Microcip 666

3,015 views
2,903 views

Published on

Published in: Education
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Semnul fiarei nu este numai cipul...Semnul fiarei are de a face cu subordonarea sau inchinarea la fiara(Apocalips 17). Noi ne ferim de a fi muscati de caine, dar cainele nici nu l-am vazut vreodata. Cine este fiara? Ce face ea?
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
3,015
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
14
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Microcip 666

  1. 1. CEEA CE VETI VEDEA... <ul><li>ESTE ULTIMA NOUTATE IN MATERIE... </li></ul>
  2. 2. ARE DIMENSIUNEA UNUI BOB DE OREZ…
  3. 3. O nouã descoperire, care eliminã necesitatea utilizãrii banilor sau a cardurilor de credit!
  4. 4. Tu o vei folosi pentru a te ajuta sã previi frauda , furtul de identitate si bani ... Este deja utilizatã de cei bogati pentru a preveni rãpirile.
  5. 5. NU O FOLOSI. FUGI DE EA! SI IATA DE CE...
  6. 6. MOTOROLA a dezvoltat implanturi destinate oamenilor, asa numitele bio-cip -uri. Acestea vor fi utilizate ca parte a microcipului produs de MONDEX SMARTCARD. Bio-cip -ul mãsoarã 7 mm lungime si 0,75 mm lãtime, cât un grãunte de orez. Contine un transponder si o microbaterie reîncãrcabilã cu litiu. Bateria este reîncãrcatã de un termocuplu, care produce un curent electric sub influenta temperaturii corporale. TRANSPONDER-ul ESTE UN DISPOZITIV CARE INMAGAZINEAZA INFORMATIA IN MICROCIPURI. CITIREA INFORMATIEI SE FACE DE LA DISTANTA, CA SI CU O TELECOMANDA.
  7. 7. TINE MINTE NUMELE SI LOGO-UL ACESTEI COMPANII!
  8. 8. Peste 250 de corporatii si 20 de tãri sunt implicate în distributia produselor MONDEX, si multe natiuni sunt deja “privilegiate” sã utilizeze sistemul; printre ele: Marea Britanie, Canada, S.U.A., Australia, Noua Zeelandã, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaesia, Filipine, Singapore, Tailanda, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador si Brazilia.
  9. 9. Sunt si alte sisteme “SMARTCARD” utilizate prin MONDEX, în special de când MasterCard a cumpãrat 51% din actiunile companiei.
  10. 10. Ce are asta a face cu mine? Si chiar daca ar avea, nu e oare bine sã poti evita furturile, problemele cu banii lichizi, rãpirile, agresiunile; si toate aceste avantaje sã le ai, doar purtând un implant? Ce e rãu? Acum te vei întreba:
  11. 11. Au cheltuit peste 1,5 milioane $ în cercetãri pentru a gãsi unde anume sã implanteze, în corpul uman, bio-cip -ul. Si au gãsit doar douã zone potrivite: - CAPUL , sub scalp, si dosul mâinii, mai exact DOSUL MAINII DREPTE!
  12. 12. “ 16. S i ea îi sile s te pe to t i, pe cei mici s i pe cei mari, s i pe cei boga t i s i pe cei săraci, s i pe cei slobozi s i pe cei robi, ca s ã - s i pun ã semn pe mâna lor cea dreapt ã sau pe frunte.  17. Înc â t nimeni s ã nu poat ã cump ã ra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adic ã numele fiarei, sau num ã rul numelui fiarei.  18. Aici este în t elepciunea. Cine are pricepere s ã socoteasc ã num ã rul fiarei; c ã ci este num ã r de om. S i num ã rul ei este s ase sute s aizeci s i s ase. ” Apocalipsa 13:16-18
  13. 13. t NU ESTE CAM MULT PENTRU O COINCIDENTA?
  14. 14. Un miliard de “bio-cipuri” sunt produse de MONDEX pe an. Si productia a început de cel putin un an . Vrei sã stii de ce nu introduc cipul într-un card, cum sunt cele pentru bani? Au descoperit cã, dacã cipul ar fi încorporat într-un card, ar avea probleme serioase: ar putea fi scos, iar informatia, schimbatã si falsificatã. Valorile bãnesti ar putea fi pierdute sau furate. In afarã de asta, un card expirã în doi-trei ani. Iar banii lichizi sunt greoi la manipulare...
  15. 15. Exista o singurã solutie pentru aceastã problema, cea oferitã de MOTOROLA si MONDEX: implantarea “bio-cip”-ului în mâna dreaptã sau în cap , de unde nu poate fi scos. Dacã este scos chirurgical, micuta capsulã va exploda si individul va fi contaminat de litiul si chimicalele din microbacterie, iar Sistemul de Pozitionare Globala ( GPS ) va detecta extractia si va alerta autoritãtile.
  16. 16. <ul><li>Retine cã MONDEX înseamnã “ Bani pe mâna ta ” (“Money on your hand”): </li></ul><ul><li>MON = MON etary </li></ul><ul><li>DEX = DEX ter = Mâna (partea) dreaptã </li></ul>
  17. 17. Vrei sã stii care este pedeapsa pentru cei care vor primi acest semn?
  18. 18. <ul><li>“ 9. Si al treilea inger a venit strigând cu glas puternic: Cine se închinã fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, </li></ul><ul><li>10. Va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, si se va chinui in foc si în pucioasã, înaintea sfintilor îngeri si înaintea Mielului. </li></ul><ul><li>11. Si fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Si nu au odihnã nici ziua nici noaptea cei ce se închinã fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.” </li></ul><ul><li>Apocalipsa, 14: 9-11 </li></ul>
  19. 19. Ai sã iei în serios treaba asta?
  20. 20. Dacã da, DA MAI DEPARTE ACEST AVERTISMENT! Imagineazã-ti cã toti cei dragi ai tãi ar trebui sã fie “marcati”...
  21. 21. Acum ai fost informat, dar poate încã mai ai dubii. Mergi la www.google.com . Cautã “ VERICHIP ” si citeste câteva din linkuri. Fã acelasi lucru cu “ MONDEX SMARTCARD ”... Iatã, nu mai poti spune cã n-ai stiut. Acum stii, si esti responsabil. Iisus Hristos sã te binecuvânteze si sã îti arate calea Lui!
  22. 22. <ul><li>Varianta în limba românã de: </li></ul><ul><li>AlterMedia, cealaltã fatã a realitãtii </li></ul><ul><li>http://ro.altermedia.info </li></ul><ul><li>http://www.altermedia.ro </li></ul><ul><li>[email_address] </li></ul>

  ×