Pancakes Intro Video
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Like this? Share it with your network

Share

Pancakes Intro Video

on

  • 803 views

A short introduction video for engaging students.

A short introduction video for engaging students.

Statistics

Views

Total Views
803
Views on SlideShare
749
Embed Views
54

Actions

Likes
1
Downloads
65
Comments
0

3 Embeds 54

http://worldofsoren.blogspot.com 48
http://www.worldofsoren.blogspot.com 5
http://worldofsoren.blogspot.kr 1

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

Pancakes Intro Video Presentation Transcript

  • 1. Question:What are these? Answer: Pancakes.
  • 2. pan cake pancake
  • 3. Question:What’s this? Answer: Maple Syrup.
  • 4. Question:What is this? Answer: Flour.
  • 5. Question:What are these? Answer: Eggs.
  • 6. Question:What is this? Answer: Milk.
  • 7. Question:What is this? Answer: Sugar.
  • 8. Question:What is this? Answer: A lemon.
  • 9. Question:What is this? Answer: Strawberry.
  • 10. Question:What is this? Answer: Strawberry Jam.
  • 11. Question:What is this? Answer: Chocolate.
  • 12. Question:What is this? Answer: A banana.
  • 13. Question:What are you doing? Answer: I’m stirring.
  • 14. Question:What are you making? Answer: I’m making pancakes.
  • 15. Question:What are these? Answer: These are chocolate and banana pancakes.
  • 16. Question:What are these? Answer: These are strawberry banana pancakes.
  • 17. Question:What is this? Answer: This is a jam pancake.
  • 18. Question:How are you? Answer: I’m hungry.
  • 19. Question:What are you eating? Answer: I’m eating pancakes.
  • 20. Let’s watch a video! http://www.youtube.com/watch?v=UG5gO4 nlLRQ