Your SlideShare is downloading. ×
Administratia bazata pe campul unificat
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Administratia bazata pe campul unificat

387
views

Published on

Tehnologia Maharishi a Campului Unificat aplicata administratiei ofera fiecarui guvern acea suprema eficienta cu care natura guverneaza universul, fara a modifica sistemul actual de guvernare în vreun …

Tehnologia Maharishi a Campului Unificat aplicata administratiei ofera fiecarui guvern acea suprema eficienta cu care natura guverneaza universul, fara a modifica sistemul actual de guvernare în vreun fel. 

Acest frumos demers care aduce legea nationala în alianta cu legile naturii întareste guvernarea si îmbunatateste destinul natiunii într-un mod atat de echilibrat si natural încat crearea unei societati ideale poate fi o realitate pentru orice natiune suverana într-un timp oricat de scurt ar dori. 

In a sa Teorie Absolutaa Guvernarii, Maharishi spune ca fiecare guvern indiferent de sistemul sau, este o oglinda inocenta a natiunii sale. Forta si succesul guvernului depinde de forta si integritatea constiintei nationale. Deoarece guvernul îsi trage inspiratia si vitalitatea din constiinta colectiva a oamenilor este esential ca guvernul sa faca tot ce poate pentru a mentine cea mai înalta calitate a constiintei nationale. 

