Animals tecno pp2

273 views

Published on

Animals

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
273
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Animals tecno pp2

 1. 1. lsNaiara Muñoz BejaranoMiriam Martínez CasasnovasSílvia Soria Mambrilla
 2. 2. ÍndexNaiara Muñoz Silvia Soria Miriam MartínezCangur d’arbre Gloster Tortuga CantorTapir Giboso Español Topo de NarizestrelladaTauró Peregrí Tortuga Caiman Pichiciego MenorOrnitorinc Almiquí Ajolote oAmbystomaMexicanumKiwi Macruridos Black Oreo Dory,Allocytus níger
 3. 3. Cangurd’arbreEls cangurs rata són macropòdids adaptats perla vida als arbres. Viuen a les selvespluvials de Nova Guinea, lextrem nord-orientalde Queensland i illes properes, sovint en àreesmuntanyoses. Tot i que la majoria viuen enzones muntanyoses, algunes també viuen a lesplanes, com laptament denominat cangur ratade plana.
 4. 4. TapirEls tapirs són grans mamífers herbívors, que viuen ala jungla i zones boscoses dAmèrica del sud, AmèricaCentral i sud-est dÀsia.. Són animals nocturns. Lafamília Tapiridae és una de les més antigues entre elsmamífers, era una de les més esteses fa uns 55 milionsdanys quan estaven distribuïts per tot el món; elfòssil de tapir més vell dEuropa dentre 3,5 i 4 milionsdanys, sha trobat el 2008 al Camp dels Ninots deCaldes de Malavella.
 5. 5. TauróPeregríEl tauró pelegrí és el segon peix més gran delmón, després del tauró balena. Es troba alsmars temperats de tot el món. Té unmoviment lent. Els taurons pelegrí es trobenen perill dextinció ja que presenten unareduïda capacitat de recuperació i sónvíctimes de la sobrepesca.
 6. 6. OrnitorincLornitorinc és un mamífer semi aquàtic de lestdAustràlia, incloent-hi Tasmània. Es un dels únicsmamífers que ponen ous en lloc de donar a llum criesvives. Lestranya aparença daquest mamífer ponedordous, verinós, amb bec dànec, cua de castor i potes dellúdria desconcertà els naturalistes europeus quansel trobaren per primer cop i alguns dells elconsideraren una falsificació elaborada.
 7. 7. KiwiSanomena kiwi a una espècie docell sense ales, depetita mida, endèmic de Nova Zelanda. De la midaaproximada duna gallina domèstica, el kiwi és el méspetit dels devoradors de petits vertebrats. Algunesespècies de kiwi són en perill dextinció. El nom kiwiés maori dorigen onomatopeic imitant el cant delocell. Aquest ocell sha convertit en un símbolnacional de Nova Zelanda.
 8. 8. GlosterEl Gloster, una altra raça decanari de les considerades depostura, amb un aspecte unamica còmic.El primer que destaca enveurel, i daquí el seuconsideració com un animalrar, és la corona o serrellperfectament simètric. Tambécrida latenció el seu aspectearrodonit
 9. 9. GibosoEspañolEl món de la canaricultura (la criai cura de canaris) existeixenmultitud de races, pertanyent elGiboso Espanyol al que dins delmón de la canariculturasanomena canari de postura.És molt difícil de criar i moltdifícil de mantenir, ja que sónfebles i malaltissos. Això es deu alseu origen, que ve delencreuament consanguini (entreparents) el que fa que els animalsde debilitin més i més conformevan passant les generacions.
 10. 10. TortugaCaiman
 11. 11.  És una de les majors tortugues del món, un animal prehistòricque gairebé no ha evolucionat des de fa milers danys. El seuaspecte continua sent molt semblant al dels dinosaures, amb elsseus colors grisos i verdosos es camufla amb el medi ambient i ésun depredador per a tota mena de peixos. No és un animal letal per als humans, però un mos daquestatortuga caiman pot arrencar un dit, fins i tot la mà. Cal tenir en compte que aquest animal daigua dolça pot arribar apesar fins a 90 kg (casos excepcionals de +100 kg) i 80 cm. La sevapeculiaritat és a la boca, de manera punxeguda, fa por. On viu la tortuga caiman? Sobretot a la zona nord dAmèrica. Alriu Mississippi, riu Missouri, etc ... Què menja la tortuga caiman? És una de les curiositats daquestanimal, al principi menja altres animalets, és carnívora Però amesura que va creixent es fa omnívora, menja des serps,crustacis, carronya, rosegadors ...
 12. 12. Almiquí
