SEED [in the FARM]
ΤΕΥΧΟΣ 02_MAΪΟΣ 2013 | @ |
SEEDin the
Πώς λειτουργεί
Κάθε κείµενο έχει hyperlinks µε αναφορές
σε multim...
SEED [in the FARM]
Το Λονδίνο έχει 11 γραµµές τρένου µε 270 σταθµούς, η Νέα Υόρκη το µεγαλύτερο
δίκτυο στον κόσµο: 34 γραµ...
SEED [in the FARM]
3 D B U S I N E S S C A R D S
Στην “περίεργη” µάχη για την καλύτερη
επαγγελµατική κάρτα η λύση είναι......
SEED [in the FARM]
“ Μ Ε Ι Ν Ε Α Κ Ι Ν Η Τ Ο Σ . . . ”
Ο φωτογράφος ζήτησε από όλους να μείνουν ακίνητοι. Όσο περισσότερο ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Seed in the farm 2

1,712 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,712
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,279
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Seed in the farm 2

  1. 1. SEED [in the FARM] ΤΕΥΧΟΣ 02_MAΪΟΣ 2013 | @ | SEEDin the Πώς λειτουργεί Κάθε κείµενο έχει hyperlinks µε αναφορές σε multimedia υλικό. Τα hyperlinks είναι είτε υπογραµµισµένες φράσεις/λέξεις ή δηλώνεται ξεκάθαρα η ύπαρξή τους από κείµενο (π.χ.: “κάνε κλικ εδώ”...). Σε περίπτωση που κάνετε κλικ και δεν ανοίγει το αρχείο (µέσω browser) ελέγξτε τις προδιαγραφές ασφαλείας σας. Η Ζήλια Είναι Έµπνευση Και είναι αλήθεια ότι µε το πρώτο (δοκιµαστικό) SEED εµπνεύσαµε αρκετούς, κάναµε περισσότερους να ζηλέψουν και συζητήσαµε µε περισσότερους από όσους υπολογίζαµε για το παρόν και το µέλλον της Μάρκας τους. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Μία προσπάθεια να εµπνεύσουµε τους εαυτούς µας αλλά και τους πελάτες/συνεργάτες/φίλους της FARM. Να ζηλέψουµε όλοι και να δούµε ότι υπάρχουν υλοποιήσιµες λύσεις για όλα τα προβλήµατα. Η Οµάδα της FARM
  2. 2. SEED [in the FARM] Το Λονδίνο έχει 11 γραµµές τρένου µε 270 σταθµούς, η Νέα Υόρκη το µεγαλύτερο δίκτυο στον κόσµο: 34 γραµµές και 421 σταθµούς (για την Αθήνα τα λέµε σε 20 χρόνια). Το ΜαΪάµι είναι αρκετά πίσω µε µόλις 2 γραµµές και 23 σταθµούς. Φοιτητές της πόλης σκέφτηκαν και οργάνωσαν µια ενδιαφέρουσα διαµαρτυρία που είχε στόχο να αναδείξει το πρόβληµα των µεταφορών στο Μαϊάµι. Το Purple Line Project. Μπορεί να φαίνεται µακρινό αλλά αξίζει µία µατιά στην προσπάθειά τους. Δείτε το εδώ και θαυµάστε τη δουλειά που έκαναν! Aπλό και έξυπνο. Χρησιµοποιεί print screens για να δηµιουργήσει video transitions. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO. A boy and his atom: η IBM δηµιουργεί την µικρότερη stop motion ταινία του κόσµου χρησιµοποιώντας άτοµα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Διαβάστε περισσότερα εδώ. Το amazon παρουσίασε το πρώτο, εικονικό νόμισμα. Το amazon coin. Έναν τρόπο να αγοράζουν οι πελάτες του εφαρμογές και παιχνίδια για το kindle fire. Το “νόμισμα” είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην αμερικάνικη αγορά. Η αξία κάθε amazon coin είναι 0,01 $ ενώ υπάρχουν και οι σχετικές “προσφορές” και “εκπτώσεις”. Ε Ι Κ Ο Ν Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Σ Μ Α µ ι κ ρ ά . . .