Published in: Education

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
387
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a TEHNOLOGIA MAHARISHI A CAMPULUI UNIFICATTEHNOLOGIA MAHARISHI A CAMPULUI UNIFICAT Rezolvarea problemelor guvernamentale, crearea unei civilizatii ideale pe pamant Tehnologia Maharishi a Campului UnificatTehnologia Maharishi a Campului Unificat reuneste cunoasterea legii naturale descoperita printr-o apropiere obiectiva a stiintei moderne cu experienta directa a legii naturale furnizata de apropierea subiectiva a vechii Stiinte VediceStiinte Vedice. Aceasta integreaza cunoasterea campului unificat pusa în luminade fizica cuantica, cu experienta subiectiva a campului unificat obtinuta prin MeditatiaMeditatia TranscendentalaTranscendentala. Aceasta apropiere integrata a cunoasterii însufleteste campul unificat în constiinta individului, aducand spontan gandirea si actiunea în acord cu legea naturala, astfel încat individul se bucura de întregul suport al tuturor legilor naturale în toate aspectele vietii. Numai o tehnologie bazata pe cunoasterea intregului potential al legii naturale - care se afla în campul unificat - poate fi complet echilibrata si holistica, si numai o astfel de tehnologie poate capta puterea de organizare infinitaa naturii pentru a îmbogatii toate aspectele vietii.
 • 2. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a "Este o bucurie de a declara ca odata cu descoperirea campului unificat"Este o bucurie de a declara ca odata cu descoperirea campului unificat al tuturor legilor naturii si dezvoltarea tehnologiei campului unificatal tuturor legilor naturii si dezvoltarea tehnologiei campului unificat impreunaimpreuna cu autoritatea de care fiecare guvern se bucura în tara sa, nucu autoritatea de care fiecare guvern se bucura în tara sa, nu mai exista nimic care sa nu poata fi realizat de un guvern suveran. Acummai exista nimic care sa nu poata fi realizat de un guvern suveran. Acum nu numai ca fiecare guvern poate sa depaseasca toate problemele dar elnu numai ca fiecare guvern poate sa depaseasca toate problemele dar el poate sa atinga orice nivel de dezvoltare dorit"poate sa atinga orice nivel de dezvoltare dorit" MaharishiMaharishi
 • 3. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Cercetari stiintifice extensiveCercetari stiintifice extensive Programul Meditatiei Transcendentale Maharishi, asa cum a fost el predat de-a lungul a 50 de ani in intreaga lume, a fost validat de peste 600 de studii stiintifice realizate la peste 200 de universitati si institutii de cercetare independente* din peste 35 de tari, iar rezultatele au fost publicate în reviste de specialitate de prima marime** . * Cateva dintre aceste institutii sunt Hardvard Medical School, Princeton University, Stanford Medical School, University of California at Berkeley, the University of California at Los Angeles Medical School, York University - Canada, University of Edimburgh - Scotland, University of Lund - Sweden, University of Groningen, - The Netherlands, University of New South Wales - Australia si Institute La Rochefoucauld - France. ** Cateva din aceste reviste sunt: Science, Lancet, Scientific American, American Journal of Physiology, International of Neuroscience, Experimental Neurology, Electroencephalography and Clinical Neurophysiology, Psyhosomatic Medicine, Journal of the Canadian Medical Association, American Psychologist, British Journal of Educational Psychology, Journal of Counseling Psychology, The Journal of Mind and Behavior, Academy of Management Journal, Physics Letters, Journal of Conflict Resolution, Perceptual and Motor Skills, Criminal Justice and Behaviour, Proceedings of the Endocrine Society, and Journal of Clinical Psychiatry. Slide-urile care urmeaza sunt doar o mostra a celor peste 600 de studii realizate in ultimii 40 de ani. Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.m-t.ro/cercetari.html
 • 4. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a CAMPUL UNIFICATCAMPUL UNIFICAT Campul unificat este descris de teoria supergravitationala a fizicii cuantice ca un cîmp de inteligenta pura, supersimetric (perfect echilibrat), non-abelian (interactionînd cu el însusi), care genereaza particulele fundamentale si fortele naturii prin infinita sa dinamica auto-referentiala la scala Plank de functionare a naturii (10 la -33 cm sau 10 la -43 sec) dand nastere infinitei diversitati a universului. STIINTA MODERNA, STIINTA VEDICA Descoperirea campului unificat ca o realitate autoreferentiala prin abordarea obiectiva a stiintei moderne, experienta acestei realitati auto-referentiale ca cea mai simpla stare a constiintei umane - constiinta transcendentala- castigata prin cunoasterea subiectiva a vechii Stiinte Vedice asa cum a fost recent pusa în lumina de Maharishi, si beneficiile acestei experiente verificate printr-un mare volum de cercetari stiintifice au dat nastere Tehnologiei Maharishi a Campului Unificat, care antreneaza individul sa functioneze de la nivelul de auto-referinta al functionarii naturii astfel încît echilibrul perfect al naturii, suprema eficienta, puterea infinitade organizare si creativitatea nelimitata sînt accesibile în viata zilnica.
