Tw iwit 11

396 views
323 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
396
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
22
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Tw iwit 11

 1. 1. Wanhopig loopt Cleo door haar kamer.Heen en weer, heen en weer.Gek wordt ze er van, of beter gezegd, gek van zichzelf.Ze trekt een la van haar bureau open, zonder echt te beseffenwaarom.
 2. 2. Daarom sluit ze hem weer en loopt weer terug.Ze bijt op haar nagel en schopt tegen haar bureau stoel.Die verschuift, waardoor ze bijna voorover valt.
 3. 3. Uiteindelijk laat ze zich met een zucht op haar bed vallen.Verliefd zijn is moeilijk, té moeilijk.
 4. 4. Het ene moment weet ze zeker dat ze gek is op Jeffrey, hoe hijnaar haar lacht, er elke dag weer opnieuw voor haar is.En dan, dan komt ze op school, en ziet ze hem lopen.Pim.
 5. 5. Haar hart begint als een wilde te kloppen wanneer ze alleenmaar aan hem denkt, laat staan wanneer hij voor haar zit metscheikunde.Wacht, hoe komt ze nu opeens bij scheikunde?
 6. 6. Ze grijpt naar haar hoofd en zucht. Ze bezorgd zichzelf koppijn.Ze komt overeind en kijkt haar kamer rond.Haar blik blijft hangen op haar laptop, maar ze heeft geen zin inMSN.Wat vrij raar is, want ze weet zeker dat Jeffrey online is.
 7. 7. Ze kijkt naar buiten, waar ze uitkijkt op het park.Ze besluit vandaag, voor de verandering, is naar buiten te gaanom een frisse neus te halen en haar gedachten te ordenen.Haar ouders zijn werken, en dus pakt ze de huissleutel, zodat zestraks niet voor een dichte deur staat.
 8. 8. Even later ploft ze neer op een bankje in het park.Ze ziet verder niemand, en staart naar het vijvertje tegenoverhaar.
 9. 9. Hoe kon ze nou verliefd zijn op twee jongens?En erger nog; Hoe kon ze ooit kiezen?Ze gaat wat verzitten en denkt na.
 10. 10. Misschien moest ze gewoon alle voor en nadelen op een rijtjezetten, van beiden.Ze zucht diep, waardoor een voorbijkomende jogger haar evenaankijkt.
 11. 11. Ze wist heus wel dat Jeffreys leeftijd een nadeel was, maar hijhad aan de andere kant ook zoveel te bieden.Ze zou bij hem kunnen intrekken, wanneer ze maar wou, en zokonden ze al vrij vroeg aan een serieuzere relatie beginnen.
 12. 12. Ze krijgt een lach op haar gezicht als ze daar over fantaseert.Zij, kokend in Jeffreys appartement, wat dan ook van haar zouzijn, terwijl hij van achter zijn armen om haar heen sloeg en inhaar nek kuste.
 13. 13. Even zwijmelt ze weg in haar fantasie, tot ze ontwaakt wordtdoor een plons.Geschrokken kijkt ze op, maar ziet dan een eend dieonderwater duikt.
 14. 14. Met schuin hoofd kijkt ze een tijdje toe hoe een stel van deeenden vecht om een oude broodkorst.Ze besluit maar terug te gaan naar huis, omdat ze hier ook nietveel mee op schiet.Ze staat op en kijkt nog even naar de eendjes, maar begint danweer richting huis te lopen.

×