></ul><ul><li>The military </li></ul><ul><li>The government </li></ul><ul><li>Correct answer: B </...
<ul><li>20 September 1969 </li></ul><ul><li>10 September 1973 </li></ul><ul><li>26 September 1971 </li></ul><ul><li>Correc...
<ul><li>They wanted a playground for their kids and something green to look at. </li></ul><ul><li>To paint the houses </li...
<ul><li>Because they couldn’t defend theirselves against the people in Christiania. </li></ul><ul><li>Because they were pl...
<ul><li>They bribed the government. </li></ul><ul><li>They protested. </li></ul><ul><li>The parliament has deferred the cl...
<ul><li>To have someone to defend there ‘Free Town’ in the city  council . </li></ul><ul><li>To take over Copenhagen. </li...
<ul><li>Love Christiania </li></ul><ul><li>Love Sweden </li></ul><ul><li>Love Copenhagen </li></ul><ul><li>Correct answer:...
<ul><li>1987 </li></ul><ul><li>1986 </li></ul><ul><li>1985 </li></ul><ul><li>Correct answer: A  </li></ul>
<ul><li>Natten </li></ul><ul><li>Notten </li></ul><ul><li>Nitten </li></ul><ul><li>Correct answer: C </li></ul>
<ul><li>To chase away the people </li></ul><ul><li>To clean up the garbage in christiania </li></ul><ul><li>To clear chris...
<ul><li>Because they think there is to much drugs. </li></ul><ul><li>Because the ministry wants to clear the area if they ...
<ul><li>But the adventure isn’t over yet… </li></ul>
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

History Of Christiania

1,105 views

Published on

Een kwis over de geschiedenis van Christiania (hippiewijk in CPH).

Published in: Education, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,105
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
27
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

History Of Christiania

  1. 2. <ul><li>The farmers </li></ul><ul><li>The military </li></ul><ul><li>The government </li></ul><ul><li>Correct answer: B </li></ul>
  2. 3. <ul><li>20 September 1969 </li></ul><ul><li>10 September 1973 </li></ul><ul><li>26 September 1971 </li></ul><ul><li>Correct answer: C </li></ul>
  3. 4. <ul><li>They wanted a playground for their kids and something green to look at. </li></ul><ul><li>To paint the houses </li></ul><ul><li>To destroy the houses </li></ul><ul><li>Correct answer: A </li></ul>
  4. 5. <ul><li>Because they couldn’t defend theirselves against the people in Christiania. </li></ul><ul><li>Because they were playing ‘Hide and seek’. </li></ul><ul><li>Because the area is too large and there are too many people. </li></ul><ul><li>Correct answer: C </li></ul>
  5. 6. <ul><li>They bribed the government. </li></ul><ul><li>They protested. </li></ul><ul><li>The parliament has deferred the clearance of Christiania. </li></ul><ul><li>Correct answer: C </li></ul>
  6. 7. <ul><li>To have someone to defend there ‘Free Town’ in the city council . </li></ul><ul><li>To take over Copenhagen. </li></ul><ul><li>To get financial support from the country. </li></ul><ul><li>Correct answer: A </li></ul>
  7. 8. <ul><li>Love Christiania </li></ul><ul><li>Love Sweden </li></ul><ul><li>Love Copenhagen </li></ul><ul><li>Correct answer: B </li></ul>
  8. 9. <ul><li>1987 </li></ul><ul><li>1986 </li></ul><ul><li>1985 </li></ul><ul><li>Correct answer: A </li></ul>
  9. 10. <ul><li>Natten </li></ul><ul><li>Notten </li></ul><ul><li>Nitten </li></ul><ul><li>Correct answer: C </li></ul>
  10. 11. <ul><li>To chase away the people </li></ul><ul><li>To clean up the garbage in christiania </li></ul><ul><li>To clear christiania of hash </li></ul><ul><li>Correct answer: C </li></ul>
  11. 12. <ul><li>Because they think there is to much drugs. </li></ul><ul><li>Because the ministry wants to clear the area if they don’t. </li></ul><ul><li>Because several people died of drugs </li></ul><ul><li>Correct answer: B </li></ul>
  12. 13. <ul><li>But the adventure isn’t over yet… </li></ul>

×