 • 5. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Toate calitatile frumoase, evolutive înfloresc spontan în viata individului si a colectivitatii pe masura ce mintea se familiarizeaza cu campul unificat. Acest lucru a fost amplu verificat de cercetari stiintifice extinse în domeniul fiziologiei, psihologiei, sociologiei si ecologiei si demonstrata în vietile a milioane de oameni si îmbunatatirea calitatii vietii natiunilor de pe toate continentele în ultimii 30 de ani. Aceste realizari stau la baza initiativei noastre globale de a aduce gustul dulce la utopiei intregii umanitati si de a invita familia noastra de natiuni sa creeze colectiv civilizatia ideala bazata pe campul unificat în generatia noastra
 • 6. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Cities in which one per cent of the population were instructed in the Transcendental Meditation Programme showed decreased crime rate the following year in contrast to matched control cities. Reference: Journal of Crime and Justice 4: 25–45, 1981.
 • 7. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Cities in which one per cent of the population were instructed in the Transcendental Meditation Programme showed decreased crime rate trend in subsequent years in contrast to matched control cities. Reference: Journal of Crime and Justice 4: 25–45, 1981.
 • 8. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Metropolitan Merseyside, England, showed decreased crime when the number of group participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme in an adjacent community reached the square root of one per cent of the metropolitan area. Reference: Psychology, Crime, and Law 2: 165–174, 1996.
 • 9. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a The quality of life in Jerusalem, as assessed by an index measuring reduced crime, reduced automobile accidents, and reduced fires, improved immediately during periods when a large group was participating in the Transcendental Meditation Sidhi Programme in the city. Reference: Journal of Conflict Resolution 32: 776–812, 1988.
 • 10. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Violent crime in Washington, DC, decreased significantly when a large group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme was established during an eight-week National Demonstration Project. Reference: Social Indicators Research 47: 153–201, 1999.
 • 11. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Improved quality of life, as measured by an index comprising reduced emergency psychiatric calls, reduced trauma, fewer complaints against police, and fewer accidental deaths, was found when a large group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme was established. Reference: ‘Transforming political institutions through individual and collective consciousness: The Maharishi Effect and government’. Paper presented at the annual meeting of the American Political Science Association, Washington, DC, August 1997.
 • 12. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a During periods in which large groups of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme were established, crime totals decreased significantly in the Union Territory of Delhi (India) and in Metro Manila (Philippines). Reference: The Journal of Mind and Behavior 8: 67–104, 1987.
 • 13. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Quality of life improved in the state of Rhode Island, in comparison to a control state, during periods in which groups of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme were established. Quality of life was measured by improvement in a comprehensive index that includes crime, auto accidents, motor vehicle fatalities, deaths due to other causes, alcoholic beverage consumption, cigarette consumption, unemployment, and pollution. Reference: The Journal of Mind and Behavior 8: 67–104, 1987.
 • 14. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Time series transfer function analysis indicated that monthly rates of traffic fatalities, crime, and unemployment decreased significantly after a permanent large group of participants in the TM-Sidhi Programme was established at Maharishi International University (now Maharishi University of Management) in the state of Iowa, USA. Reference: Dissertation Abstracts International 51(12): 6155B, 1991.
 • 15. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Weekly fatalities (homicides, suicides, and auto accidents) decreased significantly in the United States and in Canada during periods when the size of a group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme exceeded the square root of one per cent of the national populations. References: Social Indicators Research 22: 399–418, 1990; Psychological Reports 76: 1171–1193, 1995.
 • 16. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Quality of life in Israel improved significantly, as measured by an index comprising decreased crime, increased Tel Aviv Stock Exchange index, and improved national mood (analysis of daily news), when a large group was participating in the Transcendental Meditation Sidhi Programme in Jerusalem. Reference: Journal of Conflict Resolution 32: 776–812, 1988.
 • 17. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a During periods when the size of a group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme exceeded the square root of one per cent of the national population, there was a significant improvement in a comprehensive quality of life index comprising behavioural variables (reduction in the total of homicides, suicides, motor vehicle fatalities, deaths due to other accidents, notifiable diseases, alcohol consumption, and cigarette consumption), controlling for changes in national economic trends (unemployment). Reference: Proceedings of the Social Statistics Section of the American Statistical Association (Alexandria, Virginia: American Statistical Association): 38–43, 1996.
