Veronaville

543 views
467 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
543
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
44
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Veronaville

 1. 2. De van der Smachten en Hartverloren’s hebben al jaren een gevecht, maar dat heeft de jongere generatie niet gestopt om verliefd te worden. Zullen hun acties leiden tot het ruïneren of bij elkaar brengen van de families?
 2. 3. Paulo Hartverloren vergeet nooit de gebroken belofte van Gregorius van der Smacht. Maar nu is zijn kleinzoon Romeo gevallen voor een van de van der Smacht dochters. Zal de oudere generatie het accepteren dat de twee families samensmelten?
 3. 4. De vriendelijke natuur van de Zomerdroompjes en hun gelukkige leven heeft een romantische bezwering over Veronavilles nieuwe generatie uitgesproken. Maar zal er nog wat magie overblijven voor Puck ?
 4. 5. Julia van der Smacht is gevallen voor Romeo, gouden kind van de vijand; De Hartverloren familie. Kunnen de van der Smachten de oorlogsbijl begraven, en Julia's geluk op de eerste plaats zetten?
 5. 6. Gonda's man, Alexander, wou een groot gezin, en hij kreeg het. Zal hun kroost de van der Smacht tradities met zich meedragen, of zullen ze hun instelling in gruizelementen gooien?
 6. 7. Renate en haar man Cyril zijn bezorgd om hun carrières, maar Bianca Hartverloren's affecties voor Renate’s broer Christoffel hebben het huishouden gealarmeerd. Zal Christoffel de moed hebben de bloedwraak tussen beide families te verbreken?
 7. 8. Als recentelijk weduwnaar moet Antoni óf zijn baan in het familie restaurant opgeven en het geld gebruiken om zijn tweeling Beatrijs en Benedict op te voeden, óf hulp inhuren en de baan waarvan hij houdt behouden. Wat zal zijn rol in de familie vete zijn, die hem misschien wel zijn vrouw heeft gekost?
 8. 9. Bianca Hartverloren is gelukkig om in haar eentje te zijn, maar kan ze iemand vinden om een familie mee te maken?
 9. 10. Hoeve Hartverloren
 10. 17. Troubadoursboulevard 71
 11. 25. Landgoed van der Smacht
 12. 33. Acapellahof 19
 13. 40. Dichtershof 30
 14. 45. Veronadorplaan 20
 15. 51. Troubadourboulevard 46

×