 13. 13.  Parlem de lalmiquí, un insectívor amb forma unamica estranya, meitat rosegador, meitat insectívor. En lactualitat només podem trobar a Cuba i enLEspanyola (República Dominicana). Pesen 1 kg més o menys i mesuren uns 60 cmincloent la cua, que no té pèl, la seva longitud és de23 cm. Tenen quaranta dents. A més lalmiquí solen caminar en ziga zaga, com fentesses i només per les nits, com la majoria delsrosegadors. Sent la seva saliva verinosa, encara queno mortal per als humans.
 14. 14. Macruridos
 15. 15. Els macrúridos de la família dels Macrouridaesón peixos coneguts vulgarment com granaders ocues de rata causa de la seva cua allargada de cuade rata en ser molt allargada proporcionalmentamb el seu cos.On viuen?Són peixos que malgrat la seva raresa estan entotes les aigües del món, no són propis de capregió o tipus de mar concret. Això si, són mésdifícils de veure i estan dividits en moltes subespècies. Per exemple per la zona de lamediterrània hi ha 6.Què mengen?Salimenten de petits peixos, invertebrats iplàncton, a més de les partícules que suren perlaigua.
 16. 16. Tortugacantor
 17. 17. La tortuga de Cantor (Pelochelys cantorii) ésuna rara espècie de tortuga daigua dolça dela família Cheloniidae, que no posseeix closcarígid. El 95% de la seva vida samaga sota lasorra o el fang per protegir-se delsdepredadors. En comptes duna closca rígidposseeixen unes costelles unides i cobertesamb una pell dura, pot arribar als 50 kg imesurar fins a dos metres. Es troba a la vorade lextinció. Però els científics delConservation International i deladministració de pesca de Cambodja vantrobar una femella de tortuga Cantor al riuMekong al maig de lany 2007 (el que vadonar esperances per a la supervivènciadaquesta espècie en perill dextinció).
 18. 18. Topo de narizestrellada
 19. 19. Es tracta dun animal lhàbitat són les terres baixeshumides, que salimenta de petits invertebrats,insectes aquàtics, cucs i mol · luscs. És un bonnedador, i pot dispersar pels cursos daigua i tot encontra del corrent. Com altres talps, pot excavartúnels subterranis, és comú que una de les entradesdaquests sigui subaquàtica. El seu patró dactivitat ésdiürn, amb una letargia (període de temps en quèalguns animals romanen a inactivitat i repòs absolut)hivernal, època en la qual pot perforar la neu i cursosdaigua semicongelados per escapar de lesinclemències del temps. No es coneix massa sobreletologia de lespècie, però se sospita que es tractadun animal colonial. El caràcter distintiu del grup ésla presència de 22 tentacles rosats, mòbils i flexiblesal final del musell. Aquestes prolongacions posseeixenuna gran sensibilitat tàctil: tant en la foscor com foradella són essencials en la captura de cucs, insectes icrustacis.
 20. 20. PichiciegoMenor
 21. 21. El pichiciego menor és el més petit dels armadillos (7a 11 cm de llarg, excloent la cua). És dun pàl · lidcolor rosat, amb pèls blancs al ventre. Habita a laregió central de lArgentina on troba pastures dures,en planes sorrenques amb arbustos i cactus.És un animal nocturn. Excava seus caus a la terra,generalment prop de formiguers. Salimentaprincipalment de formigues i les seves larves, i devegades també de cucs, cargols, altres insectes i lesseves larves, i diverses plantes i arrels. Quan se sentamenaçat, cava a la terra a gran velocitat finsenterrar per complet. Des de 1970 el pichiciegomenor està a la llista despècies en risc dextinció. Elseu principal problema és la destrucció del seuhàbitat per lavanç dels cultius. Per aquesta raó, ipels seus hàbits nocturns, els animals són rars deveure. No hi ha esforços seriosos per preservarlespècie.
 22. 22. Ajolote o AmbMexicanum
 23. 23. És una espècie de salamandraoriginària del llac Texcoco,Mèxic, del qual poc quedaactualment ja ho han anatminvant per guanyar superfíciea favor de la ciutat. Resultenmolt interessants als ulls delscientífics ja que tenen unasorprenent capacitat perregenerar diverses parts del seucos.
 24. 24. Dory,Allocytusníger
 25. 25. Black Oreo Dory, AllocytusNígerNeda per aigües de NovaZelanda.Té el cos fosc, gairebé negre ipetit, de no més de 40centímetres, i sol tenir unquilo de pes.

×