  3. 3. SEED [in the FARM] 3 D B U S I N E S S C A R D S Στην “περίεργη” µάχη για την καλύτερη επαγγελµατική κάρτα η λύση είναι... 3D printing. Αυτό τουλάχιστον έκανε η γερµανική διαφηµιστική resoluut. Δηµιούργησε για κάθε έναν εργαζόµενο ένα υπερήρωα και τύπωσε τις φιγούρες σε τρισδιάστατο εκτυπωτή. Η ιδέα είναι απλή: το design είναι σηµαντικό σ τ ο ι χ ε ί ο σ τ η δ ρ α σ τ η ρ ι ό τ η τ α τ η ς resoluut. Γι’ αυτό και καθένας είναι ένας “µικρός super ήρωας”. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO. Το SEED [in the FARM] δημιουργείται από την ομάδα της Είμαστε ένα Νέο Μοντέλο Εταιρίας Επικοινωνίας. Μας βρίσκετε εδώ: www.thefarmathens.com Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, με ένα κλικ σε ένα από τα παρακάτω: @ t U K ο ν τ ά σ ε α υ τ ή τ η λογική αλλά µε άλλη ε φ α ρ µ ο γ ή ή τ α ν τ ο “καλωσόρισµα” της red tettemer+partners σε 1 6 ν έ α σ τ ε λ έ χ η . Δ η µ ι ο ύ ρ γ η σ α ν 1 6 µ ι ν ι α τ ο ύ ρ ε ς α π ό κηροµπογιά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO. Προωθήστε το SEED [in the FARM] ελεύθερα. S T O C K P H O T O C R E A T I V I T Y Όταν πέρσι η Getty Images με τη βοήθεια της BBDO δημιούργησαν το video From Love to Bingo για να πουν μια ιστορία αγάπης χρησιμοποιώντας 873 φωτογραφίες πιστέψαμε ότι βλέπαμε την πιο δημιουργική χρήση stock photos. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) H Getty όμως “χτυπάει “ ξανά φέτος με 105 videos. Τίτλος του νέου project “85 Seconds”. Απολαύστε το εδώ.
  4. 4. SEED [in the FARM] “ Μ Ε Ι Ν Ε Α Κ Ι Ν Η Τ Ο Σ . . . ” Ο φωτογράφος ζήτησε από όλους να μείνουν ακίνητοι. Όσο περισσότερο και όσο καλύτερα γίνεται. Το αποτέλεσμα (με τη σχετική 3d επεξεργασία) αποκάλυψε ότι το ανθρώπινο πρόσωπο είναι δύσκολο να μείνει ακίνητο (κι ας δείχνει έτσι...). ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Κ Ι Ν Η Τ Ο Γ Ι Α Π Α Ι Δ Ι Α To ParkMe είναι ένα application που δείχνει στους οδηγούς τους ελεύθερους χώρους στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο. Στο ParkMe συμμετέχουν 500 πόλεις, 19 χώρες και (περίπου) 25000 τοποθεσίες. Δείτε και το Scoot Networks: ένα δ ί κ τ υ ο α π ό η λ ε κ τ ρ ι κ ά , smartphone activated scooters που οι κάτοικοι πόλεων μπορούν να... μοιράζονται! Άλλη μία προσπάθεια για το δυναμικό κοινό των παιδιών (εντάξει, μεγάλο κεφάλαιο αυτό που θέλει κουβέντα). Το θέμα είναι ότι η 1stfone δημιούργησε ένα τηλέφωνο για παιδιά με τις βασικές λειτουργίες (μεγάλα πλήκτρα “μαμά”, “μπαμπάς”, “σπίτι”), βάρος 40 γραμμάρια και μέγεθος πιστωτικής. Λειτουργεί σαν prepaid.

×