M la ts3 [3]

392 views
340 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
392
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
16
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

M la ts3 [3]

 1. 1. Liam nodigt Carina – voor de zoveelste keer – bij zijn thuis uit, omdat hij eenverrassing voor haar in de petto heeft.Als Carina voor zijn neus staat, dan knielt Liam en laat een diamanten ringtonen.“Carina Aslan, wil je met me trouwen?”
 2. 2. Zonder na te denken pakt Carina de ring uit de zwarte doos en doet hemrond haar vinger. Dit is wat ze heeft gehoopt…“Ja, Liam, dolgraag!”
 3. 3. Ondertussen is Carina bij haar verloofde ingetrokken en heeft zichzelf eenvolledige make-over beloofd; nu is ze stuk voor stuk vrouwelijker danvroeger.
 4. 4. Samen zullen Liam en Carina voor de toekomst zorgen: Liam blijft geldverdienen en Carina gaat op zoek naar een geschikte baan voor haar.
 5. 5. Carina vertrekt na het ontbijt naar het Verkuyl Openbaar Theater om daarte gaan solliciteren voor de job Fan in carrière Muziek.
 6. 6. Gelukkig heeft Carina de job eindelijk gekregen en leert haar baas HollyAlto kennen, maar Carina kan haar baas niet echt uitstaan die beweert datze saai is.Carina vertelt over 101 dingen: haar huwelijk, het buitenlucht, de muzieken Holly durft haar saai te noemen?“Ach wat, ze is gewoon humeurig.” denkt Carina.
 7. 7. Voor de rest negeert Carina haar humeurige baas en vertrekt naar huis omop haar gitaar te tokkelen. Dat maakt meer kans op een promotie.Maar als Carina eraan denkt dat ze de rest van haar leven met Holly alsbaas moet samenwerken… ze krijgt al nachtmerries!
 8. 8. Tegen vier uur ‘s middags komt Liam thuis en niet echt met een brede smileop zijn gezicht. Hij is overwerkt en stresserend, daarom speelt hijvideogames om zich te ontspannen.
 9. 9. Na elk hun ding gedaan hebben, is het tijd voor een romantisch avondjevoor Liam en Carina.“Zullen we gaan slapen?” vraagt Liam als hij zijn verloofde in zijn armenneemt. Giechelend schudt Carina haar hoofd.“Ik ben nog niet moe.”
 10. 10. “Bwha, ik eigenlijk ook niet.” bekent Liam.Carina kijkt hem verontwaardigd aan. “Oh en je vraagt of we zullenslapen?”Zonder iets te zeggen kust Liam Carina en het wordt positief beantwoord.
 11. 11. Wat de rest is gevolgd, is niet beschikbaar voor kinderen onder de twaalfjaar.
 12. 12. Liam is zeer blij met de kookkunsten van Carina – al heeft ze ampervaardigheden voor koken opgedaan – en dus moet hij zo niet alleen voorzijn eten zorgen.
 13. 13. Liam geeft een klein vrijgezellenfeestje, enkel voor de mannen. Helaaskomt er maar één opdagen, maar daarom is de pret niet bederft.
 14. 14. Carina komt net thuis en net op dat moment is er iets verschrikkelijks aanhet gebeuren met Ivo.
 15. 15. Ivo verschijnt zelf in een geest. Dat zal kunnen betekenen dat…Ivo is gestorven!
 16. 16. De familie is in de rouw door de dood van Ivo en Carina voelt zich de laatstetijd al maar niet zo lekker. Benieuwd of het huwelijk wel een spetterendfeest kan worden…
 17. 17. Een dag later…
 18. 18. Het huwelijksfeest is gelukkig een groot succes, tegenover hetvrijgezellenfeest van Liam.Carina en Liam kunnen het niet beter hebben: getrouwd, een kindje opkomst.
 19. 19. Natuurlijk is er ook een mooi weertje, waar Carina in volle teugen vangeniet.
 20. 20. Het heeft niet lang geduurd of de baby is al meteen in aankomst gekomen.Carina is nu moeder van een jongetje: Jason.
 21. 21. Carina is enorm trots op haar eerste kind en behandelt hem met heel veelliefde.
 22. 22. Ondanks het huwelijk en Jason is de liefde tussen Liam en Carine nog langniet over.
 23. 23. Wanneer de hele familie in slaap is gevallen, vindt de geest van Ivo hetdoodleuk om de laptop te gebruiken.
 24. 24. De volgende dag voelde Carina zich weer misselijk en zat hele tijd boven detoilet.
 25. 25. Later deze avond bleek dat Carina opnieuw in verwachting was. Haar gelukkon niet meer stuk.
 26. 26. Liam kan het niet geloven dat zijn vrouw voor de tweede keer zwanger is;Carina hoeft niet te vertellen dat ze in verwachting is, Liam ziet meteenhaar dikke buik en omhelst zijn vrouw.
 27. 27. De volgende dag is een dag van vreugde: Jason wordt peuter.
 28. 28. Papa Liam leert zijn zoon lopen.
 29. 29. De volgende dag moet Liam gaan werken, dus kan Carina profiteren met detijd die ze alleen met Jason doorbrengt – en met de andere kleine in haarbuik –
 30. 30. Maar ineens kan Carina niet meer verder; ze moet gaan bevallen. Danbeseft ze dat ze met Jason zit en dat ze hem niet alleen kan laten. Ineenskrijgt ze een idee…“Liam proberen te bellen!”
 31. 31. Gelukkig verloopt de bevalling al bij al normaal. Liam en Carina zijnondertussen ouders geworden van een kleine lieve meid die Constanzaheet.
 32. 32. Er moeten de laatste dagen al heel wat verjaardagen gevierd worden. Dit isJason als kind.
 33. 33. Dit is Carina als volwassene, al zie je niet veel verschil. Ze heeft nu ook eenmidlifecrisis.
 34. 34. Dit is Liam als oudere.
 35. 35. Toen deze avond loopt er een wild paard langs het huis.
 36. 36. Deze ochtend groeide Constanza op als peuter. Door haar looks zou jedenken dat ze een jongen was.
 37. 37. Gelukkig had Carina haar haartjes gedaan en vervolgens leerde ze dekleine Constanza praten, terwijl de mannen uit de deur waren.
 38. 38. Na school mag Jason bij zijn vriendje Tjeerd gaan spelen en ze amuserenzich ook!
 39. 39. Tegen de avond rondt Jason zijn dagje bij zijn vriendje af en rijdt snel metde fiets naar huis. Snel haalt hij de rest van de koelkast en ineens komt zijnmoeder Carina tevoorschijn.“Waarom ben je zo lang weg gebleven?” vraagt ze.
 40. 40. “Het is uitgelopen. Het was echt kei leuk!”“Ja ja, zijn ouders hadden ons tenminste kunnen bellen.” zegt Carina,“en je moet je huiswerk gaan maken en-”Jason wordt boos. “Ach, mam! Zeur niet zo!”
 41. 41. Paar dagen later is Jason niet het enige kind in huis, dan groeit Constanzaook op naar kind. Ze is al een mooie verschijning.
 42. 42. Jason heeft ook besloten om op te groeien, wel van kind naar tiener en isook een mooie verschijning gevonden, vooral voor meisjes van zijn leeftijd.Alhoewel, Jason is erg verlegen…
 43. 43. Maar bij zijn zus Constanza voelt Jason zich wel op zijn gemak en kan hijalles met haar doen.

×