Your SlideShare is downloading. ×
How To Do KS2 Maths SATs Paper A Division Questions (Part 2)
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

How To Do KS2 Maths SATs Paper A Division Questions (Part 2)

3,260
views

Published on

Published in: Education, Business, Technology

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
3,260
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
13
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. How To Do KS2 Maths SATs Type Questions (Paper A – Calculator Not Allowed) Division 2: Working Out Division Sums For more maths help & free games related to this, visit: www.makemymathsbetter.com
  • 2. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. For example:
  • 3. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. For example: Calculate 51 divided by 3
  • 4. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. For example: Calculate 51 divided by 3 3 5 1
  • 5. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. For example: Calculate 51 divided by 3 3 1 5 1
  • 6. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. For example: Calculate 51 divided by 3 3 1 2 5 1
  • 7. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. For example: Calculate 51 divided by 3 3 1 7 2 5 1
  • 8. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 371 divided by 7
  • 9. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 371 divided by 7 7 3 7 1
  • 10. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 371 divided by 7 7 0 3 7 1
  • 11. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 371 divided by 7 7 0 3 3 7 1
  • 12. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 371 divided by 7 7 0 5 3 3 7 1
  • 13. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 371 divided by 7 7 0 5 3 2 3 7 1
  • 14. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 371 divided by 7 7 0 5 3 3 2 3 7 1
  • 15. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 864 divided by 16
  • 16. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 864 divided by 16 16 8 6 4
  • 17. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 864 divided by 16 16 0 8 6 4
  • 18. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 864 divided by 16 16 0 8 8 6 4
  • 19. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 864 divided by 16 16 0 5 8 8 6 4
  • 20. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 864 divided by 16 16 0 5 8 6 8 6 4
  • 21. In a SAT paper you might be asked to simply work out a division sum. Or: Calculate 864 divided by 16 16 0 5 4 8 6 8 6 4
  • 22. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 =
  • 23. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13
  • 24. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 =
  • 25. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14
  • 26. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 85 divided by 5 = 98 divided by 7 = 14
  • 27. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 85 divided by 5 = 17 98 divided by 7 = 14
  • 28. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 =
  • 29. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19
  • 30. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 =
  • 31. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124
  • 32. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 =
  • 33. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192
  • 34. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 =
  • 35. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96
  • 36. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 =
  • 37. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219
  • 38. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 =
  • 39. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 = 23
  • 40. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 = 23 560 divided by 16 =
  • 41. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 = 23 560 divided by 16 = 35
  • 42. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 = 23 560 divided by 16 = 35 840 divided by 24 =
  • 43. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 = 23 560 divided by 16 = 35 840 divided by 24 = 35
  • 44. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 = 23 560 divided by 16 = 35 840 divided by 24 = 35 899 divided by 29 =
  • 45. Now try some by yourself. Calculate the following and then click to get the correct answer. 78 divided by 6 = 13 98 divided by 7 = 14 85 divided by 5 = 17 76 divided by 4 = 19 744 divided by 6 = 124 960 divided by 5 = 192 672 divided by 7 = 96 876 divided by 4 = 219 391 divided by 17 = 23 560 divided by 16 = 35 840 divided by 24 = 35 899 divided by 29 = 31
  • 46. That’s it for now...... For more help with your maths, try my book: mastering multiplication tables on amazon.com