 • 18. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a During periods when the size of a group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme in the USA exceeded the square root of one per cent of the national populations of the USA and Canada together, there was a significant improvement in a comprehensive quality of life index comprising behavioural variables (reduction in the total of homicides, suicides, motor vehicle fatalities, and cigarette consumption), controlling for changes in national economic trends (unemployment). Reference: Proceedings of the Social Statistics Section of the American Statistical Association (Alexandria, Virginia: American Statistical Association): 38–43, 1996.
 • 19. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a During periods when the size of a group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme exceeded the square root of one per cent of the national population (approximately 1500), the sum of the U.S. monthly inflation and unemployment rates declined significantly, as indicated by time series analysis. References: Proceedings of the Business and Economics Statistics Section of the American Statistical Association (Alexandria, Virginia: American Statistical Association): 799–804, 1987; Modern Science and Vedic Science 4: 3–41, 1990.
 • 20. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a During periods when the size of a group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme in the USA exceeded the square root of one per cent of the national populations of the USA and Canada together (between 1,500 and 1,700), the sum of the Canadian monthly inflation and unemployment rates declined significantly, as indicated by time series analysis. References: Proceedings of the Business and Economics Statistics Section of the American Statistical Association (Alexandria, Virginia: American Statistical Association): 799–804, 1987; Modern Science and Vedic Science 4: 3–41, 1990.
 • 21. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Increased approval ratings for the U.S. head of state were found when a large group of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme was established. This effect was replicated during three presidential administrations. Reference: ‘Transforming political institutions through individual and collective consciousness: The Maharishi Effect and government’. Paper presented at the annual meeting of the American Political Science Association, Washington, D.C., August 1997.
 • 22. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Administratia fara problemeAdministratia fara probleme Tehnologia Maharishi a Campului Unificat aplicata administratiei ofera fiecarui guvern acea suprema eficienta cu care natura guverneaza universul, fara a modifica sistemul actual de guvernare în vreun fel. Acest frumos demers care aduce legea nationala în alianta cu legile naturii întareste guvernarea si îmbunatateste destinul natiunii într-un mod atat de echilibrat si natural încat crearea unei societati ideale poate fi o realitate pentru orice natiune suverana într-un timp oricat de scurt ar dori. In a sa Teorie Absolutaa Guvernarii, Maharishi spune ca fiecare guvern indiferent de sistemul sau, este o oglinda inocenta a natiunii sale. Forta si succesul guvernului depinde de forta si integritatea constiintei nationale. Deoarece guvernul îsi trage inspiratia si vitalitatea din constiinta colectiva a oamenilor este esential ca guvernul sa faca tot ce poate pentru a mentine cea mai înalta calitate a constiintei nationale.
 • 23. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a During the three-week period of an assembly of participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme numbering more than the square root of one per cent of the world’s population, content analysis of news reports indicated more positive statements and actions of heads of state throughout the world and greater national and international support for their policies and leadership. Reference: Scientific Research on Maharishi’s Transcendental Meditation and TM-Sidhi Programme: Collected Papers, Volume 4: 2730–2762, 1989.
 • 24. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a CComputerulomputerul cosmiccosmic Toate fortele si tendintele în tara sunt fundamental guvernate de legi ale naturii. Campul unificat, fiind izvorul legilor naturii, sustine toate aspectele vietii natiunii si astfel este utilizabil oriunde. Mai mult, modul de a însufletii campul unificat în constiinta nationala este deasemeni la indemana oriunde, in fiziologia creerului fiecarui individ din orice tara. Astfel fiecare guvern are deja în populatia sa tot ceea ce ar putea fi necesar pentru a aduce împlinirea vietii si a crea o natiunea ideala. Este doar o problemade a sti cum sa utilizezi cea mai pretioasa resursa a natiunii - fiziologia creerului fiecarui cetatean. "Fiziologia creerului uman este acel hardware al computerului cosmic,Fiziologia creerului uman este acel hardware al computerului cosmic, care, printr-o programare personala, poate utiliza software-ul cosmic alcare, printr-o programare personala, poate utiliza software-ul cosmic al naturii pentru a realiza oricenaturii pentru a realiza orice." - Maharishi
