Cfgm Moduls

462 views

Published on

CFGM Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
462
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
29
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Cfgm Moduls

  1. 1. <ul><ul><ul><li>Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes </li></ul></ul></ul>FAMÍLIA PROFESSIONAL Informàtica i comunicacions COMPETÈNCIA GENERAL La competència general d'aquest títol consisteix a instal·lar, configurar i mantenir sistemes microinformàtics, aïllats o en xarxa, així com xarxes locals en petits entorns, assegurant la seva funcionalitat i aplicant els protocols de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient establerts.
  2. 2. Distribució del CFGM Curs 1r Mòduls Hores (màx-mín) 01 Muntatge i manteniment d’equips 198 02 Sistemes operatius monopuesto 132 03 Aplicacions Ofimàtiques 165 05 Xarxes locals 165 09 FOL (*) 99 12 Anglès 99 Hores Lectives 858 10 FCT ? - 416
  3. 3. Distribució del CFGM Curs 2n Mòduls Hores (màx-mín) 04 Sistemes operatius en xarxa 140 06 Seguretat informàtica 112 07 Serveis en xarxa 168 08 Aplicacions web 140 09 EIE (*) 66 11 Síntesi 100 Hores Lectives 726 10 FCT ?- 416
  4. 4. CONTINGUTS DEL CICLE FORMATIU Muntatge i manteniment d’equips: Instal·lació, configuració i reparació de PC’s Sistemes operatius monolloc : Instal·lació, configuració i administració de sistemes operatius lliures i propietàris (Linux i Windows). Aplicacions ofimàtiques: Gestió electrònica del correu i l’agenda, ela­boració avançada de documents de text, do­cument de càlcul, documents amb bases de dades i tractament d’imatge i video. Sistemes operatius en xarxa: Serveis de directori en sistemes lliures i propi­etaris i integració de sistemes. Xarxes locals: Commutadors i encaminadors en xarxes lo­cals cablejades i sense fils. Seguretat informàtica: SAI, còpies de seguretat, tallafocs, monitorat­ge de xarxes. Serveis de xarxa: Configuració de la xarxa i resolució de noms (DNS i DHCP), transmissió d’arxius, servidors de pàgines web, servei Proxy i accés a siste­mes remots. Aplicacions web: Aplicacions d’ofimàtica web, gestors de con­tinguts i portals d’aprenentage a distància. Altres: Formació i orientació laboral Empresa i iniciativa emprenedora Idioma anglès.
  5. 5. En finalitzar els meus estudis, què puc fer? Treballar En empreses del sector serveis que es dediquin a la comercialització, muntatge i reparació d'equips, xarxes i serveis microinformàtics en general, com a part del suport informàtic de l'organització o en entitats de qualsevol mida i sector productiu que utilitzen sistemes microinformàtics i xarxes de dades per a la seva gestió. Seguir estudiant Cursos d'especialització professional. La preparació i realització de la prova d'accés a cicles de grau superior. Un altre cicle de Formació Professional de Grau Mitjà amb la possibilitat d'establir convalidacions de mòduls d'acord amb la normativa vigent. El Batxillerat en qualsevol de les seves modalitats.

×