 • 25. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a During the three-week period of an assembly participants in the Transcendental Meditation Sidhi Programme numbering more than the square root of one per cent of the world’s population, international economic trends improved compared to the combined periods before and after the assembly, as measured by the World Index of international stock prices. Reference: Scientific Research on Maharishi’s Transcendental Meditation and TM-Sidhi Programme: Collected Papers, Volume 4: 2730–2762, 1989.
 • 26. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Din fericire numai o proportie egala cu radacina patrata din unu la suta dinDin fericire numai o proportie egala cu radacina patrata din unu la suta din populatia unei tari (un procent putin mai ridicat pentru o tara cu o populatie mica)populatia unei tari (un procent putin mai ridicat pentru o tara cu o populatie mica) care practica Tehnologia Maharishi a Campului Unificat în orice loc din tara estecare practica Tehnologia Maharishi a Campului Unificat în orice loc din tara este suficientasuficienta pentru a trezi din plin constiinta nationala. Ceea ce este încapentru a trezi din plin constiinta nationala. Ceea ce este înca si maisi mai fericit este ca orice grup, indiferent de educatie sau statut economic, poate fifericit este ca orice grup, indiferent de educatie sau statut economic, poate fi antrenat sa obtina acest efect dorit. Ceea ce este însa cel mai fericit lucru esteantrenat sa obtina acest efect dorit. Ceea ce este însa cel mai fericit lucru este caca MUM (MUM (MMaharishiaharishi UUniversity of Management)niversity of Management) este pregatita sa antrenezeeste pregatita sa antreneze astfel de grupuri în campusurile sale din Iowa si Washington DC sau în orice taraastfel de grupuri în campusurile sale din Iowa si Washington DC sau în orice tara la invitatia guvernului acesteia, universitatilor, organizatiilor publice sau private,la invitatia guvernului acesteia, universitatilor, organizatiilor publice sau private, sau a oricarui om care doreste binele natiunii.sau a oricarui om care doreste binele natiunii.
 • 27. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a G19. More Positive International Economic Trends Time series analysis indicated that during three assemblies approaching or exceeding 7,000 experts in the Transcendental Meditation Sidhi Programme (the square root of one per cent of the world’s population at that time), there was a significant increase in the World Index of international stock prices, indicating improved confidence in the world economy. During control periods at the same time of year in the five years prior to these assemblies, there was no significant change in the World Index. Reference: ‘Time series impact assessment analysis of reduced international conflict and terrorism: Effects of large assemblies of participants in the Transcendental Meditation and TM-Sidhi program’. Paper presented at the American Political Science Association Annual Meeting, Atlanta, Georgia, August 1989.
 • 28. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Time series analysis indicated that during three assemblies approaching or exceeding 7,000 experts in the Transcendental Meditation Sidhi Programme (the square root of one per cent of the world’s population at that time), there was a significant increase in the World Index of international stock prices, indicating improved confidence in the world economy. During control periods at the same time of year in the five years prior to these assemblies, there was no significant change in the World Index. Reference: ‘Time series impact assessment analysis of reduced international conflict and terrorism: Effects of large assemblies of participants in the Transcendental Meditation and TM-Sidhi program’. Paper presented at the American Political Science Association Annual Meeting, Atlanta, Georgia, August 1989.
 • 29. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a Administratia fara problemeAdministratia fara probleme Guvernele s-au bucurat întotdeauna de un rol parental în a aduce un maximum de fericire popoarelor lor. Beneficiile pe care Tehnologia Maharishi a Campului Unificat le aduce în toate domeniile vietii sunt atat de extensiv documentate de cercetari stiintifice încat orice sef de stat poate adopta, fara rezerve, aceasta cunoastere practica a campului unificat pentru a împlini aspiratia sa de a face maximum pentru poporul sau si pentru lume. Acum cunoasterea campului unificat si accesibilitatea tehnologiei campului unificat creeaza o obligativitate morala pentru fiecare guvern de a-si baza administratia pe puterea infinita de organizare a campului unificat al legilor naturii.
 • 30. http://m-t.ro meditatie.transcendentala@gmail.com A s o c i a t i a d e M e d i t a t i e T r a n s c e n d e n t a l a d i n R o m a n i a RESURSE http://www.tm.org site-ul oficial al miscarii internationale http://www.mum.edu Maharishi University of Management in the United States http://www.tmbusiness.org/ TM in afaceri http://www.tmeducation.org/ TM in educatie http://www.doctorsontm.org/ http://http://www.invincibility.org/ http://www.invincibledefense.org/ https://sites.google.com/site/tmintro/curs Roth - Meditatia Transcendentala Aplica online pentru doua conferinte gratuite: http://m-t.ro/contact/

×